Το ρεύμα της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ δεν σταματά. Και ο Μ. Ντουκάκης με τον Ν. Νικολόπουλο.

ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΑ ΑΥΤΙΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΑΝ..

ΔΩΡΕΑΝ βοήθεια – ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
Πάνε για φυλακή την αγροτιά – καταστρέφουν τον πρωτογενή τομέα
Τι είπε για την φέτα ο Σαμαράς στον Κασαπίδη;

Καταιγισμό αποκαλύψεων είχε η σημερινή εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε». Μαζί με την συμπαρουσιάστρια του Αμέλια Αναστασάκη στην εκπομπή «Μ’ Ανοιχτά Αυτιά» φιλοξένησαν τους Καθηγητές κ. Άκη Τσελέντη και Π. Καρύδη, τον φοροτεχνικό κ. Μανούσο Ντουκάκη, τον βουλευτή κ. Γιώργο Κασαπίδη και τον δικηγόρο – αναλυτή κ. Λεωνίδα Κουμάκη καθώς και τον περιφερειακό σύμβουλο και πρώην Δήμαρχο Γρηγόρη Ζαφειρόπουλο και την δημοσιογράφο Άννα Τσίμου.

Ο Μανούσος Ντουκάκης είπε ΝΑΙ στο ΟΧΙ. Με τον Ν. Νικολόπουλο για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ
Ζωντανά και ειλικρινά, στον αέρα της εκπομπής «Μ’ Ανοιχτά Αυτιά» του τηλεοπτικού σταθμού «Ε», ο Μανούσος Ντουκάκης, πρώην Βουλευτής του ΛΑΟΣ και στενός συνεργάτης του Γιώργου Καρατζαφέρη εξέφρασε τον θαυμασμό του στο κίνημα της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ του Νίκου Νικολόπουλου και αποκάλυψε πως για την Ευρωβουλή θα δώσει την μάχη για το ψηφοδέλτιο του Γ. Καρατζαφέρη αλλά στην περιφέρεια θα είναι παρών με τον Νίκο Νικολόπουλο, τον φίλο και αγωνιστή για τον οποίο όπως είπε τον στηρίζουν όλοι οι Έλληνες που λένε ΝΑΙ στο ΟΧΙ σε άλλα μνημόνια, καταστροφή, ανεργία και φτώχεια.

«Πολυβόλο» ο Μ. Ντουκάκης – Τι είπε για Στουρνάρα – Θεοχάρη και .Επίτιμο!
Πραγματικός καταπέλτης ήταν ο Μανούσος Ντουκάκης για το οικονομικό επιτελείο υποστηρίζοντας πως ο Χ. Θεοχάρης, με βάση δηλώσεις του, δεν καταλαβαίνει ούτε το 1% της οικονομικής πολιτικής και ο Γ. Στουρνάρας ούτε το 1 τοις χιλίοις. Έτσι ίσως εξηγείται η εμμονή της κυβέρνησης να θέλει να καταστρέψει τους αγρότες που είδαν και αποείδαν και ξεχυθήκαν με τα τρακτέρ στα μπλοκα των εθνικών οδών, αφού όπως είπε ο Μ. Ντουκάκης αν οι αγρότες ανοίξουν βιβλία εσόδων – εξόδων οι μισοί θα πάνε φυλακή! Παράλληλα ο Μανούσος Ντουκάκης υποστήριξε πως μετά το μνημειώδες λάθος που έβαλε σε ΦΕΚ ως υπογράφοντα υπουργό τον..Κωνσταντίνο Μητσοτάκη (!!!) έχουν παραγραφεί οι έλεγχοι και οι οφειλές που είχαν, με βάση του λαθεμένο ΦΕΚ επεκταθεί ως 5 χρόνια. Αφού η παραγραφή έγινε στις 31 Δεκεμβρίου και το σωστό ΦΕΚ βγήκε στις..3 Ιανουαρίου!
Δωρεάν βοήθεια – Τα λεφτά μας πίσω!

Με ένα τηλεφώνημα στην Πανελλήνια Ένωση Φοροτεχνικών Επιστημόνων οι πολίτες μπορούν να παίρνουν βοήθεια για να μην τους κατάσχουν οι τράπεζες τα λεφτά τους. Μόνο με ένα απλό τηλεφώνημα, όπως είπε ο Μανούσος Ντουκάκης λίγο πριν πάει και ο ίδιος στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας τού κλάδου του έξω από το γραφείο του κ. Στουρνάρα, στο 210-8820002 οι πολίτες μπορούν να βάλουν φρένο στην κατάσχεση των λιγοστών χρημάτων τους και να πάρουν και συμβουλές για το πώς θα γλιτώσουν από πολλές περιπέτειες και στο μέλλον.

Σεισμική θωράκιση..αυτός ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ
Συγκλονιστικά στοιχεία για την ανύπαρκτη όπως φαίνεται αντισεισμική θωράκιση της χώρας έδωσε ο κ. Π. Καρύδης καθηγητής αντισεισμικών κατασκευών που αποκάλυψε πως από τα 80.000 δημόσια κτήρια τα 9/10 δεν έχουν ελεγχθεί ενώ ο σεισμολόγος καθηγητής κ. Άκης Τσελέντης, που πληρώνει από την τσέπη του ακόμα και τις μπαταρίες των μηχανημάτων προέβη στην συγκλονιστική δήλωση ότι αν ο σεισμός χτυπούσε αλλού πιθανότατα θα είχαμε και θύματα, ενώ χαρακτήρισε καρμανιόλες τα σχολεία της χώρας.

Δεν ήθελε να μιλήσει για την φέτα ο Α. Σαμαράς
Αποκαλυπτικός όσο ποτέ ήταν ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κασαπίδης που συνεχίζει και ως ανεξάρτητος την σκληρή μάχη για την ελληνικότητα της φέτας. Όπως κατήγγειλε ο βουλευτής ο Α. Σαμαράς δεν ήθελε να μιλήσει στην Μέρκελ για την φέτα όταν ο ίδιος του έκρουε καμπανάκι κινδύνου και κάπως έτσι φτάσαμε κομμάτι-κομμάτι να χάνουμε την φέτα, να νομιμοποιούμε στην πράξη να κυκλοφορεί ακόμα και … «ΦΕΤΑ» ΣΚΟΠΙΩΝ, και να έχουμε γάλα 10 ημερών για να αποδομηθεί πλήρως ο παραγωγικός ιστός της χώρας.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *