Η Ελβετία υποστηρίζει το ευρώ που πέφτει ρίχνοντας το χρυσό

Γραφει ο Αδαμάντινος

Επενδυτική ευκαιρία στο forex προσφέρει η Ελβετία υποστηρίζοντας το ευρώ. Ως γνωστό, χτές μετά από μια τεράστια αγορά ευρώ που έκανε η χώρα αυτή, το συνεχώς καταβυθιζόμενο ευρώ εκτινάχτηκε στα 1.2 ελβετικά φράγκα.

Η Ελβετία υποστηρίζει ότι σε καμμία περίπτωση δεν θα αφήσει το ευρώ να πέσει κάτω απο τα….
1.2 ελβετικά φράγκα.

Αυτό δίνει την εξής άμεση επενδυτική ευκαιρία… Long στο EURCHF στα 1.2000 φράγκα με StopLoss στα 1.1994 φράγκα (για διάφορους λόγους). Αναμένεται ότι για αρκετό καιρό το ζευγάρι EURCHF θα χτυπήσει αρκετές φορές τα 1.2 πριν … πέσει αναγκαστικά.

Λόγω της επερχόμενης πτώσης του ευρώ, η παγκόσμια αγορά είναι αναγκασμένη να κατεβάσει τη τιμή του χρυσού γιατί αλλοιώς ο κίνδυνος πλήρους κατάρρευσής της είναι μεγάλος. Εκτός αυτού, υπάρχει ένας ακόμη κίνδυνος για το χρυσό που πραγματικά δεν έχει υπολογιστεί. Αυτό θα το αποκαλύψω στο μέλλον και μόνο αν χρειαστεί. Η πληροφορία αυτή στοιχίζει…

Στή μικρότερη φωτογραφία παρατηρείστε την πτώση του χρυσού σε τιμή δολλαρίου που ήδη ξεκίνησε.

Απο τωρα και στο εξής τα άρθρα μου θα τα βρίσκετε και στο adamadinos.blogspot.com. Σε αυτο θα προσθέτω και τα πλέον αξιόλογα άρθρα του ksipnistere. Θεωρώ προβοκατόρικη την επικάλυψη σοβαρών άρθρων, που μερικές φορές υπάρχουν με ανούσιες ειδήσεις. Οποιος θέλει να έρθει να σχολιαζει… και να μου στέλνει άρθρα μονο όσα έχουν νόημα θα ανεβαίνουν.

Adamadinos.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *