Τζιτζικώστας «αδειάζει» Ψωμιάδη: «η δικαιοσύνη δεν κρίνει με πολιτικά κριτήρια»

Σαφείς αποστάσεις από τον Π. Ψωμιάδη, σχετικά με την καταδικαστική απόφαση εις βάρος του, κρατά ένα ακόμη στέλεχος της ΝΔ: αυτή τη φορά ο ίδιος ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, ο Απόστολος Τζιτζικώστας… Ο Τζιτζικώστας δεν ασπάζεται τους ισχυρισμούς του Πανίκα, περί πολιτικής δίωξης και όπως λέει: «έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και πιστεύω ότι η δικαιοσύνη δεν κρίνει με πολιτικά κριτήρια». Κατά τα λοιπά δηλώνει , σε συνέντευξη του στη Μακεδονία, ότι «η στήριξη της παράταξης σ’ αυτή τη δύσκολη φάση που….
περνά ο περιφερειάρχης είναι δεδομένη. Ο περιφερειάρχης και όλη η ομάδα έχουμε εκλεγεί με τη στήριξη της ΝΔ». Το τελευταίο είναι να σε κάψω Γιάννη, να σ΄ αλείψω μέλι… Θυμίζουμε πως οι βουλευτές Γιάννης Ιωαννίδης και Κώστας Γκιουλέκας δεν στήριξαν τον Ψωμιάδη.

http://news.pathfinder.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

3 Comments

  1. Ανώνυμος

    Να τι είναι ο Ελληνικός λαός που δημιούργησε, έθρεψε και στηρίζει αυτούς τους πολιτικούς και το διεφθαρμένο σύστημα :
    Ραγιάδες, κατά συνείδηση υπόδουλοι, με σοβαρό έλλειμμα παιδείας, δουλοπρεπείς και καθυστερημένοι. Τους αξίζει χειρότερη τύχη.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Γιατί δεν εφαρμόζεται ο νόμος ;
    Άντε να αρχίσουν να μπαίνουν φυλακή τα μπλε και πράσινα καθίκια, ένα ένα. Που κοροιδεύουν και ξεγελάνε το λαό. Οι ιεραπόστολοι της διαφθοράς και του εγκλήματος.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *