Σήκωσε ανάστημα ο Μόσιαλος κι άδειασε τον Βενιζέλο!!!

Κι εκεί που ο Βενιζέλος έπαιζε μπάλα ως αντ΄ αυτού, βγαίνοντας κάθε τρεις και λίγο για να μας ανακοινώνει με υπερηφάνεια τα χαράτσια που του υπαγορεύει η τρόικα, ήρθε ο Μόσιαλος την Δευτέρα – μετά από συνεννόηση με τον πρωθυπουργό – και….
αμφισβήτησε ανοιχτά τον συμπρωθυπουργό.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις Βενιζέλου για την ευθύνη που, κατά το μυαλό του, έχουν τα ΜΜΕ στη διαμόρφωση κακού κλίματος για τις εντολές και τις απαιτήσεις της τρόικας είπε με νόημα:

«Τα ΜΜΕ είχαν πάντοτε μία κριτική στάση και αυτός είναι ο ρόλος τους. Κανείς δεν μπορεί να αποτρέψει τα ΜΜΕ να κάνουν κριτική.

Καλύτερα να έχουμε ΜΜΕ που να κάνουν κριτική, παρά να μην έχουμε καθόλου ΜΜΕ», είπε, επιμένοντας ότι «χρειάζεται η κριτική, οποία μπορεί ορισμένες φορές να θεωρείται από ορισμένους υπερβολική».

Μιλώντας στο «Βήμα» σημείωσε ότι «περνάμε δύσκολες στιγμές», κι ότι χρειάζεται αυτοσυγκράτηση και συναίνεση όλων των πολιτικών δυνάμεων για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο για να καταλήξει λέγοντας το αυτονόητο: «τα ΜΜΕ δεν είναι πολιτική δύναμη». Τέτοιο άδειασμα από το Μαξίμου, μάλλον δεν το περίμενε ο πολυπράγμων Βενιζέλος…

http://www.kentrinews.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *