Πώς θα αναγνωρίσετε μια «αυτοκαταστροφική, ηττοπαθή, αυτοκτονική κοινωνία»;…Απλό…Ψάχνετε για μια “Νυμφομανή Κοινωνία”…

γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

Τι; Δεν γνωρίζατε πως υπάρχει και τέτοια;
Εμ πως αλλιώς να χαρακτηρίσεις μια κοινωνία που γουστάρει να «βι-άζεται» ακατάπαυστα χωρίς να
αντιδρά;
«Θυματοποιημένη»;
Ε, όχι δα…
Το θύμα, όσο και αν έχει ψυχολογία βυθισμένη στα τάρταρα, κάποια στιγμή αγανακτεί, οργίζεται…ξεσπάει…
Αν δε συμβαίνει αυτό, τότε συμπεραίνουμε πως το «θύμα» (ναι, σε εισαγωγικά) μάλλον «ψιλο(έως χοντρο) γουστάρει» κάπως…
Ναι, το βιασμό του…
Τουτέστιν, παύει να θεωρείται βιασμός και περνάμε στην «άλλη όχθη» του «τά’ θελε»…και «τα θέλει»…
Κι όχι μόνον…
Αλλά διαρκώς, διακαώς, διαχρονικά, δια πυρός και σιδήρου, διαολεμένα, διασωληνωμένα και μη…ασθενής ή όρθια, γουστάρει με χίλια…
Αυτή η «συμπεριφορά» παραπέμπει σε μια άλλη – ατομική πια – “εμμονική συμπεριφορά”:
Της γνωστής «Νυμφομανίας»….

Νυμφομανία χαρακτηρίζεται η ψυχαναγκαστική σεξουαλική συμπεριφορά που οδηγεί τη γυναίκα (εσείς όπου «γυναίκα» να βάζετε τη λέξη «Ελληνική κοινωνία») σε επαναλαμβανόμενη και αχαλίνωτη (παθητική) σεξουαλική δραστηριότητα (εν προκειμένω με τους «δανειστές/ηγέτες/βιαστές της»), την οποία αδυνατεί (ή δεν επιθυμεί;) να σταματήσει και να ελέγξει».

 Είναι μια ψυχική και συναισθηματική διαταραχή (της εν λόγω κοινωνίας όσο και του ατόμου) και μπορεί να συνοδεύεται και από άλλα προβλήματα συμπεριφοράς, προσωπικότητας ή άλλων ψυχικών παθήσεων (σώπα καημένε).
Η υγεία μιας (μαζοχιστικά) νυμφομανούς γυναίκας (ή/και κοινωνίας) είναι «επί ακμής ξυραφίου» καθώς διατρέχει μεγάλο κίνδυνο να προσβληθεί από σεξουαλικά μεταδιδόμενες αρρώστιες (η γυναίκα. Στην αντίστοιχη «βιαζονυμφομανή κοινωνία» ενυπάρχει ο κίνδυνος μηντιακά μεταδιδόμενων ψυχοπνευματικών βαρύτατων ασθενειών/ψυχονευρώσεων).
Πώς θα καταλάβετε όμως και θα ξεχωρίσετε μια γυναίκα (κοινωνία) νυμφομανή; Υπάρχουν κάποια συμπτώματα τα οποία θα πρέπει να παρατηρήσετε!
Ας τις ονομάσουμε και την μια και την άλλη «Ελαστίνα»…κορίτσια λάστιχο και οι δύο, τείνουν να κάνουν λάστιχο τα πάντα…και το κορμί τους και τον εαυτό τους και την νοημοσύνη και την συνείδηση τόσο την δικιά τους όσο και των γύρω τους…
Θα μπορούσες να το μεταφράσεις επίσης ως: «Ελάς τι να» σου πει κανείς πια; Βρες μου έναν λόγο πια να σε αντιμετωπίσω σοβαρά και όχι με διάθεση σατιρική, σκωπτική και βουκολική…αφού έτσι κι αλλιώς, μονίμως έναν «Σάτιρο» κυνηγάς…μονίμως πίσω – στα πατώματα και καταϊδρωμένη – από τον εκάστοτε “νταβατζή” σου…
Ας πάρουμε ύφος Ασκητή λοιπόν (του Ηδονοδόκτορος και ουχί του αλλουνού, του “απέχοντος”, του βουνίσιου – tips/εννοιολογικό παράδοξο: στην Πατερική/εκκλησιαστική ορολογία ο “Μοναστικός Ασκητής” αποκαλείται “Βιαστής Σώματος”, με την έννοια της “ακραίας επιβολής στο σώμα” ώστε να απέχει από κάθε λογής σαρκικές ορέξεις και ορμές) κι ας αρχίσουμε τον παραφραστικό εξάψαλμο:

Τα κυριότερα συμπτώματα που συναντάμε στην “Νυμφομανή Ελασ-τίνα” είναι:

1. Σκέφτεται συνέχεια και αποκλειστικά το σεξ (βιασμό). Είναι έμμονη ιδέα γι’ αυτήν και δεν χάνει ευκαιρία να μιλά για το σεξ (όχι, πείτε, ποιές ιστοσελίδες και ταινίες έχουν την μεγαλύτερη κινητικότητα;), να βλέπει εικόνες πορνό, και να ασχολείται επίμονα με ότι σχετίζεται γύρω από το σεξ. Θέλει να γ@&ιέται συνέχεια και με όσους περισσότερους άνδρες (δανειστές/πολιτικούς/ηγέτες/κοινωνικούς βουκωλοτσοπαναρέους) γίνεται.

2. Δεν μπορεί να ελέγξει τις σεξουαλικές της ορμές (αυτό σημαίνει «πολιτιστική «οπισθο»δρόμηση της κοινωνίας – επιστροφή στα αρχέγονα ένστικτα αυτοσυντήρησης, ηδονισμού και αναπαραγωγής και εκδηλώνονται κατ’ εξοχήν σε περιόδους κοινωνικοοικονομικής κατρακύλας) και παρατηρείται συχνά η τάση αν δεν βρίσκει ανδρικούς παρτενέρ να αυνανίζεται με ανεξέλεγκτο ρυθμό, ξανά και ξανά σε όποιο μέρος και να βρίσκεται, όπως παράδειγμα στην δουλειά της κάτω από το γραφείο (κάτι λέγεται για την «παραγωγικότητα του Δημοσίου» και το «τι στ’ αλήθεια κάνουν» πίσω απ’ τα γραφεία, έτσι;). Η εμμονή και η ανάγκη αυτή (να μ@λ@κίζεται, τόσο η «νυμφομανής γυναίκα» όσο και η «αντίστοιχή της κοινωνία») είναι τόσο “αρρωστημένη” που την οδηγεί να παραμελεί άλλες υποχρεώσεις και δραστηριότητες που είναι αναγκαίες στην καθημερινή ζωή της (οπότε και οι δύο πάνε ακόμη περισσότερο κατά διαόλου αφού διαρκώς δίνουν το δικαίωμα στον εκάστοτε «πασά» τους να τους «καταπιέζει τα καπούλια» με τα διάφορα οδυνηρά σπιρούνια του και λοιπά αξεσουάρ του).

3. Αλλάζει και μεταβάλλεται η προσωπικότητά της, εξ ου και θα παρατηρήσετε συχνές αλλαγές στη διάθεση και στη συμπεριφορά της. Μπορεί να εμφανίσει άγχος (ειδικά ώρες που θέλει αρρωστημένα να αυνανιστεί και για κάποιο λόγο εμποδίζεται – εδώ ο κόσμος χάνεται και η π)^*άνα λούζεται), κατάθλιψη, συναισθήματα ντροπής και ενοχής, χαμηλή αυτοεκτίμηση (πχ όταν κάποιοι επιχειρούν να τις θέσουν και τις δύο – νυμφομανή και κοινωνία – ενώπιον των ευθυνών τους).

4.Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να γίνει αλκοολική και να κάνει και χρήση ακόμα και απαγορευμένων ουσιών, ναρκωτικών και φαρμάκων (οι μόνοι που κάνουν τρελλές δουλειές είναι οι «κάβες», οι νευρο/ψυχίατροι, τα φαρμακεία και τα «βαποράκια» – άντε και οι καρδιολόγοι και ογκολόγοι όταν δεν τα καταφέρουν οι προηγούμενοι).

5. Έχει στο ιστορικό της πολλές και επαναλαμβανόμενες αποτυχημένες σχέσεις (βρες μου μια «επιτυχημένη Βουλευτική Εκλογή» – που να μην κατέληξε σε αναγκαστικό διαζύγιο, σε εξωγαμιαίες σχέσεις, σε τάσεις για ξυλοκόπημα/φόνο και στο τέλος να μην οδήγησε στον «εκάστοτε προαγωγό» με την τακτική «μην ανησυχείς καλή μου. Εγώ είμαι εδώ για σένα. Θα τα φροντίσω όλα εγώ. Εσύ απλώς συνέχισε ν’ ανοίγεις τα πόδια»).
(στοιχεία αντλήθηκαν από το http://www.newscity1.net )

Ο Ηγέτης…ο Επίτροπος…ο Προαγωγός…

Να…για παράδειγμα Ελασ-τίνα μου έχεις μια αγροτική παραγωγή…εγώ θα σε βοηθήσω να την αναπτύξεις…
Το «πως» άστο πάνω μου.
Κατ’ αρχήν δεν χρειάζεται να ασχολείσαι εσύ.
Θα δώσουμε όλο το ενεργητικό δυναμικό της σε άλλους, ισχυρούς ξένους παραγωγούς από το Βορρά που κατέχουν το πράμα πως να το κάνουν κι έχουν και μπόλικο χρήμα για να τα χρηματοδοτήσουν. Όλα θα τα δώσεις, εργοστάσια, χωράφια, αποθήκες, νερά, λιπάσματα, σπόρους, τα πάντα.
Πως έδωσες τη ζάχαρη, την αλιεία, τα αμπέλια και ησύχασες;  ( http://aegeanhawk.blogspot.gr/2013/08/blog-post_5710.html )
Ε, ένα τέτοιο πράγμα…
Και ούτε θα χρειάζεται πλέον να δουλεύεις.
Θα φέρουμε άλλους φτηνούς εργάτες γι’ αυτό…από το Νότο αυτούς…
Κι εσύ θα κάααθεσαι….να, απλώς θα πετάξεις όλα τα ρούχα σου, να βλέπουν την ομορφιά σου μωρέ Θεά μου, να φτιάχνουν διάθεση για να δουλεύουν ακόμη πιο πολύ…όλοι τους…
Κι άμα σου κάνουν και τον δύσκολο, θα πέφτεις και στα τέσσερα για να τους καλμάρεις…και τους μεν και τους δε…
Ωραίο το κόλπο, έτσι;
Θα αναλάβεις το πιο όμορφο κομμάτι της δουλειάς μωρή τυχερή…
Το… «οφθαλμικό»…και την «ικανοποίηση των ορμών»…τους…σου, δεν έχει καμία σημασία…

Θα δείχνεις τα κάλλη σου…και θα τους αφήνεις να τα χρησιμοποιούν…
Και βεβαίως να σε πληρώνουν για τις πολύτιμες υπηρεσίες σου…
Ααα, όλα κι όλα…θα γίνεις επαγγελματίας σ’ αυτό…

http://aegeanhawk.blogspot.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *