Η ΜΕΞΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αγαπητοί φίλοι , κατά τούς τελευταίους μήνες έχω ξοδέψει χρόνο προσπαθώντας να καταλάβω πού το πάνε το πράγμα αυτοί οι «Σοσιαλιστές» της κυβέρνησης σε συνεργασία με τα συνεταιράκια τους, τούς ξένους και ντόπιους Τραπεζίτες, τούς Πολιτικάντηδες της Ευρώπης , τούς εργολάβους και τούς βρωμιάρηδες των καναλιών και των εφημερίδων!!! Κατέληξα λοιπόν στό εξής συμπέρασμα.

Εφ’όσον το κράτος συνεχίζει την αύξηση της εσωτερικής υποτίμησης πού σημαίνει μεγαλύτερη μείωση μισθών και…..
συντάξεων, ταυτόχρονα δε αυξάνει τούς φόρους, μέχρι και η θεία μου η Κατίνα των 80 ετών,αρχίζει και καταλαβαίνει ότι κάποιο λάκκο έχει η φάβα!! Αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής θα είναι η βέβαιη αδυναμία πληρωμής φόρων και χρεών από τού πολίτες πρός το Κράτος και τις Τράπεζες, πού θα οδηγήσει σε κατασχέσεις ακινήτων περιουσιών!!

Αυτό το περίφημο γιγάντιο χρέος της χώρας οι Διεθνείς Τραπεζίτες δεν πιστεύω θέλουνε να εξοφληθεί ποτέ!!!! Προσπαθούν μάλιστα με καθε τρόπο, το κεφάλαιο αυτού τού δανείου να το αυξήσουν για να μας χώσουν πιό βαθιά στόν λάκκο!!Αποβλέπουν πιστεύω, στό να αποκτήσουν ό,τι περιουσιακό στοιχείο αξίας ανήκει στό Κράτος και στούς πολίτες!! Κατόπιν, να δουλεύουμε με μεροκάματα πείνας, θα φορολογούμαστε βαρειά, για να μπορεί το Κράτος να πληρώνει τούς τόκους τού «Αιωνίου Χρέους»!!!!

Την περιουσία τών πολιτών θα την πάρουν μέσω τών χρεωμένων προς αυτούς Ελληνικών Τραπεζών, οι οποίες με την σειρά τους θα την κατάσχουν λόγω αδυναμίας εξοφλήσεων χρεών από τούς υπερδανεισμένους και πολύ κακοπληρωμένους πλέον Ελλήνες πολίτες!!! Επίσης , θα την πάρουν μέσω του καταχρεωμένου Κράτους, όταν αυτό αφού κατασχέσει τις περιουσίες τού λαού, λόγω αδυναμίας των πολιτών να πληρώσουν τούς αυξημένους φόρους και τα πρόστιμα με τούς μειωμένους μισθούς τους και την μη τυφλή πλέον Δικαιοσύνη!!! Για να γίνω καλύτερα αντιληπτός εξηγούμαι! Είναι πολύ περίεργο το γεγονός ότι ενώ όλοι στήν Κυβέρνηση γνωρίζουν ότι η παρούσα Οικονομική Πολιτική είναι καταστροφική, συνεχίζουν ξεδιάντροπα να οδηγούν την χώρα πρός τόν γκρεμό! Με την υποστήριξη των ΜΜΕ και της υποτιθέμενης αντιπολίτευσης, πού ανοίγει το στόμα της, …..αλλά βγάζει μόνον άσχετες και άναρθρες κραυγές, επιμένουν σ’αυτήν την Πολιτική και δεν την αλλάζουν!!! Στόχος τους είναι το λεγόμενο «Αιώνιο Χρέος». Για την επίτευξη αυτού τού στόχου πρέπει η χώρα να βυθιστεί πιό βαθειά στό χρέος, τόσο βαθειά ώστε ποτέ να μήν μπορέσει να το εξοφλήσει! Το περίεργο είναι ότι όλοι ρε παιδί μου συνεργάζονται με τούς Διεθνείς Τραπεζίτες πειθήνια, λές και θα συνεχίζουν να τρώνε μαζί τους είς βάρος μας!! Στήν συνέχεια, αφού αξιοποιήσουν (πουλήσουν)την περιουσία πού θα μας πάρουν για ένα κομμάτι ψωμί οι δανειστές μας και δημιουργηθούν και κάποιες δουλειές εξ αιτίας των αξιοποιήσεων, τότε οι Ελληνες θα δουλεύουν με τα χαμηλά μεροκάματα πού διαμορφώνει η Κυβέρνηση τώρα. Μεροκάματα πού θα φτάνουν για στοιχειώδη επιβίωσή τους και για να πληρώνουν τούς φόρους, που με την σειρά τους θα πληρώνουν τούς τοκους του υπέρογκου χρέους!!! Το πείραμα τού Μεξικού πού ξεκίνησε το 1980 καλά κρατεί, ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ ΕΡΗΜΟ TO ΜΕΞΙΚΟ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ, τού δανείζουν συνέχεια!!! Όταν δεν μπορεί να πληρώσει τα λήγοντα Κρατικά ομόλογα, τού δανείζουν και μετά οι Κυβερνώντες εισπράτουν με την βαρειά φορολογία τόν ιδρώτα τού Μεξικάνικου λαού για να πληρώσουν τούς τόκους!!! Το 80% των Μεξικάνων ζούν κάτω από το όριο της φτώχειας και όλα πάνε καλά! Φαντασθείτε, μιά χώρα σαν το Μεξικό, με πετρέλαια, με τουρισμό, κολλημένη δίπλα στην μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου τις ΗΠΑ, με δικό του νόμισμα, να μήν μπορεί να πάρει τα πάνω του 30 χρόνια τώρα!!! Εβαλε μέσα το ΔΝΤ το 1980 και αυτό ακόμη είναι εκει και τούς πίνει το αίμα!!!! Φαντασθήτε τι θα απογίνουμε εμείς οι ξεβράκωτοι!! Adios amigos!!!!

Χρήστος Κουκουδέας

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

9 Comments

  1. Ανώνυμος

    7:37 Συμφωνώ μαζί σου! Αν γνωριζόμαστε πάρε με τηλέφωνο. Το ίδιο ισχύει και για τον 6:51 Χρηστάκης

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Και νομιζεις 7.16, οποιαδηποτε αλλη κυβερνηση θα κανει τιποτα το διαφορετικο; Απλα θα ξεπουλανε σε πιο αργο ρυθμο. Αμα ηθελε η ΝΔ δεν εριχνε τη κυβερνηση; Γιατι δεν βγαινει να πει, τι τρεχει πραγματικα και να κατεβαζει κοσμο καθε μερα στο πεζοδρομιο;
    Ετσι και χειροτερα, οπως τα λεει ο Χρηστακης ειναι.
    Τα μμε μας κοιμιζουν και η προδοσια καλα κρατει. Αμα αρχισει να πειναει η μεσαια ταξη, τοτε θα γινει κατι, ισως. Αν δεν προλαβει η πνευματικη εξαθλιωση και ο αμοραλισμος να τα ισοπεδωσουν ολα, γιατι τοτε, που θα ευδοκιμησουν οι ιδεες για ανεξαρτησια; Θα γινει εξεγερση, αλλα θα ακολουθησει το χαος. Χαος οπως μετα τις εξεγερσεις των μαυρων κατα των Εγγλεζων στην Αφρικη των αποικιων.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΕΙΜΑΣΤΕ 10.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΤΟΝ ΓΑΠ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ.

    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ;

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Η ΜΑΥΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:

    ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΜΕ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΝ ΟΛΙΓΙΣΤΟ ΓΑΠ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΑΙΜΟ.

    ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΛΙΓΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ.

    ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΕΓΙΝΕ.

    ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    δεν θα ειναι πανω αιωνια…. στις επόμενες όποτε ειναι αυτες θα τους παρει ο διαολος

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Σιγουρα εχουν σχεδιο και για μας πρεπει ομως να βρουν αλλο πατρον γιατι ειμαστε κομματακι ατζουμπαλοι οσο για τους σοσια ληστες θα συνεχισουν να ψαχνουν τροπους να μας τα παρουν που να τους ΠΑΡΕΙ ΟΧΑΡΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Εχεις απολυτο δικιο.
    Ο λαος δεν πρεπει να πεσει στη παγιδα του εκβιασμου "περικοπες-φοροι ή πτωχευση".
    Πτώχευση τώρα που έχουμε ακομη τις περιουσιες μας στη τσέπη μας.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Ε ΡΕ ΧΡΗΣΤΑΚΗ, ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΧΕΙΣ.ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΧΙΚΟ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΑΝΤΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΓΕ ΤΙΣ ΠΑΛΙΟ ΜΠΟΥΓΑΔΕΣ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *