Δυο τροχαία στο ίδιο σημείο στην εθνική..

Παραλίγο να σκοτώσει τους αστυνομικούς που ρύθμιζαν την κυκλοφορία άπό το πρώτο τροχαίο.

Το διπλό τροχαίο έγινε το μεσημέρι στις 13.30΄ στο 210 χλμ. σε ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία της εθνικής οδού έξω από τη Λαμία, εκεί που σταματά ο κλειστός αυτοκινητόδρομος και μπαίνουμε στο….
φονικό πέταλο του Μαλιακού.
Στο πρώτο τροχαίο το λευκό Ι.Χ. αυτοκίνητο που είχε κατεύθυνση προς Λαμία συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το ασημί βαν μάρκας toyota που είχε κατεύθυνση προς Αθήνα.
Από τη σύγκρουση μεταφέρθηκαν 4 τραυματίες στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Λίγα λεπτά αργότερα και ενώ η κυκλοφορία γινόταν με δυσκολία, την ώρα που οι άνδρες της τροχαίας και ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Αριστείδης Κυριαζόπουλος προσπαθούσαν να ρυθμίσουν την κυκλοφορία στο σημείο του τροχαίου, ένας 60χρονος αλλοδαπός πατώντας φρένο έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, λόγω ολισθηρότητας, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, χτύπησε ένα άλλο Ι.Χ. που οδηγούσε μια κοπέλα από τις Θερμοπύλες και περνώντας ανάμεσα από τους αστυνομικούς που πρόλαβαν και τραβήχτηκαν στην άκρη, βγήκε εκτός οδοστρώματος. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε και εδώ κανείς σοβαρά.
“Είχαμε άγιο” είπαν οι άνδρες της τροχαίας στο LamiaReport που βρέθηκε λίγα λεπτά αργότερα στο σημείο, απ’ όπου και οι φωτογραφίες.

LamiaReport.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

1 Comment

  1. Jup

    Το φονικό πέταλο του Μαλιακού σας φταίει? Τόσα χρόνια είναι εκεί… δεν υπάρχει Έλληνας ή και αλλοδαπός που να μην το ξέρει… Πάψτε πια να ρίχνετε τις ευθύνες σε άλλους… Τρέχουμε, οδηγούμε πιομένοι, παραβιάζουμε το μισό ΚΟΚ και μετά μας φταίει το οδικό δίκτυο… Έλεος με την αλληνική μαλακία της αποποίησης των ευθυνών.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *