Όταν ως κυβέρνηση παραδίδεις το κράτος και την περιουσία του σε ξένους, υπάρχει προδοσία. Οι προδότες όμως δεν έχουν ποτέ καλό τέλος.

Αυτό πρέπει να το γνωρίζουν όλοι όσοι συμμετείχαν σ’ αυτήν την αθλιότητα. Πρέπει να το γνωρίζουν οι Έλληνες προδότες.

Η χώρα βρίσκεται υπό ξένη κατοχή και κανείς δεν αντιδρά, γιατί τον έχουν “υπνωτίσει” με τα άθλια ΜΜΕ και την ελεγχόμενη ενημέρωση. Έχει απολέσει το κεφάλαιό της, έχει καταστραφεί η παραγωγή της και έχει λεηλατηθεί ο πλούτος του λαού της. Αυτό είναι μια καταστροφή που το…
μέγεθός της μόνον με πολεμική ήττα μπορεί να συγκριθεί. Σ’ αυτό το επίπεδο καταστροφής όμως…
δεν υπάρχει δικαιολογία. Δεν υπάρχει άγνοια. Όταν ως κυβέρνηση παραδίδεις το κράτος και την περιουσία του σε ξένους, υπάρχει προδοσία. Οι προδότες όμως δεν έχουν ποτέ καλό τέλος. Αυτό πρέπει να το γνωρίζουν όλοι όσοι συμμετείχαν σ’ αυτήν την αθλιότητα. Πρέπει να το γνωρίζουν οι Έλληνες προδότες.
Πρέπει να γνωρίζουν ότι σ’ αυτόν τον κόσμο μερικά πράγματα ποτέ δεν αλλάζουν. Δεν αλλάζει ο άνθρωπος και ούτε εξαλείφονται τα άγρια ένστικτα της κοινωνίας του. Άλλωστε δεν πέρασαν πολλά χρόνια από τότε που μια ολόκληρη κυβέρνηση καταδικάστηκε σε θάνατο εξαιτίας της προδοσίας. Όλα αυτά θα πρέπει να τα έχουν υπόψη τους αυτοί οι οποίοι μας κυβερνάνε και που σήμερα νομίζουν ότι είναι ασφαλείς στην “αγκαλιά” των ξένων αφεντικών τους. Ας θυμηθούν την περίπτωση Γούναρη και ας την συγκρίνουν με τη δική τους. Ας αναλογιστούν τις δικές τους ευθύνες για τη σημερινή αθλιότητα. Σ’ αυτόν τον κόσμο μερικά πράγματα ήταν κι εξακολουθούν να είναι επικίνδυνα. Κινδυνεύεις, όταν ξεπουλάς σε ξένους τους γίγαντες ΟΤΕ και ΔΕΗ, μόνον και μόνον για να προσφέρεις αύξηση στον εαυτό σου και στους “κολλητούς” σου. Κινδυνεύεις, όταν “πριονίζεις” τα οικονομικά θεμέλια της εθνικής μας ύπαρξης, μόνον και μόνον για να “ψευτογεμίσεις” τα δημόσια ταμεία και να παρουσιάσεις “έργο” που δικαιολογεί “μπόνους”.
Μαζί μ’ αυτούς ας προβληματιστούν και οι Εβραίοι της Ελλάδας. Τα παράσιτα, που σε λίγο καιρό θα έρθουν αντιμέτωπα με την κατάσταση την οποία οι ίδιοι δημιούργησαν. Δεν τους αρκούσε που, καταστρατηγώντας κάθε έννοια ισότητας, ζούσαν ως προνομιακή μειονότητα μέσα στη χώρα. Θέλησαν ν’ αρπάξουν ό,τι μπορούν και να την παραδώσουν στα θηρία του ιμπεριαλισμού.
Έπαιξαν παιχνίδι μεγάλου ρίσκου και σύντομα θα το πληρώσουν. Όταν θα καταλάβει ο ελληνικός λαός τι έχει γίνει, πολλοί απ’ αυτούς θ’ αρχίσουν να μελετάνε τα δρομολόγια των αεροπλάνων και των πλοίων, προκειμένου να εγκαταλείψουν τη χώρα. Εδώ είναι “Ελλάντα” δεν είναι Παλαιστίνη. Αυτός βέβαια ο φόβος των τοπικών Εβραίων είναι το δεδομένο που δικαιολογεί τη μεγάλη “αγωνία” της Μοσάντ ν’ αναλάβει μέρος της ασφάλειας των ολυμπιακών αγώνων. Βιάζονται οι Εβραίοι να φέρουν ανθρώπους τους στην Ελλάδα για το “καλό” του ελληνικού λαού και βέβαια των ολυμπιακών αγώνων. Βιάζονται οι Εβραίοι να “προστατεύσουν” τον λαό και τις εκφάνσεις του, τον οποίο μισούν όσο τίποτε άλλο στον κόσμο. Η απορία του γράφοντος βέβαια είναι άλλη. Την επομένη της λήξης αυτών των αγώνων αυτό το κακό “συναπάντημα” θα εγκαταλείψει τη χώρα ή έχει και άλλες υποθέσεις προς διευθέτηση και οι οποίες θα δικαιολογήσουν την παράταση της παραμονής τους;
Το θέμα είναι ότι όλα αυτά είναι ημίμετρα. Ό,τι και να κάνουν χαμένοι είναι. Τόσο στην Ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο τα μηνύματα που λαμβάνουν είναι αποκαρδιωτικά. Τους μισούν πάρα πολλοί για πάρα πολλούς λόγους. Τα “καύσιμα” από την πολυδάπανη εκμετάλ­λευση του “ολοκαυτώματος” είναι θέμα χρόνου να τελειώσουν. Αυτοί, που εδώ και αιώνες κλέβουν τους πάντες “κλαίγοντας”, σύντομα θα κληθούν να δώσουν εκ νέου εξηγήσεις. Ο “κοσμοπολίτης” και νομπελίστας Κίσινγκερ ήδη βλέπει τον κόσμο μέσα από τα παράθυρα του σπιτιού του. Ο επίσης “κοσμοπολίτης” και “αντιτρομοκράτης” Σαρόν μετά τη λήξη της θητείας του θ’ αποκλειστεί δια παντός στο Ισραήλ. Τους ψάχνουν πολλοί και τους ψάχνουν μανιωδώς. Η βλακώδης Νέα Τάξη Πραγμάτων καταρρέει παγκοσμίως και θα έπρεπε οι έμπειροι Εβραίοι να το έχουν καταλάβει εγκαίρως. Επένδυσαν σε λάθος “άλογο” και σύντομα θα κληθούν να πληρώσουν στο “ταμείο”. Εκεί, όπου τα “κλάματα” των χαμένων πιο πολύ διασκεδάζουν παρά στεναχωρούν. Έγινε κατανοητός ο γράφων; Το κατάλαβαν τα “παιδιά” για να πουν τα νέα στον πατέρα;

http://epanastasi-gr.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

23 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΣΥΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 4:17….ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΓΙΝΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ…ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΒΑΛΑΜΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!Ο ΑΦΕΛΗΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΚΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΕ ΠΩΣ ΣΕ 100 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΑΝ "ΦΙΛΑΝΔΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ" ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ…ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΡΕΕΕΕ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ,ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΑ ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ……ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝΕ ΟΛΑ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΕΣ;
    ΑΝΤΙΔΡΑΜΕ; ΞΕΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ; ΜΗΠΩΣ ΠΑΥΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ; ΟΧΙ.ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.
    Ε,ΩΡΑΙΑ,ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΥΣΤΕΡΑ; ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΣΑ ΜΑΛΑΚΕΣ.
    OΠΩΣ ΛΕΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΚΑΠΟΥ "ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕ ΣΩΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ".ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΠΡΟΒΑΤΑ.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΟΕΑ/
    ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ?
    ΩΡΑΙΑ….
    ΣΕ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΣΕ ΜΑΘΑΜΕ ΔΡΟΜΟ ΤΩΡΑ
    ΔΕ ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΕΔΩ …

    Reply
  4. Ανώνυμος

    παντως οποια και να ειναι η αποψη σας για την οεα, αυτος τον σκοπο του τον εκανε. Σας αποπροσανατολιζει απο την συμαντικοτητα του αρθρου μια χαρα..

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Απο οτι βλεπω, σε παραπεμπει σε μια ιστοσελιδα που εχεις την επιλογη (οπως γινεται συνηθως με τα rapid share) η να πληρωσεις για να το κατεβασεις γρηγορα η το κατεβαζεις δωρεαν με χαμηλοτερο download speed. Τωρα να μας στελνει σε διαφορετικα site το αποκλειω. Φανταζομαι δεν το προσεξες καλα. Παντως δωρεαν ειναι. Αλλα η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι ειναι κατι σαν τον λιακοπουλο με τα ελοχιμ και τα νεφελιμ και τουσ ελ..

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΡΕ ΜΠΕΚΡΑ ΟΕΑ ΤΩΝ ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΠΑΛΙ ΠΙΩΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ? ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!

    Reply
  7. Ανώνυμος

    3:18 εγω διαβαζω συχνα τον Ο.Ε.Α., ακομα και εαν αυτα που γραφει ειναι σεναριο επιστημονικης φαντασιας εχουν ενδιαφερον, ομως μερικες φορες θελω να δω καποια κειμενα και το λινκ με παραπεμπει σε μια ιστοσελιδα που πρεπει να πληρωσεις για να κατεβασεις το κειμενο, νομιζω οτι θα επρεπε να υπαρχουν διαθεσιμα για αναγνωση ολα τα κειμενα, παντως θα εξακολουθησω να παρακολουθω τα γραφομενα του

    Reply
  8. Ανώνυμος

    μαλιστα.. 3.22 επαναλαμβανω, δεν νομιζω να πωλουνται, που ειδες εσυ να πωλουνται? μπαινω στο blog του καμμενου αλλα τζαμπα τα βλεπω να ειναι.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΙΣΟΒΙΑ…

    Reply
  10. Ανώνυμος

    3.11 δεν πωλουνται νομιζω. τζαμπα ειναι. που ειδες εσυ να πωλουνται? φιλικα

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Βρε παιδια του "ξυπνηστε ρε" βαλτε μια μονιμη ανακοινωση του Ο.Ε.Α. ετσι θα γλιτωσετε απο τη βαβουρα στα σχολια…(πλακα κανω). Εγω παντως πικραθηκα οταν διαπιστωσα οτι οι πληροφοριες διασωσης που κατεχει ο Ο.Ε.Α πωλουνται…Δεν ειναι σωστο μεσα στη κριση…Δηλαδη εμεις οι φτωχοι να μην σωθουμε;;;;;;;

    Reply
  12. Ανώνυμος

    aaa, 2.48, sxoliase molis deis to link please me endiaferei h apopsh olwn!! kai filika sou apantisa ennoite 🙂

    oso gia to arthro, polu kalo. ti tha kanoume re paidia, den antexw allo me ola ayta. alla giati eimaste tosoi ligoi?? oloi oi ypolipoi koimounte? ti tha kanoume, pws tha ksempleksoume apo edw pou mas eferan?? thelw oloi aytoi oi pasokoi ndites kkpe syrizeoi karatzafereoi prasinoi na ksekoumpistoun!!!

    Y.G kai eimai tromeros patriwths file 2.48, patriwths k oxi ethnikisths!!! polu tha hthela na ypirxe kati san ayto pou parousiazei oti einai h oea alla apo oti fainete h oea einai mpourda enos kamenou..

    Reply
  13. Ανώνυμος

    File 2.48, ksekina to psaksimo sou. h apopsh pou ekfrazw einai meta to prosopiko mou psaksimo, den eimai apo aytous pou exoun apopsh gia ola. oriste loipon, ksekina to psaksimo sou apo to 2005!!!

    http://www.e-e-e.gr/hellenic_army_in_asia.htm

    aytoi oi gelioi "kyrioi" apo tote eixan arxisei tis mparoufes. tote legane oti pame se polemo ioulio tou 2005!!! opote, oso 100% alhthh einai ayta pou parousiazan tote allo toso kai ayta pou leei pio panw. kai gia na doume, tha bgei kanena "thryliko" melos ths oea na dwsei mia apanthsh?? alla bebaia, stis mpourdes prwtos ama exeis kamena egefalika kytara.

    Reply
  14. Ανώνυμος

    Συγκεκριμενη προταση
    ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ [κυβερνητικοι-καραφυρερ-ντορακλα κλπ]
    ΝΑ ΚΑΤΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΘ ΕΚΑΣΤΗ 11-4π.μ
    ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΟΙ ΑΝΑ 12αδες
    και με τη σειρα
    ωστε ΝΑ ΣΥΜΑΖΕΥΤΕΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
    [ΚΑΙ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΤΟΥΣ
    ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ[ =ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ=ΝΤΑΒΑΔΕΣ] ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ
    ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ [οπως οι γνωστες σκληρα εργαζομενες στη περιοχη αυτη]
    τη νομιμη προμηθεια τους…

    Reply
  15. Ανώνυμος

    2:34 επειδη ακριβως το ειπες εγω διαλεγω να ψαξω γι΄αυτους και μετα ας τους αποριψω

    Reply
  16. Ανώνυμος

    bre O.E.A. mas exeis priksei. den mporeite apo monoi sas ekei sthn oea na katalabete oti eiste mia mparoufa k mish? re paidia, mhn asxoliste me tetoious blammenous.

    Reply
  17. Ανώνυμος

    ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΑΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΚΟΜΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ.ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΕΙΣΑΣΤΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΑΓΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ.ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΝΑΡΧΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ,ΜΕ ΧΙΛΙΟΥΣΔΥΟ ΠΛΑΓΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΗΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΝΗΓΟΥΝ.ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ(ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ)ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ,Η ΠΟΛΥΑΡΧΙΑ,Ο ΚΟΜΑΤΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΤΑΞΕΩΝ,(ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΝΑΤΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ),ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΑΤΩΝ,ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΗΡΕΤΗΤΕ ΠΙΣΤΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ,ΑΛΤΡΟΥΙΣΤΙΚΑ ΣΚΥΒΑΛΑ.ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟΥΠΙ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΟΥΛΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΤΑΡΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΦΥΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑΣ.ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥΛΑΤΕ ΟΙΚΤΟ,ΛΕΚΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΝΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΑΘΟΥΝ.

    Reply
  18. Ανώνυμος

    Αν παψει να υπάρχει η δημοκρατία στην Ελλάδα, θα έχουν ασυλία οι κλεφτοπατέρες;

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *