Πατέρας πούλησε την κόρη του!!!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Hurriyet, ένας 54χρονος Τούρκος πατέρας φέρεται να πούλησε την ανήλικη κόρη του, φροντίζοντας να υπογράψει με τον αγοραστή ιδιωτικό συμφωνητικό!

Η αποτρόπαια αυτή πράξη έγινε πριν…..
από έξι περίπου χρόνια, όταν σύμφωνα με τα στοιχεία της τουρκικής αστυνομίας ο πατέρας πούλησε την (τότε) 12χρονη κόρη του έναντι 5.000 τούρκικων λιρών (περίπου 2.170 ευρώ) στον συνομήλικό του Γ.Α., εργοδότη του μεγαλύτερου γιου του…
Ο 54χρονος Γ.Α. πήρε την 18χρονη σήμερα κοπέλα το 2006, υπογράφοντας ένα ιδιωτικό συμφωνητικό με ημερομηνία 12 Φεβρουαρίου 2006. Η υπόθεση έμεινε για έξι χρόνια στο σκοτάδι, μέχρι που μια ημέρα η νεαρή κοπέλα έβαλε ξαφνικά τα κλάματα μέσα στη σχολική αίθουσα και κατόπιν αποχώρησε τρέχοντας, αναγκάζοντας τη δασκάλα της να ασχοληθεί με την περίπτωση της.

Η έφηβη είπε ότι ο πατέρας της την είχε πουλήσει σε έναν άλλον άντρα και η δασκάλα ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές. Όπως αποκάλυψε το 18χρονο κορίτσι (το όνομα της οποίας δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, για ευνόητους λόγους) ο Γ.Α. (διαζευγμένος με τέσσερα παιδιά), μόλις την «απέκτησε» την μετέφερε σε ξενοδοχείο στην Αττάλεια και το βίασε.
Ο Γ.Α. περνάει από δίκη η οποία θα συνεχιστεί τον Μάρτιο, αν και έχει δηλώσει πως ουδέποτε είχε σεξουαλικές σχέσεις με τη 18χρονη κοπέλα. Βέβαια οι ισχυρισμοί του είναι υπό εξέταση, καθώς πριν από μερικές ημέρες στο δικαστήριο της Αττάλειας ένας εργαζόμενος στο ξενοδοχείο κατέθεσε ότι ο κατηγορούμενος πριν από μερικά χρόνια είχε φέρει μαζί του ένα μικρό κορίτσι.

dailynews24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *