AΔΕΛΦΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΓΙΝΑΝΕ….ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ !!!

H κυβέρνηση της Ουγγαρίας, που ασκεί την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για το πρώτο εξάμηνο του 2011, με επιστολή του υπουργού Εξωτερικών της, που συνυπογράφεται και από τους ΥΠΕΞ της Βουλγαρίας, της Λετονίας, της Λιθουανίας, της Ρουμανίας και της Τσεχίας, ζήτησε από την Κομισιόν του «μεταλλαγμένου» Μπαρόζο, να προχωρήσει στην καθιέρωση ποινικών διώξεων, σ’ όλη την ευρωπαϊκή επικράτεια, σε βάρος όσων δεν αναγνωρίζουν τα……
«εγκλήματα» που, κατά τους συντάκτες της επιστολής, διέπραξαν οι κομμουνιστές.
Παρά το γεγονός ότι, το αίτημα και μόνον της επιστολής, έρχεται σε ευθεία αντίθεση, με τις διατάξεις της Σύμβασης Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που απαγορεύουν τις διακρίσεις, η Κομισιόν, δεν φάνηκε, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, να «αιφνιδιάζεται» από το άτοπον και ανεπίκαιρο του αιτήματος.
Αντίθετα, μάλιστα, ο Μπαρόζο, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, σκέπτεται να εξετάσει σοβαρά την εξέταση της εν λόγω πρότασης, υπό το πρίσμα, βέβαια, της γενικότερης εξίσωσης των «εγκλημάτων» κομμουνιστών και ναζιστών που, εδώ και κάμποσο καιρό, επιχειρείται και από άλλα ευρωπαϊκά φόρα, όπως είναι η Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης.
Οι εμπειρογνώμονες, που ανέλαβαν να εξετάσουν το συγκεκριμένο αίτημα, κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος, με τις απόψεις περί …νέας συγγραφής της ιστορίας, όπως αυτές έχουν εκφρασθεί από τον Επίτροπο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του Συμβουλίου της Ευρώπης, Τόμας Χάμμαρμπεργκ και με βάση τις οποίες, κομμουνιστές και ναζιστές μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι για (άκουσον-άκουσον) εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
Είναι βέβαια, Ηλείου φαεινότερoν ότι, η ενέργεια αυτή, που εντάσσεται στις προσπάθειες παραχάραξης της Ιστορίας του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου και της σοσιαλιστικής οικοδόμησης, στρέφεται σε βάρος των κομμουνιστών και των κομμουνιστικών κομμάτων της Ευρώπης, που σε συνθήκες παγκόσμιας καπιταλιστικής κρίσης βρίσκονται στην πρωτοπορία των λαϊκών-εργατικών αγώνων.
Τον πάγο της σιωπής για τέτοια θέματα, που έχει επιβάλλει στο Ευρωκοινοβούλιο, ο αντικομουνιστής Πρόεδρος του, Πολωνός Χριστιανοδημοκράτης Γερζί Μπούζεκ, έσπασε, με ερώτηση του προς το Συμβούλιο και την Επιτροπή, ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Μπάμπης Αγγουράκης.
Με την παρέμβασή του, απαιτεί να αρθούν οι απαγορεύσεις λειτουργίας και δράσης των Κομμουνιστικών Κομμάτων και νεολαιών στην Αν. Ευρώπη και τις χώρες της Βαλτικής, να σταματήσει κάθε προώθηση απαγόρευσης των κομμουνιστικών συμβόλων, κάθε αντικομουνιστικού νόμου και δίωξης σε βάρος των κομμουνιστών και να αποσυρθούν οι νόμοι που διώκουν όλους όσοι δεν αποδέχονται την απαράδεκτη ταύτιση κομμουνισμού – ναζισμού και την παραχάραξη της ιστορίας του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου.
Απευθυνόμενος, μάλιστα, στην Κομισιόν, ο έλληνας ευρωβουλευτής, την ρωτά αν συμμερίζεται τις αντιλήψεις, το σκεπτικό και τις προτάσεις της επιστολής των 6 υπουργών;
Θα έχει, οπωσδήποτε, ενδιαφέρον, η απάντηση της Κομισιόν (αν και όποτε δοθεί), το ερώτημα, όμως, είναι, γιατί μια τέτοια ερώτηση δεν υποβάλλεται, προφορικά, στην ώρα των ερωτήσεων προς την Επιτροπή, στην επικείμενη Σύνοδο της Ολομέλειας του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο.

http://patrinaki.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

11 Comments

  1. Ανώνυμος

    9 Ιανουαρίου 2011 9:41 μ.μ.
    ΘΑ ΚΛΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΓΕΛΟΙΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    αυτο θελετε φασιστες να μας σκοτωσετε ολους για να βιαζετε συνεχως τον ελληνικο λαο αλλα δεν θα σας κανουμε τη χαρη θα ξεπετιομαστε σαν τις μαργαριτες και δεν θα σας αφησουμε ποτε να τυραννατε τον κοσμο.ετσι και αλλιως και ο χριστιανισμος για να φτασει εκει που εφτασε περασαν 300+ χρονια.
    σας πληροφορω φασιστοειδη δεν υπαρχει μεγαλυτερη πληγη σε εναν λαο απο μερικους ηλιθιους που τον πειθουν πως ειναι καλυτερος απο καποιον αλλο λαο της ιδιας μοιρας και τον ξεσηκωνουν εναντιων του αντι να ξεσηκοθουν εναντιον της παγκοσμιας τυραννιας!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    10:36 ΜΠΡΑΒΟ. ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΣΕ ΔΥΟ ΓΡΑΜΜΕΣ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

    Reply
  4. ΕΛΛΗ

    ΜΗΠΩΣ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ;ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ;ΜΗΠΩΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ,ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ!

    Reply
  5. Ανώνυμος

    9.53
    ναι το ιδιο ειναι
    κομουνισμος και καπιταλισμος ειναι τα 2 σκυλια του ιδιου αφεντικου οι 2 οψεις του ιδιου νομισματος.
    του διεθνους σιονισμου.
    εβραικα κατασκευασματα και τα 2.
    μονο ο εθνικος σοσιαλισμος μας μενει.
    το συστημα της αρχαιας σπαρτης.
    ολα ταλλα ειναι μπουρδες!!!

    Reply
  6. Κυπριανός Χριστοδουλίδης

    Αν ο σταλινικός κομμουνισμός είναι ταυτόσημος του ναζισμού, γιατί να μην είναι ίδιος και ο επιχειρούμενος σήμερα πανδυτικισμός (καλύτερα σιωνισμός) στο όνομα του οποίου επιβάλλεται – με οικονομικά μέτρα – η παγκοσμιοποίηση;

    – Μήπως δεν ήταν έγκλημα η ολοκληρωτική καταστροφή του Ιράκ για τα πυρηνικά που δεν βρέθηκαν;

    – Μήπως δεν ήταν έγκλημα η αναγνώριση του Κοσόβου; Έβαλαν τους πρώην Γιουγκοσλάβους να σφαχτούν, όταν η Γερμανία αναγνώρισε την Κροατία.
    Ο Αμερικανός υπεξ. Τζέημς Μπέηκερ δήλωνε παγκοσμίως ότι δεν θα αναγνωριστεί κανένα κράτος από τη διάσπαση της Γιουγκοσλαβίας και την άλλη μέρα ο ομόλογος της Γερμανίας Χανς ΝΤ. Γκένσερ αναγνώριζε την ανεξαρτησία της Κροατίας.

    Ήταν ή δεν ήταν έγκλημα αυτό;

    Reply
  7. Ανώνυμος

    θα σας σκοτωσουμε ολους σας σταλινικα αποβρασματα και στην ελλαδα…
    μολις μαθει ο αποβλακωμενος ελληνικος λαος τι εστι κομουνισμος τι εστι κοκκινη πανουκλα και τι εγκληματα κανετε εις βαρις της ελλαδας και του ελληνικου λαου, δεν θα μεινει ρουθουνι κομουνιστικο….

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *