Για «ζυμώσεις» στο Κολωνάκι ο Κυριάκος

Τε α τετ Κυριάκου Μητσοτάκη με μεγαλοδημοσιογράφο του ΔΟΛ, έλαβε χώρα, το μεσημέρι της Δευτέρας, στην πλατεία Κολωνακίου.

Ο γαλάζιος βουλευτής, καθ΄ όλη τη διάρκεια της συζήτησης, με τον πολιτικό συντάκτη του συγκροτήματος Ψυχάρη, ήταν συνοφρυωμένος και ….
έδειχνε πολύ προβληματισμένος για τις πολιτικές εξελίξεις.

Θυμίζουμε πως ο Κ. Μητσοτάκης, δεν έκρυψε ποτέ του την διαφωνία του για τους χειρισμούς της ηγεσίας της ΝΔ σχετικά με τα νέα μέτρα που πρέπει να παρθούν, ούτε για το ότι ο βίος της κυβέρνησης Παπαδήμου πρέπει να παραταθεί για μερικούς μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση στη ΝΔ θυμίζει καζάνι που βράζει, με αρκετούς βουλευτές να μιλάνε για ανακολουθία της ηγεσίας, γιατί όπως λένε υπέστειλε τόσο γρήγορα την αντμνημονιακή σημαία.

Πάντως ο Κυριάκος είναι απ΄ αυτούς που αν μπορούσε θα ψήφιζε και με τα δύο χέρια το νέο μνημόνιο. Κάτι που ήθελε να κάνει και στο πρώτο μνημόνιο, αλλά ας… όψεται η κομματική πειθαρχία που είχε επιβάλλει ο Α. Σαμαράς…

Τουλάχιστον αυτός δείχνει συνέπεια σε αυτά που πιστεύει, όχι σαν τον αρχηγό του που σπεύδει να υπογράψει το νέο μνημόνιο, την ταφόπλακα της Ελλάδας.

http://www.kentrinews.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *