Αφελληνισμός

Γράφει ο Πελοποννήσιος

Τα γεγονότα στην Τουρκία είναι ενδεικτικά. Ελπίζω κανένας να μην πείστηκε ότι η «στάση» προκλήθηκε από την κοπή των δέντρων. Η δράση των Αμερικανών είναι για μένα ολοφάνερη. Αλλά δεν πρέπει να δούμε μόνο αυτό…

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι όταν θέλησαν οι Αμερικάνοι να αποψιλώσουν τον Εντοργάν, αμέσως γέμισαν οι πλατείες! Πώς έγινε αυτό; Απλούστατα αγαπητοί μου, είμαστε γεμάτοι πράκτορες. Και εκεί και εδώ.

Έτσι και εδώ τα πρακτοράκια δουλεύουν καλά. Δείτε τη δράση της κυρίας Ρεπούση, των πρωθυπουργών μας, των υπουργών τους και μιας σειράς «παραγόντων» του προτεκτοράτου μας.

Θα έχετε καταλάβει ότι οι εδώ πράκτορες, αφού κατάντησαν τους πάντες απάτριδες, προχωράνε στη δεύτερη φάση του αφελληνισμού. Η δεύτερη φάση περιέχει εισβολή των ασιατών και χτύπημα της περιουσίας.

Οι ασιάτες έρχονται για να μείνουν. Κυρίως κινέζοι αλλά επίσης ινδοί, πακιστανοί και μπαγκλαντεσιανοί. Δείτε την εισβολή όλων αυτών στο κέντρο των Αθηνών. Τα μαγαζιά που ανοίγουν. Το εμπόριο που προωθούν. 

Όλοι αυτοί έρχονται με διακρατικές συμφωνίες και φτάνουν με αεροπορικές πτήσεις, μην νομίζετε ότι έρχονται ως κυνηγημένοι με βάρκες ή με τα πόδια. Κάντε μια βόλτα μέχρι το «Ελ. Βενιζέλος» και θα το δείτε με τα μάτια σας.

Το χτύπημα της περιουσίας ο έλληνας θα το δει προσεχώς και εντός του 2014. Μέχρι τώρα δεν έχει καταλάβει τίποτα από αυτά που του επιφυλάσσουν. Οι περιουσίες, σπίτια και καλλιεργήσιμη γη, μοιραία θα αλλάξουν χέρια. Και δεν θα τις πάρουν έλληνες!

Η «τριτοκοσμική» κυβέρνηση του δωσίλογου κ Σαμαρά επιχαίρει γιατί πουλάει τα λιμάνια μας στους κινέζους. Αύριο και τους σιδηροδρόμους. Και θριαμβολογεί ότι θα γίνουμε η πύλη εισόδου των κινέζων στην Ευρώπη. 

Αποκρύβει το μοιραίο εποικισμό της Ελλάδας από εκατομμύρια κινέζους που θα ακολουθήσει. Αλλά φυσικά το πρόβλημα βρίσκεται στους όποιους εναπομείναντες συνέλληνες, οι οποίοι παραμένουν απαθείς. Δεν βλέπουν άραγε ότι τα παιδιά τους δεν θα έχουν πατρίδα;
http://peloponnesios.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *