Σύλληψη Μπαγκλαντεσιανών στη Ν. Μανωλάδα για εκβιασμό ομοεθνή τους

Τα “παρατράγουδα” συνεχίζονται στη Νέα Μανωλάδα, με την αστυνομία να συλλαμβάνει τέσσερις Μπαγκλαντεσιανούς, ηλικίας 48, 38, 25 και 20 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται ότι εκβίαζαν ομοεθνή τους.
Πιο αναλυτικά, πριν λίγες μέρες 35χρονος, που….
μένει μόνιμα στην Αττική, δέχτηκε τηλεφώνημα από αγνώστους, συνεργών ατόμων που είχαν απαγάγει τον αδερφό του στην Κωνσταντινούπολη, και του ζήτησαν το ποσό των 6.000 ευρώ ως λύτρα, προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο.
Αργά το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, ο 35χρονος μαζί με έναν 42χρονο μετέβησαν στη Ν. Μανωλάδα, αφού εκεί ορίστηκε να γίνει η συνάντηση για να παραδώσει στους απαγωγείς τα λύτρα. Οι τέσσερις συλληφθέντες τους επιτέθηκαν και τους τραυμάτισαν ελαφρά. Τα δύο θύματα της επίθεσης διακομίστηκαν από αστυνομικούς στο Κέντρο Υγείας της Βάρδας, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μετά αποχώρησαν ενώ οι αρχές κινήθηκαν γρήγορα και εντόπισαν τους δράστες, συλλαμβάνοντας τους νωρίς το πρωί της Τρίτης (07/05).
Στο σημείο του περιστατικού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια, δύο ξύλινα ρόπαλα, μία σιδερένια ράβδος και ένα ξύλινο μπαστούνι κρίκετ.

http://news247.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *