ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης : Δίνουν επικοινωνιακό άλλοθι στον Ψωμιάδη


Έντονη ενόχληση έχει προκαλέσει στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης το πρόγραμμα επαφών του νομάρχη, Παναγιώτη Ψωμιάδη, με κορυφαίους υπουργούς της κυβέρνησης.
Δεν είναι λίγοι όσοι σχολιάζουν ότι με…
αυτό τον τρόπο δίνεται επικοινωνιακό άλλοθι στον νομάρχη, ο οποίος έχει επισωρεύσει εκατοντάδες προβλήματα στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της θητείας του. Ενώ μόλις χθες αποφάσισε τη λήψη δανείου 15 εκ ευρώ και την μετατροπή του «ΤΙΤΑΝ» σε εργοστάσιο καύσης αδρανών υλικών και υπολειμμάτων πετρελαιοειδών.

Ενδεικτική, του κλίματος που επικρατεί μεταξύ των στελεχών των νομαρχιακών επιτροπών του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης, είναι η δήλωση που έκανε στην aftodioikisi.gr ο νομαρχιακός σύμβουλος και γραμματέας της Β’ νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης, Παντελής Κουκουλεκίδης.

«Η συγκυρία δεν ξέρω αν είναι θετική. Τη στιγμή που όλη η δυτική Θεσσαλονίκη αντιμετωπίζει το μεγάλο πρόβλημα που προέκυψε μετά την πραξικοπηματική απόφαση του νομαρχιακού συμβουλίου, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, δραπέτης στην Αθήνα, προσπαθεί να επιτύχει επικοινωνιακά οφέλη στις επαφές του με τους υπουργούς, αναδεικνύοντας δευτερευούσης σημασίας προβλήματα», σχολίασε ο κ. Κουκουλεκίδης.

Υπενθυμίζεται ο κ. Ψωμιάδης βρίσκεται σήμερα στην Αθήνα για σειρά επαφών, μεταξύ αυτών και με τον υπουργό Επικρατείας παρά τω Πρωθυπουργώ, Χάρη Παμπούκη, τον υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Δημήτρη Ρέππα, τον υφυπουργό Οικονομικών, Φίλιππο Σαχινίδη, τον υφυπουργό Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Γιώργο Ντόλιο και τον υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, Γιώργο Νικητιάδη.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

2 Comments

  1. Ανώνυμος

    Μedwedew, η περηφάνεια των Εβραίων της Μόσχας

    Φαίνεται λοπόν, ότι απο τότε που ανέλαβε την προεδρεία ο Dmitri Medwedew, πολλά πράγματα έχουν αλλάξει στην Ρωσία. Κατι που γίνεται καλύτερα κατανοητά, ύστερα απο την ανακάλυψη, ότι η μητέρα του Medwedew είναι Εβραία και το πραγματικό του όνομα είναι David Aaronovitch Mendel. Το οποίο μετέτρεψε σε Dmitri Anatoljewitsch Medwedew (ο πατέρας του λεγόταν Anatoli Afanasjewitsch Medwedew). Ο ίδιος λέει, ότι στα 23 του ασπάσθηκε την Ορθοδοξία, όμως για τους Εβραίους όποιος έχει μάνα Εβραία, είναι πάντα Εβραίος. Καθόλου παράξενο λοιπόν, ότι ο Medwedew είναι η "περηφάνεια της εβραικής κοινότητας στην Μόσχα". Εβραίος όμως είναι και ο Putin (θα γραψω προσεχώς γι' αυτό) όπως και εβραίος ήταν κάθε ρώσος πρόεδρος μετα τον Στάλιν. Ο Putin είναι μάλιστα όχι μόνο Εβραίος, αλλά και Μασώνος της Στοάς 33°.

    Και όλοι αυτοί απειλούν το Ιράν με πόλεμο, αν και το Ιραν έχει εκπληρώσει όλους τους όρους του ΟΗΕ. Έτσι αυτό που τελικά θα γίνει, θα είναι αυτό που είδαμε προσφατα κατα το ταξίδι του Medwedew στις ΗΠΑ: Ο ρώσος πρόεδρος κάθεται με τον Obama σ' ένα φασφουτάδικο και μοιράζονται αδελφικά τις τηγανιτές πατάτες που παρήγγειλαν. Πρός μεγάλη χαρά του εβραίου καταστηματάρχη.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    http://www.berlin-athen.eu/index.php?id=205&tx_ttnews%5Btt_news%5D=1598&tx_ttnews%5BbackPid%5D=215&cHash=76f784c74dcba33b00c5386dccb08263

    Η αρμάδα καθ΄οδόν

    Στις 14.03.2010 ο Rob Edwards, της εφημερίδας „The Herald“, εγραφε στο http://www.heroldscotland.com, ότι εκατοντάδες βόμβες “bunker-buster” μεταφέρονται με πλοία απο την Καλιφόρνια στο νησί Diego Garcia στον Ινδικό Ωκεανό. Οι βόμβες “bunker-buster” είναι ικανές να διεισδύσουν και να πλήξουν στόχους με ισχυρή θωράκιση σε μεγάλο βάθος, μεταφέρθηκαν δε στο νησί συνολικά 195 έξυπνες κατευθυνόμενες και 192 μαζικές βόμβες (1). Το νησί Diego Garcia ανήκει στη Βρετανία, χρησιμοποιείται όμως απο το 1971 κατόπιν συμφωνίας από τις ΗΠΑ ως στρατιωτική βάση (2). Η προετοιμασία για το θανατηφόρο χτύπημα στον Ιραν είχε αρχίσει.

    Δεν πέρασαν τρείς μήνες και η επίθεση εναντίον του Ιράν είναι πλέον ζήτημα ημερών. Την περασμένη εβδομάδα το Ισραήλ μετέφερε με στρατιωτικών οχήματα υλικά στην Σαουδική Αραβία (η οποία είναι υπό την κυριαρχία των ΗΠΑ, ενώ οι ΗΠΑ βρίσκονται υπό την κυριαρχία του Ισραήλ). Ήδη στίς 12.06.2010 μια αρμάδα απο 12 πολεμικά πλοία της λεγόμενης «δυτικής κοινότητας αξιών» διέσχισαν τη διώρυγα του Σουέζ με κατεύθυνση τον Περσικό Κόλπο και πρός ενίσχυσην των πλοίων, που έχουν περικλύκλώσει το Ιράν. Του στόλου ηγείτο το USS Harry S. Truman, ένα πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο της κατηγορίας Nimitz με 60 μαχητικά-βομβαρδιστικά και 6.000 στρατιώτες, ακολουθούμενο και απο ένα ισραηλινό πολεμικό πλοίο και την γερμανική φρεγάτα Hessen.

    Απέναντι σ' αυτή την τρομακτική δύναμη πυρός και καταστροφής, το Ιράν έχει να αντιπαρατάξει έναν σχετικά μικρό στόλο, που σε καμμία περίπτωση δεν είναι εις θέσιν να φέρει κάποια σημαντική αντίσταση. Διαθέτει όμως τίς τορπίλες ιρανικής κατασκευής Shkval για την προστασία των πυρηνικών αντιδραστήρων που κατασκευάσθηκαν από την Ρωσία και για την προστασία της χώρας από ισραηλινές και αμερικανικές αεροπορικές επιδρομές υπερηχητικούς πυραύλους πτερυγίων.

    Όλα τελειώσανε για το Ιράν;

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *