Μη μας σκοτώνετε όλους


Αγανακτισμένοι και απογοητευμένοι είναι πολλοί υπάλληλοι της Βουλής, οι οποίοι έχουν πραγματικά ιδρώσει (και συνεχίζουν να ιδρώνουν) προσφέροντας τις υπηρεσίες τους στο κτίριο του Κοινοβουλίου.

«Μαζί με τα ξερά, θέλετε να κάψετε και τα χλωρά. Εγώ έχω τρία παιδιά να ζήσω και όλα αυτά τα χρόνια μόνο να δουλεύω έμαθα. Τι μας βαράτε έτσι, βρε παιδιά;», είπε περίλυπος ένας υπάλληλος-συνδικαλιστής, ο οποίος, μετά από λίγο, δεν άντεξε άλλο και άρχισε να τα απαριθμεί ένα προς ένα: «Μήπως η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ έχουν υπαλλήλους της Βουλής που τους στέλνουν αλλού; Μπορεί να μας πει η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου αν έχει ακόμη κρατήσει τους τρεις υπαλλήλους που είχε κάποτε στη δούλεψή της, ως σύζυγος του….
.

τότε πρωθυπουργού; Και αν όχι, πού υπηρετούν και δεν τους βλέπουμε, τον Γ.Φ., την Ι.Σ. και την Ε.Χ.; Μήπως ο δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης, έχει “δανεικό” από τη Νέα Δημοκρατία έναν υπάλληλο της Βουλής;

Η κυρία Μπακογιάννη έχει κοντά της, ναι ή όχι, τρεις υπαλλήλους της Βουλής; Ο πρώην ευρωβουλευτής και μεγάλος σπίκερ είχε ανάγκη να προσληφθεί ως μετακλητός υπάλληλος; Η πρώην ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Μερόπη Καλδή έπρεπε να μονιμοποιηθεί τον Ιανουάριο του 2003 επί προεδρίας Απ. Κακλαμάνη; Αυτή η υπερκομματική σιωπή, γιατί δεν έσπασε ποτέ;», διερωτάται ο συγκεκριμένος υπάλληλος της Βουλής.

Για να περνάνε όλοι καλά και ωραία….

zougla

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *