ΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!


Δείτε πως καταφέραμε να μας δουλεύουν ακόμα και οι …..
Αλβανοί λαθρομετανάστες (και καλά μας κάνουν τέτοιοι θολοπροοδευτικοί μαλάκες που είμαστε) που χάρη σε μας έγιναν άνθρωποι και λάδωσε και το εντεράκι τους…

http://ygro-pyr.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

100 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΕΙΜΑΣΤΕ "ΕΘΝΟΣ ΑΝΑΔΕΛΦΟΝ"!!ΚΑΛΑ ΤΟ ΛΕΓΕ Ο ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ!!!ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ "Γ@Μ..Ε….ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ!!!!TI TΣΑΚΩΝΕΣΤΕ "ΩΡΕ ΒΟΥΓΙΑ";;;;!!!!!ΠΟΙΟ ΙΔΙΟ ΑΙΜΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ;;ΠΟΙΕΣ ΙΔΙΕΣ ΡΙΖΕΣ;;;;ΠΟΙΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ;;;;ΠΟΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ Κ ΠΟΙΟΥΣ ΒΩΜΟΥΣ;;;ΠΟΙΕΣ ΙΕΡΕΣ ΕΣΤΙΕΣ;;;ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΒΡΕ "ΟΖΑ"!!! ΨΑΞΤΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΣΑΣ!!! "ΥΒΡΙΔΙΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ"!!!ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΨΗ,ΠΕΡΙ "ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ" ΕΛΛΗΝΩΝ Κ ΑΛΒΑΝΩΝ!!! "ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΜΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑ"!!! "ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΖΑ"!!!! ΜΠΕΕΕΕΕΕ!!!!!(ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ" ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ…AΛΛΑ….ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΔΩΝΗ!!!10 ΦΟΡΕΣ ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!!!)ΠΡΟΒΑΤΑ!!!ΜΠΕΕΕΕΕΕ!!!!DRAKOS.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    121,θα ειχε πραγματι αξια οχι να ασχοληθεις μαζι μου (μια και ειμαι ανωνυμος οπως κι εσυ)..αλλα να ασχοληθεις λιγο και χωρις εμπαθεια με την ουσια του πραγματος ..και να μη μενεις σε ενα πολυ ευκολο και απλο αφορισμο.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    2.23 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΒΑΝΟΣ…ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΕΧΩ ΓΑΛΟΥΧΗΘΕΙ.. ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΑΛΥΣΩ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΛΑΘΡΑΙΑ ΟΡΔΕΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΩΝ ΗΜΙΑΓΡΙΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ..ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΙ ΕΙΣΠΡΑΞΑΜΕ.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ, ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ, ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΨΑΞΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΨΑΞΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ…. ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΛΛΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ….

    Reply
  4. Ανώνυμος

    747,ΙΣΩς δεν εχεις γαλουχηθει στο πραγματικο ελληνικο πνευμα ,..γιαυτο απορεις και αναρωτιεσαι,..αν ξερεις να διαβαζεις και να αναλυεις δεν θα ρωτουσες ,ουτε θα αφοριζες,..απλα θα ειχες καταλαβει τι σημαινει ελληνικη συμπεριφορα και σκεψη..η ελληνικη σκεψη δεν ειναι κορωνες και αφορισμοι..ειναι ανοιγμα πολιτισμου,ανθρωπιας,και διαλογου..στηζωη δεν μετρμε ουτε το μποι μας ουτε τον εγωισμο μας..μετραμε τους φιλους μας ,μετραμε αυτο που λεει ο αλλος για μας.Απο την προταση που διαβασα και μου απευθυνεις ηδη εκανες ενα εχθρο ,..μαλλον μετρας εχθρους παρα φιλους..φροντισε αποεδω και περα να μετρας φιλους ..και αν εισαι ελληνας οπως αφηνεις να εννοηθει τοτε ..το μεγαλο σου οπλο ειναι η νοηση σου…και οχι η ανωνυμη προκλητικοτητα σου.ΤΑΥΤΑ ΜΕΛΕΤΑ ΕΝ ΤΟΥΤΟΙς ΙΣΘΙ.ΠΟΙΟς ΑΛΛΟς Ο 410.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    4.10 ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ ή ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΤΕΙΣ ΛΙΓΑΚΙ……

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Κοιταξτε, οι Αλβανοι ειναι οι φτωχοι μας γειτονες,..ηρθαν στην Ελλαδα για ενα κομματι ψωμι,και ηταν φυσικη η ροη τους προς εμας ,ετσι ειχαμε κανει και εμεις καποτε αλλα ακομη και σημερα πηγαινοντας σε ΗΠΑ,ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΚΑΝΑΔΑ,ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΛΠ…οι αλβανοι πουηρθαν στην ΕΛΛΑΔΑ ,αντικειμενικα κρινομενοι..εχουν θετικη παρουσια σε ολους τους τομεις (χωρις να αγνοουμε τα οποια προβληματα δημιουργησαν σε φυσιολογικα ποσοστα).Φανηκε οτι οι δυο λαοι μπορουν να συνυπαρξουν ,και σε αυτη την προσαρμογη ενθεν και ενθεν συνεβαλαν και οι ελληνες της Β.ΗΠΕΙΡΟΥ.Σημερα οι αλβανοι μετα την πολυετη παρουσια τους στην πατριδα μας απο την μερια τους μετρανε τεραστια οφελη ως μεταναστες ..ειναι απο οτι διαπιστωσαμε και ανθρωποι νοικοκυραιοι,και προσπαθουν οπως και εμεις καποτε να δωσουν πνοη και αναπτυξη στην δικη τους πατριδα..ετσι με εμπειριες που χαριν στην ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ,με χρηματα ,με παιδεια που τα αγκαλιασαμε στα σχολεια,..πολλοι γυριζουν και χτιζουν και αυτοι μια νεα αξιοπρεπη πατριδα..και πρεπει οι ΕΛΛΗΝΕς ΝΑ νοιωθουμε υπερηφανοι που τους βοηθησαμε και ακομη τους βοηθουμε..απο την μερια τους πιστευω και βλεπω οτι οι περισσοτεροι αλβανοι νοιωθουν ευγνωμοσυνη για την πατριδα μας,και συμπαθεια για τους ελληνες(και αυτη ειναι η ανθρωπινη φυσικη εξελιξη).Εδω ομως πρεπει να πουμε οτι αυτο το θετικο κλιμα μεταξυ των δυο λαων ,προσπαθουν να καταστρεψουν λιγοι εθνικιστες -σοβινιστες και απο τις δυο πλευρες που αλληλοτροφοδοτουν την φωτια με προφανη στοχο να ικανοποιησουν τους διεθνεις αντιδραστικους κυκλους που αντλουν κερδη απο την διχονοια ιδιαιτερα μεταξυ των γειτονικων λαων.Ετσι οι λεγομενοι τσαμηδες που δεν μπορει να καταλαβει καποιος τι ζητανε ?? και ποιους εξυπηρετουν ??μαλλον προβαλλονται οχι για να κερδισουν κατι αλλα να χαλασουν το καλο κλιμα μεταξυ των λαων και να καλλιεργησουν το μισος..ομοιως βεβαια και οσοι ελληνες επιτιθενται κατα καιρους σε αλβανακια μαθητουδια στα περι σημαιας,και παρελασεων,..νομιζω οτι καταστρεφουν ενα καλο κλιμα …ας φυλαξει ο καθενας μεσα του την αγαπη του για την πατριδα του ..γιατι μονο ετσι θα σεβασθει και την αγαπη του αλλου ..και δεν θα διανοηθει να διεκδικησει κατι σε βαρος του γειτονατου.ΑΡΑ και η προκλητικη αρθρογραφια ,και τοθετησεις οπως της παραπανω αβολης αλβανιδας,δεν εχουν νοημα .,..νομιζω ποιο πολλα κερδιζει κανενας οταν προβαλει οτι ενωνει ..και μην ταραχθητε ισως η μελετη της ιστοριας των λαων και της εξελιξης τους αποδειξει οτι οι δυο λαοι εχουν στο βαθος των αιωνων κοινη ριζα…ας τους δουμε σαν αδελφικους γειτονες …πιστευω θα το πραξουν και αυτοι.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Δεν ξέρω αν είναι προκλητική επειδή λέει την αλήθεια η κυρία. Προκαλεί για να πάρει απαντήσεις σκόπιμα και κανένας δεν της απαντά εκτός απ τον Άδωνη (που συχαίνομαι κατα τ άλλα) εδώ όμως τον εκτίμησα (με κάτι τέτοια θα ριξε την Ευγενία). Σου λέει αυτή τόσα χρόνια συνυπάρχουμε, γιατί δεν υπάρχουμε για σας; δεν μας βλέπετε; Άννα

    Reply
  8. Ανώνυμος

    εδω βλεπω το διαιρει και βασιλευε.μην ξεσπαμε στους αλβανους ουτε να τσακωνομαστε γι αυτους γιατι ειμαστε ολοι ιδιοι.απλοι πολιτες,περναμε την ιδια κριση ανεργιας και πρεπει αντι να κανουμε το χατηρι καποιων που εχουν κερδος απο αυτη την εκρηξη ρατσισμου να ενωσουμε τις δυναμεις μας βαζοντας στην ακρη τις(εθνικες)διαφορες και να προσπαθησουμε για κατι καλλιτερο για εμας και τα παιδια μας.δεν φταινε ατοι που ειναι στην ελλαδα.φταινε οι κυβερνησεις που τους εφεραν και τους εχουν ακομα εδω.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    κάποτε οι γονείς σας ψήφιζαν Σαμαρά και Μητσοτάκη (φτου φτου) οι οποίοι κανόνισαν να πάνε εργοστάσια Ελλήνων μεγαλοκαρχαριών στην Αλβανία για φθηνά εργατικά χέρια! με αντάλαγμα να έρθουν φτώχοι αλβανοί στην Ελλάδα για δουλειά..έλα όμως που μας έστειλαν οτι σκουπίδι αλβανικο υπήρχε!! φάτε τα τώρα!

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Ανώνυμος είπε…

    συγνώμη οι αρβανίτες τι είναι και γιατί έχουν την ίδια γλώσσα ακριβώς με τους αλβανούς;
    14 Απριλίου 2011 2:49 π.μ. ( Και ποιος σου ειπε οτι εχουν την ιδια γλωσσα οι αρβανιτες μιλουν ελληνικη εκδοχη της τοσκ οι βορειοι αλβανοι μιλουν γκεγκ.ΓΚΕΓΚΕ

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΕΓΩ ΤΟ 80 ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΙΟ ΚΑΛΑ ΠΕΡΝΑΓΑ.ΕΤΡΩΓΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΝΟΥΣΑ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ.ΤΑ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΗΤΑΝ ΠΑΜΦΘΗΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ.ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΘΕΜΕΛΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΟΥΠΩΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΙΞΑΝ ΜΠΕΤΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΤΙΣΑΝ ΤΟΥΒΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΦΑΤΙΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΤΙΑΞΑΝ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΥΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΑ ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΝΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΓΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΣΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΘΕΡΑ ΤΗΣ.ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ Η "ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ".

    ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΔΕΚΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΙ 60 ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΡΓΑΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑΣ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ ΚΑΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΕ ΚΟΡΙΤΣΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑΝ ΝΑ ΨΩΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΛΑΤΣΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΟΥΣ.

    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΙΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΑΠΕΖΕΣ.

    ΑΥΤΑ.

    -ΙΕΡΟΚΡΑΧΤΗΣ-

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΕΙΝΑΓΑΜΕ!! ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΑΛΒΑΝΟ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΖΟΥΣΑΜΕ!! ΖΗΤΩ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ!!!ΑΞΙΟΙ!!!! ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ 500 ΧΡΟΝΙΑ!!! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ!!!

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΩΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ?ΖΗΤΑΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΩΣ ΙΣΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ?ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΝΕΥΜΑ?ΕΜΕΙΣ ΓΕΝΙΚΑ ΤΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ?

    Reply
  14. Ανώνυμος

    ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΑΔΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΠΟΤΑΜΟ ΤΗΣ ΑΝ. ΡΩΣΣΙΑΣ (ΕΞ 'ΟΥ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ) ΚΑΙ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΛΛΥΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΗΤΑΝ ΒΑΡΒΑΡΙΖΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΥΛΟ ΚΑΙ ΕΧΘΡΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ… ΤΗ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ! ΥΠΟΘΕΤΩ!!! ΚΑΜΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙ ' ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΣΟ.

    Reply
  15. Ανώνυμος

    Καλά ρε αρχικαραγκιόζη ξυπνήστε, γαμώ τη μάνα σου, έβαλες, γαμώ το μουνί της αδερφής σου και διαφημίσεις google;
    Ρε πουστροχυμένε σκατόπουστα γαμώ την οικογένειά σου όλη, όταν έβαλα στο δικό μου μπλογκ διαφήμιση πριν από 1 χρόνο, εσύ, γαμώ το Χριστό σου, την Παναγία σου κι όλο σου το πουστροσόι, με έβριζες ως λαμόγιο, ενώ εσύ το έπαιζες τίμιος, που θέλει να ξυπνήσει τους Έλληνες.
    Εγώ, γαμώ τον κώλο του πατέρα σου, τις έβγαλα τις διαφημίσεις.
    Εσύ ρε άθλιο μουνόσκυλο, που κατηγορούσες τους άλλους, ότι θέλουν να τα αρπάξουν και κοροϊδεύουν τους αναγνώστες, γέμισες το σκατομπλόγκ σου, με διαφημίσεις.
    Λιγδιάρη βρωμόπουστα, κωλοχωριάτη!
    Όταν δεν ήξερες τι είναι το google adsense κατηγορούσες τους άλλους, τώρα που το έμαθες κια μπορείς να βγάλεις καμιά 30αριά ευρώ το μήνα, γέμισες το ksipnistere με διαφήμιση.
    Αρχίδι, ε αρχίδι, που μας πουλούσες και αγνό πατριωτισμό.
    Σκατοβρωμόπουστα.
    Μέχρι και στο μουνί της μάνας σου θα βάλεις διαφήμιση σε λίγο. Λιγδιάρη ! Πεταμένε !

    Reply
  16. Ανώνυμος

    ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ…..ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΠΑ……..ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ???????ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1995 ΤΡΩΓΑΝΕ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ….ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ……ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΤΙΜΗ ΦΑΡΑ…

    Reply
  17. ΣΤΥΤΙΚΗ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ - ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΑΓΚΡΑ - Η ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΛΥΣΗ

    ΣΤΥΤΙΚΗ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ – ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΑΓΚΡΑ – Η ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΛΥΣΗ είπε…

    ΣΤΥΤΙΚΗ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ? ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΑΓΚΡΑ PLUS Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΛΥΣΗ
    Φυσική βιάγκρα, Κορυφαία ποιότητα. http://www.Herbal-Smile.com
    Για να κάνετε σέξ ασταμάτητα χωρίς παρενέργειες.
    Το πιο δημοφηλές, ασφαλές και αποτελεσματικότερο προιόν στον κόσμο
    κατά της στυτικής δυσλειτουργίας, πρόωρης εκσπερμάτωσης και μειωμένης σεξουαλικής επιθυμίας.
    Αυξάνει την ερωτική επιθυμία και στις γυναίκες.
    VIAGRA ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΑΓΚΡΑ PLUS ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΗΛΕΣ ΦΥΣΙΚΟ ΧΑΠΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΞΕΧΑΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ
    ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΣΤΥΣΗ 100% ΜΕΣΑ ΣΕ 40 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕ 1 ΧΑΠΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΩΣ ΚΑΙ 48 ΩΡΕΣ.
    ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΣΦΑΛΕΣ 100% ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΑΧΕΧΑΣΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 18. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΤΑΓΗ.
    http://www.Herbal-Smile.com
    * ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΑΓΚΡΑ ΓΑ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΠΕΟΥΣ. ΔΥΟ ΣΕ ΕΝA.
    100% Φυσικά προιόντα για άνδρες και Γυναίκες. http://www.Herbal-Smile.com Kράτησε αυτή τη Διεύθηνσι.
    * Αν θες να μην έχεις ποτέ αποτυχία στο σεξ.
    * Να είσαι πάντα έτοιμος και σύγουρος 100% οποια και αν είναι η ψυχoλογική σου κατάσταση εκείνη την ώρα.
    * Να ξεχωρίζης με διαφορά από όλους τους προηγούμενους.
    * Επαναπόκτησε την αυτοπεποίθηση σου.
    * Κράτησε το ταίρι σου πιό κοντα ικανοποιόντας κάθε φορά χωρίς αποτυχία.
    * Ανέβα και κρατήσου ψηλά.
    * ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΗΣ ΤΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΡΑΙΣΕ ΤΗ ΖΩΗ,
    ΟΠΩΣ ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΛΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΑΓΚΡΑ PLUS.
    ΘΥΜΗΣΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΤΡΑΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.
    http://www.Ηerbal-Smile.com

    Reply
  18. Ανώνυμος

    Μερικοι μπερδευουν τους ηπειρωτες με τους αλβανους που ηρθαν απο το καυκασο κυριως δια μεσου της τουρκιας σικελιας μαζι με τους αραβες για να πολεμησουν τους βυζαντινους.Η γενικευση ειναι η αρχη του φασισμου.

    Reply
  19. Ανώνυμος

    Πολλά ελληνικά ονόματα και επίθετα συναντάται και στους Αλβανούς, αν όχι πανομοιότυπα, ελαφρά τροποποιημένα. Ποιος από τους "βαθυστόχαστους" και "πολυδιαβασμένους" ακροδεξιούς φωστήρες που γράφουν εδώ μέσα, συμπεριλαμβανομένου του γκλάμουρ Μπουμπούκου, μπορεί να μας το εξηγήσει;;; Μήπως έχετε ακούσει κάτι για τις αρβανίτικες φάρες με ονόματα όπως Γκέκας, Τόσκας, Τσάμης, Γκίκας που εδώ και αιώνες ζουν στην μισή τουλάχιστον Ελλάδα και συμμετείχαν ενεργότατα στην επανάσταση του '21, όπως π.χ. οι Σουλιώτες;;;. Μέχρι και στον Έβρο υπάρχουν αρβανιτοχώρια με τη δική τους διάλεκτο, όμοια με αυτή των αρβανιτών της νότιας Ελλάδας. Βγάλτε λοιπόν τις ιδεολογικές τσίμπλες από τα μυαλά και καταλάβετε και εσείς και αυτοί, ότι με μεγάλο μέρος του πληθυσμού των γειτόνων μας(του νότου) έχουμε κοινά στοιχεία (όπως και με τους νότιους Ιταλούς εξάλλου) άσχετα αν δεν σας αφήνουν κι εσάς και αυτούς κάποιοι που έχουν τεράστια συμφέροντα να το καταλάβετε, όπως πολύ σωστά σημειώνει και κάποιος φίλος παραπάνω.

    Υ.Γ. 10.38 σωστά αυτά που λες, αλλά η αριστερά σε τι σου φταίει;
    Είμαι σίγουρος ότι πολλοί από αυτούς που βρίζουν, όλο και κάποιον πρόγονο αρβανίτη θα έχουν, αλλά ίσως να μην το ξέρουν.
    2.24 εσύ μιας και δεν πιστεύεις στο ανακάτεμα και το ομόαιμο γειτονικών λαών, θα κατάγεσαι προφανώς από την Λιακοπούλεια Ανδρομέδα. Πάρε λοιπόν το διαστημόπλοιό σου και πέταξε να συναντήσεις τις ρίζες σου…

    Reply
  20. Ανώνυμος

    καλα να παθουμε αφου τους μαζεψαμε και τους καναμε ανρθωπους και μην γυρισει κανενας να μου πει οτι ηταν και πριν γιατι δεν ηταν ολα τα αποβραζματα εδω μαζευτικαν και τωρα εχουν και γλωσσα και μιλανε.ποσο χρημα εχει φυγει στην Αλβανια και τους φτιαξαμε εμεις την χωρα τους δεν το λενε ! οτι τους εχουν με φορολογια οικονομικου μεταναστη δεν το λενε (οσοι φορολογουντε)ξεφραγω αμπελι ειμαστε παντε σκυλοι και αλεστε και αλεστικα μη δωσετε αυτο ειμαστε ……..βαλτε τους στα λεφωρεια να πανε απο κει που ηρθαν! και ο Ελληνας πηγε μεταναστης αλλα δεν ηταν ποτε ετσι

    Reply
  21. Ανώνυμος

    Προς 2.24
    Μα, είναι! άλλο αν δεν το ξέρουμε (εμείς και αυτοί). Το ότι δεν έχει καταστεί κοινός τόπος για άλλους λόγους δεν σημαίνει ότι αυτό δεν συμβαίνει. Πες μου ποιά φυλετικά στοιχεία σε κάνουν να νομίζεις ότι δεν έχεις σχέση με αυτούς αλλά με τους…Σουηδούς για παράδειγμα. Απλά δεν ανέχεσαι την αλήθεια σαν καλός ραγιάς που τελικά εσύ είσαι.
    Δείξε μου τα ατράνταχτα στοιχεία σου να τα μελετήσω και να πειστώ. Μάλλον δεν υπάρχουν. Μέχρι και ο δικός σας ,ακροδεξιός, Δημόπουλος τα έλεγε αυτά.

    Καλά ο 3.13 πρέπει να έχει σκοτώσει ίσαμε πεντακόσιους απο δαύτους…στο playstation.
    Άντε παίχτε το πουλάκι σας τώρα.

    Reply
  22. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ ΤΩΝ ΡΑΓΙΑΔΩΝ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΟΜΑΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΥΣ!!
    ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ, ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΚΙ ΕΓΩ, ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
    ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ.

    Reply
  23. Ανώνυμος

    Ποιά είναι η θέση της Χρυσής Αυγής για τους Αλβανούς τώρα; Να θυμίσω ότι έχουν ενταχθεί σε αυτήν κάποιοι! εκτός και αν άλλαξε τροπάριο τώρα ο χοντρός. Παλιότερα πάντως στο περιοδικό τους ήταν φιλικά προσκείμενοι και έλεγαν περίπου αυτά που περιγράφω πιο πάνω.

    14 Απριλίου 2011 9:59 π.μ. είσαι κλασικός νεοελληναράς ακροδεξιός δηλαδή ότι πιο σάπιο κυκλοφορεί (μερικές φορές χειρότεροι και απο τους αριστερούς) και δεν περίμενα κάτι καλύτερο απο σένα. Επιχειρήματα μηδέν, σκέψη υπό το μηδέν! Άντε ψόφα.

    Reply
  24. Ανώνυμος

    Φανατικοί καραγκιόζηδες ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΑ ΓΚΑΒΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΕΙΠΕ Ο 14 Απριλίου 2011 1:15 π.μ.
    Είναι μία αλήθεια που ΔΕΝ επιδέχεται καμία αμφισβήτηση.
    Το ελληνικό κράτος έχει κάνει ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ στην εξωτερική πολιτική (γιατί πολύ απλά το ελληνικό κράτος είναι κατά βάθος αντεθνικό). Άν υπήρχε σοβαρός σχεδιασμός έπρεπε απο δεκαετίες να προσεταιριστούμε τους Αλβανούς (απο την μέση και κάτω) με προπαγάνδα (αυτό που έκαναν οι άσχετοι οι Ιταλοί) διότι εκτός των άλλων έχουμε τεράστια φυλετική συγγένεια. Άν δεν έχεις φυλετική συγγένεια με τους Αλβανούς που είναι δίπλα σου εδω και κάτι αιώνες, τότε με ποιούς έχεις; με τους Σουηδούς; βάλτο να δουλέψει το ρημάδι.

    Τώρα μαλάκες τσιμπάτε ένα αρχίδι και κάντε τους όλους – δήθεν – εχθρούς σας. Οι Αλβανοί δεν έχουν αναπτύξει την συνείδηση που πρέπει γιατί εμείς όχι μόνο δεν κάνουμε τίποτα αλλά προσπαθούμε συνέχεια για το αντίθετο, κάποιους τους συμφέρει πολύ αυτό.
    Συνήθως αυτοί που ουρλιάζουν κατά των Αλβανών είναι κάτι αρτηριοσκληρωτικά κατακάθια ακροδεξιάς αντίληψης, και χαμηλής μόρφωσης, οι οποίοι φυσικά είναι ο μόνιμος πυλώνας της αστικής δημοκρατίας.

    Άν είμασταν λίγο έξυπνοι θα είχαμε μεγαλώσει τα εδάφη χωρίς να ανοίξει μύτη.
    – Τους Αλβανούς τους ρώτησες;
    – Μη ρωτάς μαλακίες! είπα να παίξεις σωστά το "παιχνίδι" και αυτό απαιτεί σοβαρό πολιτικό σχεδιασμό και βάθος χρόνου, δεν είπα να αμολύσεις τα τανκς. Αλλά με τους ναιναίκους και τους δημοκράτες μη περιμένεις και πολλά…για την ακρίβεια μην περιμένεις τίποτα.

    Reply
  25. Ανώνυμος

    2:49 ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΣΕ ΛΙΓΟ
    ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΕΙΜΑΙ!
    ΜΕΤΑ ΑΠ ΤΟ ΘΥΜΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,
    ΕΡΧΕΤΕ Η ΠΙΚΡΑ!
    ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΟΛΥ ΠΙΚΡΑ!

    Reply
  26. Ανώνυμος

    συγνώμη οι αρβανίτες τι είναι και γιατί έχουν την ίδια γλώσσα ακριβώς με τους αλβανούς;

    Reply
  27. Ανώνυμος

    ΤΟ ΞΕΝΙΧΤΙ ΕΝΟΣ ΦΑΥΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ
    ΔΕΙΛΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΕΣ
    ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ,ΘΕΛΟΥΜΕ,
    ΘΕΛΟΥΜΕ ,ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΤΗΠΟΤΑ
    ΔΕΝΘΕΛΟΥΜΕ.ΔΙΝΑΜΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ,ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ,
    Η ΕΝΟΤΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΡΕΜΕΝΙ,ΕΙΜΕ ΚΑΙ ΓΩ ΔΕΙΛΟΣ,
    ΤΟ ΝΙΟΘΟ ΚΑΙ ΠΟΝΟ.

    Υ.Γ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ .

    Reply
  28. Ανώνυμος

    ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;
    ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ
    ΝΑ ΑΣΧΟΛΙΣΤΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ
    ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!
    ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ
    ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΕΦΕΡΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΛΒΑΝΙΔΑ
    ΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΗ
    ΒΡΩΜΙΣΕ ΜΑΣΧΑΛΙΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΥΤΑΡΙΣΑ ΜΕ ΜΑΝΙΑ!
    ΤΗ ΒΡΩΜΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ.
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΟΟΟΧΑΑΑΑΑ!

    Reply
  29. Ανώνυμος

    1.23 ΜΗΝ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΩΣ…. Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ (και των παιδιων σου) Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ..

    Reply
  30. Ανώνυμος

    ΩΡΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΧΟΛΕΙΟ,ΝΑ ΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ

    Ο ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ

    Reply
  31. Ανώνυμος

    Σωστός 1.23 και 1.15. Επιτέλους ας ακουστούν και κάποιες νηφάλιες και ώριμες φωνές. Αρκετά με τους "ταλιμπάν" όλων των αποχρώσεων και εθνοτήτων.
    ο 1.06

    Reply
  32. Ανώνυμος

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΜΟΝΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ….. ΑΦΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΤΕΤΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ….ΦΤΟΥ ΣΑΣ….

    Reply
  33. Ανώνυμος

    ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ, ΔΕΝ ΕΠΑΘΑΝ ΖΗΜΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΠΑΘΑΝ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟΝ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΡΒΑΝΙΤΙΑ.
    ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΛΕΣΑΝ ΠΟΝΗΡΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ, ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.
    ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ.
    ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΤΕ, ΗΣΑΝ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΑ.
    Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ ΔΙΧΑΣΜΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ.
    ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ, ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    ΤΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΕΧΘΡΟΤΗΤΕΣ;
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΑΔΙ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.
    ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΑΛΟΥΧΗΘΕΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ Η ΓΕΝΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΓΕΝΗΘΗΚΑΝ ΕΔΩ.
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ.

    Reply
  34. Ανώνυμος

    ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΔΕΝ ΖΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΤΣΑΜΗΔΕΣ.
    ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΨΉ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΉΜΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΤΙΟΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΑ ΤΥΡΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ, ΘΑ ΗΣΑΝ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ.
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΥΣ, ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΟΚΑΘΗΚΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ.
    ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΕΙΔΗΣΗ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΤΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ.
    ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΓΟ ΑΙΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ, ΧΑΘΗΚΑΝ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ;
    ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ, ΟΙ ΔΟΣΥΛΟΓΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΡΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.
    ΚΙ΄ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΑΦΕΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ.
    ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΚΕΙ.
    ΣΑΣ ΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΜΕ ΛΙΓΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ.
    ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ.
    ΗΔΗ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.

    Reply
  35. Ανώνυμος

    Δηλαδή, ο Κολοκοτρώνης που στην άλωση της Τριπολιτσάς, μετά από σχετική συμφωνία και για ευνόητους λόγους, φυγάδευσε και διέσωσε όλους σχεδόν τους Αλβανούς μισθοφόρους των Τούρκων ήταν προδότης;;; Αν ψάξουμε λίγο πιο προσεκτικά την ιστορία θα δούμε ότι Αλβανοί πολέμησαν κατά καιρούς ως μισθοφόροι τόσο στο πλευρό των Τούρκων όσο και των δικών μας. Το όλο θέμα είναι πολύ πιο περίπλοκο από ό,τι θέλουν να παρουσιάζουν ορισμένοι φανατικοί μισαλλόδοξοι εκατέρωθεν.

    Reply
  36. Ανώνυμος

    θανατος σε ολους τους τουρκαλβανους κατακτητες και τους αναρχοκομουνιστες συνεργατες τους!!!

    Reply
  37. Ανώνυμος

    Οι δυνάμεις της παρακμής, ο κάλπικος διεθνισμός, το σαβουάρ βιβρ της ενδοτικής «αριστεράς» και της ενοχικής «δεξιάς», γκροτέσκοι ελληνοκάπηλοι, εργολάβοι και συγκροτήματα στοιχίζονται πίσω από το Μνημόνιο. Με λίγα λόγια, να πληρώνουμε τριάντα χρόνια, ώσπου να φέξουν τα παΐδια μας. Η χώρα να γίνει ρουμάνια κι ερείπια, στους δρόμους μας να παλεύουν η φτώχεια με την πρέζα, να παραιτηθούμε από την αξιοπρέπεια μας, να εκπορνευτούμε συν γυναιξί και τέκνοις και να ξοφλήσουμε 350 δις, χωρίς βιομηχανική παραγωγή, χωρίς γεωργία, βιοτεχνία. Κούληδες χωρίς σχιστά μάτια. Με λειψό Στρατό, τροχονόμο ορδών μουσουλμάνων. Κι όλα αυτά θα τα υποστεί ο Λαός, οι πολλοί και οι αδύναμοι. Αυτοί που δανείστηκαν και πληρώνουν αυτά που έφαγαν οι λίγοι, οι αμετανόητοι. Αυτοί που τώρα κάνουν μάχη οπισθοφυλακής, προσπαθούν να ελέγξουν την πτώση και να μεταθέσουν στο Λαό όση περισσότερη από την ζημιά γίνεται. Και κυρίως, την επόμενη μέρα να είναι και πάλι στα κόλπα. Να μείνουν αλώβητα τα ολιγοπώλια τους, οι αφανείς εταιρείες τους με τους κολλητούς, τις συμμαθήτριες και τις ορντινάτσες. Ένα μάτσο σινιέ κλεφτρόνια είναι, που, χρόνια τώρα, παίζουν στο μπαρμπούτι κάτω απ’ το σταυρό τα ιμάτια της Πατρίδας, που ναι, ρε παίδες, είναι οι κάμποι και τα ψηλά βουνά αλλά πρωτίστως είναι ο πατέρας μας κι η μάνα μας, τ’ αδέλφια και τα παιδιά μας. Είναι οι φίλοι κι οι συμμαθητές μας, αυτοί που μαζί γλεντήσαμε, κλάψαμε, πανηγυρίσαμε. Και πίσω τους, πίσω μας, ατέλειωτες γραμμές από ματωμένα χνάρια, ιδρωμένα χέρια. Αγώνας. Στη γη, στα μπάρκα, στα μηχανουργεία, στην ξενητειά. Προφορές, τραγούδια, μνήμες. Γιοι σπαρμένοι στην Βόρειο Ήπειρο και στον Πόντο, στο Αλή Βεράν και στ’ ακρογιάλι της Κερύνειας, στον Άγιο Ιλαρίωνα.
    ΄Ομαιμον, ομόγλωσσον, ομόθρησκον. Όσοι τα είχαν κι όσοι τα διάλεξαν κι αφομοιώθηκαν. Μ’ αυτούς ήμουν, είμαι και θα είμαι και σ’ όποιον αρέσει.
    Του Φαήλου Κρανιδιώτη

    Reply
  38. Ανώνυμος

    Όλα υπάρχουν από το Έθνος και υπέρ του Έθνους. Οι θεσμοί, οι διαδικασίες, ο πλούτος, η Παιδεία, οι Ένοπλες Δυνάμεις, τα πάντα. Και το Έθνος το συγκροτούν πρωτίστως οι πολλοί κι όσοι από τους λίγους έχουν συνείδηση. Πιστεύω στους Ηγέτες, είναι οι πρόμαχοι κι οι πρωτοπόροι που κινούν τους τροχούς της Ιστορίας, αυτοί που εμπνέουν και συνεγείρουν τις μάζες αλλά ακόμη κι ο Αλέξανδρος χρειαζόταν τους Μακεδόνες του, δεν θα ήταν τίποτε χωρίς αυτούς…
    Από τους πολλούς βγαίνει πάντα κι η αληθινή αριστοκρατία, οι πραγματικά καλύτεροι στην δουλειά, στην επιστήμη, στην τέχνη, στην πολιτική. Στην ειρήνη και στον πόλεμο. Κι όσο πιο διασφαλισμένη είναι η κοινωνική κινητικότητα, τόσο πιο υγιής είναι η κοινωνία. Οι κοινωνικοί αποκλεισμοί κι οι ενδογαμίες οδηγούν σε τύπους σαν τον Κάρολο της Αγγλίας. Όχι ιδιαίτερα καλό πράγμα για το μέλλον ενός τόπου, έτσι δεν είναι;
    Ζήσαμε για δεκαετίες μια μπάσταρδη εποχή. Μας κυβέρνησε ο κατιμάς, τα βόδια κι όχι τα λιοντάρια μας. Σαν κάποιο γιγάντιο χέρι να ανάδευσε το κατακάθι της κοινωνίας κι ήρθε η μούργα στον αφρό. Φυγόστρατοι, αστράτευτοι κι ανεπάγγελτοι, υπάλληλοι εργολάβων και προμηθευτών, σόγια, γκόμενες και κολλητοί, πλημμυρίσανε την εξουσία, τα Πανεπιστήμια, τα ΜΜΕ. «Δημοκρατία» των κολλητών με διάχυτη μια αισθητική «προοδευτικού» σκυλάδικου. Η πρώτιστη αρετή κάθε Έλληνα, ο πατριωτισμός, τέθηκε υπό διωγμό, χλευάστηκε από υστερικούς κονδυλοφόρους ή έγινε αντικείμενο καπηλείας από κομπέρ της πολιτικής, σούργελα τηλεπωλητές και κοσμικούς γκλαμουροκάγκουρες. Χωρίς αυτόν όμως, όχι στο μέλλον, ούτε για τσιγάρα δεν θα πάμε.
    Ο παραγωγικός ιστός της χώρας κατέρρεε χρόνο με το χρόνο, οι παγετώνες πλησίαζαν αλλά τα επαναστατικά τζιτζίκια μας στο Φίλιον και στο Ντα Κάπο, τραγουδούσαν απτόητα τις μετασοσιαλιστικές μπούρδες τους, χορτάτα από προγράμματα κι επιδοτήσεις.
    Δεν χρειαζόμαστε κανά γερολαδά, εξηνταβελόνη που θα μετράει με σφιχτό χέρι τα γρόσια. Η Πατρίδα δεν είναι μπακάλικο. Χρειαζόμαστε ηγεσία με φλογερή ελληνική πίστη, που να ανάψει πυρκαγιά στις συνειδήσεις, να αποτινάξει το σιδερένιο πέπλο της μιζέριας, της κατάθλιψης που σκόρπισαν οι σκιντζήδες της κυβέρνησης και τα εξαπτέρυγα τους. Πως είναι δυνατόν να απειλείς και να εκβιάζεις τον λαό σου μέρα παρά μέρα; Δεν διέλυσαν απλώς την αγορά και οδήγησαν κεφάλαια σε έξοδο πανικού. Καταρράκωσαν τις ψυχές των απλών ανθρώπων. Το μεγαλύτερο έγκλημα τους είναι πάνω στο ηθικό του Λαού.
    Τώρα που πέφτουν τα φτιασίδια της μεταπολιτευτικής πολιτικής ορθότητας κι ο βερεσέ νεοφιλεύθερος «σοσιαλισμός» τινάζει τα πέταλα, ορθώνεται πάλι το αρχαίο καθήκον. Με ποιους θα πάει και ποιους θ’ αφήσει ο καθένας μας

    Reply
  39. Ανώνυμος

    Με ποιους θα πας…Υποβλήθηκε από Apogonos την Τρί, 12/04/2011 – 20:14. Υπάρχουν δυο τρόποι να κοιτάς την κοινωνία και τα πράγματα. Από τη μεριά των λίγων και των ισχυρών ή από την μεριά των πολλών και αδύναμων. Εγώ την βλέπω από την μεριά των πολλών, στέκομαι μαζί με το πλήθος των ανθρώπων που μεγάλωσα και ζω μαζί τους.
    Γιατί μπορεί να μην πιστεύω στην ταξική πάλη, να θεωρώ ακρογωνιαίο λίθο της κοσμοθεωρίας μου την εθνική και κοινωνική ενότητα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι οι τάξεις δεν υπάρχουν. Κι έχεις πάντα δικαίωμα επιλογής. Με τον Λαό ή με την Κλεπτοκρατία. Με τους εργαζόμενους ή με την βλαχομπαρόκ παρασιτική «αριστοκρατία». Με την Πατρίδα ή με τους εχθρούς της, στρατιώτης της ή τυφεκιοφόρος του εχθρού.
    Οι άγριοι καιροί, που ήδη ήρθαν, θα θέσουν επιτακτικά το ερώτημα αυτό σε όλους μας και κυρίως σε όσους ανήκουν στην πολιτική τάξη. Γιατί ήδη η ανέχεια σαν λοιμώδης νόσος απλώνεται στις γειτονιές

    Reply
  40. Ανώνυμος

    10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΗ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΥ, ΜΑΘΕ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!! ΠΟΙΑ ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΩΡΗ ΕΧΟΥΜΕ; ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΣΚΛΑΒΑΚΙΑ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ ΗΣΑΣΤΑΝ, ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ Ο ΧΟΤΖΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΟΥ 'ΡΘΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΡΩΜΟΠΟΔΑΡΟΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΝΑ ΣΚΟΝΤΑΦΤΑΤΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΦΟΡΟ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΣΤΑΝ ΚΑΠΝΟΣ!

    Reply
  41. Ανώνυμος

    ΟΧΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΧΙ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΒΡΕ ΚΑΙ ΧΙΤΛΕΡ ΝΑ ΓΕΝΝΑΝΕ ΤΩΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕ ΣΩΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ………………..

    Reply
  42. Ανώνυμος

    ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΡΕΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΑΝΥΠΑΚΟΥΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ \ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΖΩΑ\

    Reply
  43. Ανώνυμος

    ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΑΚΩΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ ΕΚΕΙ.ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟ ΝΤΥΣΙΜΟ.ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟ 2004 ΓΙΑ ΤΟ EURO.

    Reply
  44. Ανώνυμος

    Τώρα που πέφτουν τα φτιασίδια της μεταπολιτευτικής πολιτικής ορθότητας κι ο βερεσέ νεοφιλεύθερος «σοσιαλισμός» τινάζει τα πέταλα, ορθώνεται πάλι το αρχαίο καθήκον. Με ποιους θα πάει και ποιους θ’ αφήσει ο καθένας μας

    Reply
  45. Ανώνυμος

    ΑΛΒΑΝΕ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ΡΕ ΟΤΑ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΓΑΝ ΑΛΒΑΝΟ ΠΕΙΝΑΕΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ Η ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΊΣΩ ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝ ΣΤΗ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΤΡΟΓΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΝΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΕΙΧΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΝΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΔΕΝ ΕΙΞΕΡΕΣ ΑΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΑΛΒΑΝΕ [ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ ΣΗΜΕΡΑ

    Reply
  46. Ανώνυμος

    EXΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ:
    ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ 10-20 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ,ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
    ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?

    Reply
  47. Ανώνυμος

    ΟΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΓΚΡΙΚΛΙΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ ΤΟ 6946188578…ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΗ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ

    Reply
  48. Ανώνυμος

    TELIKA APO TA ORTHOGRAFIKA SOU LATHI ME EPISES OTI EISAI ALBANOS. MATHE LOIPON MONO ME TO DEXI MOU ARXIDI MPOREIS NA KANEIS DIALOGO GIATI TO ALLO TO EXO STEILI KATASKINOSI

    Reply
  49. Ανώνυμος

    ΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΙΠΑ ΚΑΛΟΙ ΕΙΣΤΕ

    Reply
  50. ΑΛΒΑΝΟΣ

    ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΑΤΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΑΤΕ ΜΕΣΑ.
    ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΒΑΛΑΤΕ ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ.

    Reply
  51. Ανώνυμος

    ΤΗ ΦΩΤΙΣΗ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΚΟΜΑ 11:22 μ.μ.

    Reply
  52. Ανώνυμος

    ΕΓΩ ΜΟΝΟ TOYΣ AΛBANOTOYPΚΟΥΣ ΞΕΡΩ ΤΩΡΑ ΤΗ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΚΟΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΒΕΡΕΣΕ.

    Reply
  53. Ανώνυμος

    Έλληνας είμαι βρε γιατί με αποκαλείς Αλβανό!!Αντί να έχεις τέτοιο μένος πήγαινε να εξομολογηθείς μήπως σε φωτίσει ο Θεός και σου δείξει ότι Έλληνες και Αλβανοί είναι αδέλφια κατ΄ουσίαν.

    Reply
  54. Ανώνυμος

    Aftoi plironoun IKA, oi ellines omos fagane ta lefta ton asfalistikon tameion. Mporei na ponane afta pou akoume alla akoume oti eimaste mia xavouz ke oxi kratos. Akou na mpei kapoios pou apelathike 18 fores! Aftos ftaiei i emeis? Emeis prepei na kseroume posoi einai, alla emeis oute posous DY exoume den kseroume…As afisoume tis magkies kai as to riksoume stin doulia.

    Reply
  55. Ανώνυμος

    11,06 MAZEPSETO PISO KAI MI ME PROKALIS ALBANE GIATI THA SE PARI KAI THA SE SYKOSI ESENA KAI TI FARA SOU MAZI PAPARA ALBANE AN SOU GAMISAN TO SOI DEN FTEO EGO XAXAXAXAXXAAXAXAXAXA

    Reply
  56. Ανώνυμος

    Dose tharos ston xoriati na sou anebei sto krebati, etsi einai kai pou eimastai akoma koimostai ortioi ean pisteuoume oti kapote ayta ta agrimia tha ginoun kapote eyropaioi, edo meta apo tosa xronia oute emeis eimastai meta apo tosi EKPEDEYSI sygnomi PEDIA, alla thelima amerikanon to anoigma ton synoron gia na tous ANTHROPOUS, giauto skotosan ton guna epidi milouse ellinika RE OUST APO EDO BROMIARIDES……….

    Reply
  57. Ανώνυμος

    Πάψτε βρε αν υπάρχει λαός πιό κοντά φυλετικά προς τους Έλληνες είναι οι Αλβανοί και ακολουθούν οι άλλοι.

    Reply
  58. Ανώνυμος

    Μη κοροιδεύεις τους Αλβανούς γιατί οι Έλληνες και οι Αλβανοί είναι τόσο πολύ ανακατεμένο το αίμα τους μέσα στους αιώνες που ίσως και στο δικό σου κυλάει ελάχιστο αλβανικό αίμα.

    Reply
  59. Ανώνυμος

    Kai ego fyle mou poltismena gamao tous albanous, otan brethika se kayga mazi me albano kratouse apo to xeri to paidi tou kai mou egnepse mi me ktipiseis einai to paidi mou mprosta, Tha gamiso kai ayto mazi me sena tou eipa kai eklegai otan ta dika mou paidia eklegan kaneis den ta lypithike THA TOUS PIO TO AIMAAAAA ithele kai ta resta kai irthe me allous tris tous gamisa kai tora mou aresei toso poly pou tha to xanakano xana kai xana kai xana……

    Reply
  60. Ανώνυμος

    Εν μέρει συμφωνώ μαζί της,είμαστε γείτονες,στην ίδια χερσόνησο με ίδια σχεδόν κουλτούρα και έθιμα,αλλά δε συμφωνώ τα περί Τσαμουριάς και εκείνο εμείς οι Αλβανοί χτίσαμε την Ελλάδα!Δηλαδή πριν το 1990 η Ελλάδα ήταν ερειπιώνας και περιμέναμε τους Αλβανούς να μας οικοδομήσουν?Τα παραλέει…

    Reply
  61. Ανώνυμος

    Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΛΕΣΑΝΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΟΥΓΑΝΕ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΝΕ;

    Reply
  62. Ανώνυμος

    kala 10.46 kleise ton bothro sou h krata ta gia thn oikogenia sou ayta.. ayth pou sou ta emathe after all..

    an thes na peis thn apopsh sou pes thn politismena

    Reply
  63. Ανώνυμος

    ΕΓΩ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΑΔΩΝΗΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΓΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΕΧΟΤΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ Η ΜΑΙΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ Ν ΑΡΘΡΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΧΕΣΤΕΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΑΔΩΝΗ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝ ΕΚΕΙ

    Reply
  64. Ανώνυμος

    ου μωρη πουτ@να που ηρθες και εγινες ανθρωπος στην ελλαδα γ@…μι..λα του κερατα που εχεις στομα και μιλας σκυλα να πας πισω τωρα μωρη να προσεχεις εκει τα παιδια και τους γερους εδω προσεχουν ο ελληνας τον ελληνας καταλαβες κυρια αλβανιδα?

    Reply
  65. Ανώνυμος

    με την ιδια περιπου ιστορια?????????????
    κρατανε το ικα?????????????
    στηριζουν και αγαπανε την ελλαδα???????????????/

    Reply
  66. Ανώνυμος

    ΑΛΒΑΝΟΙ,ΕΒΡΑΙΟΙ,ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΝΤΟΥ ΡΕ.
    ΤΙ ΠΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ;
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ;

    Reply
  67. Ανώνυμος

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ο.Ε.Α.:
    http://www.easy-share.com/1914673638/pros_anagnosti.wav

    Ως συμπληρωματική απάντηση σχετικά με τους ηλιακούς και τους πλανητικούς λόγους, όλοι οι πλανήτες και οι ήλιοι στο Σύμπαν ως ΟΝΤΑ, έχουν αυτο-δημιουργηθεί από το "Τρισυπόστατο Κοσμικό Αυγό" (ίδε Ορφικούς) και από την Οντογονική Δωδεκαεδρική (Αιθερική) Τριάδα. Είναι κοίλοι εσωτερικά και εντός τους φέρουν τα 3 οντογονικά τμήματα: ΝΟΗΣΗ – ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ – ΣΩΜΑ. Δηλαδή μιλώντας με όρους θετικών επιστημών εντός τους φέρουν τις 3 μορφές της ύλης: ΎΛΗ – ΟΥΔΕΤΕΡΑ ΥΛΗ – ΑΝΤΙΥΛΗ. Η Ουδετέρα ύλη στο εσωτερικό κέντρο του Κοσμικού Αυγού (ΑΠΟΛΛΟΝ) είναι πολύ μικρότερη σε ποσότητα από το κέλυφος του Αυγού (Στερεοϋφη) εξίσου αποτελούμενο από Ουδετέρα Ύλη. Ο Φλοιός της Γης είναι στην ουσία Ουδετερονιακός ή ένα Μέγα-Ουδετερόνιο. Ομοιόμορφη είναι και η δομή του Ατόμου. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι όλο το Σύμπαν περιέχεται μέσα στη δομή ενός "ατόμου"!
    Στην ουσία σκέψου τους Πλανητικούς-Ηλιακούς λόγους ως ΤΕΡΑΣΤΙΑ – ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ – ΑΤΟΜΑ τα οποία όμως λειτουργούν ως οργανικά νοήμονα-αισθανόμενα ΜΕΓΑ-ΚΥΤΤΑΡΑ του ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ εντός της Συμπαντικής Ιεραρχίας.
    Ο Ήλιος – Ηλιακός λόγος σε κάθε ηλιακό σύστημα είναι ο προϊστάμενος – η 13η αρχή-, 12 άλλων πλανητικών υφιστάμενων λόγων.
    Οι ηλιακοί / πλανητικοί λόγοι νοούνται ως "ΘΕΟΙ" δηλαδή σύμφωνα με την πανάρχαια ελληνική ετυμολογία ως ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΘΕΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, με τη διαφορά ότι αυτή η κατηγορία ΘΕΩΝ κινείται όχι μέσω τεχνολογίας (ΣΚΑΦΩΝ) αλλά αυστηρά και μόνο μέσω ΦΥΣΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ βάσει αυστηρά καθορισμένων συμπαντικών τροχιών εντός των "αυλακώσεων" (αρμονικών) που προκαλεί η πανταχόθεν προερχόμενη Κοσμική Ακτινοβολία ως η μόνη ενιαία δύναμη στο Σύμπαν, και ως η επίδραση-πίεση της αραιότερης ύλης πάνω στον πυκνότερο εαυτό της!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *