Χοντρό παρασκήνιο με Γιαννιώτα και Μάρκο Σίλβα!

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε ο αποκλεισμός του Γιάννη Γιαννιώτα από το σημερινό σημαντικό φιλικό με την Μπεσίκτας στο “Καραϊσκάκη”. Ο Έλληνας άσος δεν κατάφερε να βρεθεί ούτε στους 22 της “ερυθρόλευκης” αποστολής, αν και στα προηγούμενα παιχνίδια είχε πάρει χρόνο συμμετοχής. Η εύκολη εξήγηση που δίνεται είναι ότι ο παίκτης δεν υπολογίζεται από τον Μάρκο Σίλβα, ωστόσο δεν είναι μόνο αυτό…

Ο Πορτογάλος τεχνικός όντως δεν πιστεύει στον Έλληνα άσο κι αυτός είναι ένας από τους λόγους που έχει ζητήσει ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης, αλλά υπάρχει και μεγαλύτερο παρασκήνιο στην υπόθεση.

Όπως αποκαλύπτει η πάντα έγκυρη στήλη του Σκύλου στο Twitter, “SportDog Penalty“, o Mάρκο Σίλβα φέρεται να “σνομπάρει” τον συγκεκριμένο παίκτη επειδή δεν αποτέλεσε δική του μεταγραφή, αλλά μία από τις εισηγήσεις του προκατόχου του, Βίτορ Περέιρα, πριν αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό! Μάλιστα, λέγεται ότι ο νυν τεχνικός των Ερυθρολεύκων είχε αρνηθεί μέχρι και να δει σε dvd τον Έλληνα άσο, προκειμένου να διαμορφώσει άποψη για τις ικανότητές του, πριν αναλάβει επίσημα την ομάδα.

Κάπως έτσι εξηγείται και η στάση του Πορτογάλου απέναντι στον Γιαννιώτα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ακόμα ότι ο νεαρός μεσοεπιθετικός είναι ο μοναδικός παίκτης που δεν έχει ενημερωθεί από τον προπονητή του αν υπολογίζεται ή όχι! Την ίδια στιγμή, μάλιστα, που δε συμπεριλαμβάνεται ούτε στους παίκτες που θα δοθούν δανεικοί, όπως για παράδειγμα ο Πουλίδο, ο οποίος ειδοποιήθηκε κανονικά ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μάρκο Σίλβα και πως θα παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα της Σούπερ Λιγκ.

Ο παίκτης παρουσιάζεται να είναι ξενερωμένος με την όλη κατάσταση και πλέον περιμένει το επόμενο φιλικό με το Κατάρ για να δει αν θα μπει στην αποστολή. Σε περίπτωση που ο Μάρκο Σίλβα τον αγνοήσει και πάλι, όλα δείχνουν ότι Γιαννιώτας θα ζητήσει ακρόαση από τη διοίκηση για να μάθει το μέλλον του.

Πηγη sdna

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *