Ψάχνουν την πρώτη νίκη

Να κάνουν… σεφτέ στα πλέι οφ θέλουν ΠΑΟΚ και Ατρόμητος, οι οποίοι αναμετρώνται στις 20:30 (novasports 1HD) στην Τούμπα. Οι δύο ομάδες δεν έχουν πετύχει ακόμη νίκη στο μίνι πρωτάθλημα και είναι χαρακτηριστικό ότι έχουν ακριβώς τις ίδιες επιδόσεις μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Τόσο ο «δικέφαλος του Βορρά», όσο και οι Περιστεριώτες έχουν 2 ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες στα πρώτα 4 ματς, ενώ έχουν πετύχει μόλις 1 γκολ και έχουν δεχθεί 4 αμφότεροι. Κοινός τους στόχος είναι η δεύτερη θέση, αλλά περισσότερες πιθανότητες για αυτή έχει ο ΠΑΟΚ.

Μοναδική απουσία για τον Ατρόμητο είναι ο Κοντοές, τη στιγμή που αν οι «κυανόλευκοι» δε νικήσουν ούτε απόψε, θα αποχαιρετίσουν τη δεύτερη θέση και πολύ δύσκολα θα αποφύγουν και την τελευταία. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη, με νίκη επί του Ατρόμητου και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα Παναθηναϊκός – Αστέρας, θα τα παίξει… όλα για όλα στην αυλαία των πλέι οφ και το εκτός έδρας ματς με τους Αρκάδες.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Γλύκο, Σαλπιγγίδη, Δεληγιαννίδη, Παπαγιαννόπουλο και τον Γκολάσα που αποχώρησε με ειδική άδεια για το Ισραήλ.

Πηγη novasports

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *