Καινούρια γιάφκα.καινούργιο δούλεμα..


Γραφει ο Κώστας Γ.

Βρέθηκε η καλή γιάφκα με τον εξοπλισμό….γιορτάστε κόσμε λύθηκαν όλα μας τα προβλήματα….
Ρε παιδιά ,το δούλεμα πάει σύννεφο.
Πως είναι δυνατόν ,αφού τους παρακολουθούσαν χρόνια τώρα ,να μην ήξεραν που έκρυβαν τα όπλα???
Πως είναι δυνατόν ,αφού τους παρακολουθούσαν χρόνια τώρα ,να τους έβλεπαν να κάνουν ληστείες και εγκλήματα και να μην παρεμβαίνουν???
Πως είναι δυνατόν ,αφού τους παρακολουθούσαν χρόνια τώρα ,να μην τους είχαν πιάσει με την ρουκέτα στην Αμερικάνικη Πρεσβεία???
Υπάρχουν πολλά ( Πως είναι δυνατόν….)….
Αλλά δεν μοιάζουν όλα με ένα παραμύθι των κυβερνήσεων και των….
.

ΜΜΕ ,που μας δουλεύουν ψιλό γαζί τόσα χρόνια για να καλύπτουν τις κλεψιές τους ?? τα εγκλήματά τους ?? να βρίσκουν δικαιολογίες για τις κάμερες που έχουν γεμίσει τους δρόμους και τα πάντα ??με την τεχνική τρομοκρατία τους ,που σαν στόχο έχει άδεια γραφεία …πρεσβευτών ?? αυτοκίνητα απλών ανθρώπων ??μαγαζιά απλών μεροκαματιάρηδων ??και μην πούμε για τους κάδους…..καλά αυτούς τους έχουν ξεσκιση….δεν προλαβαίνουν να πάρουν ανάσα,τους καημένους……έχουν πληρώσει για όλα τους τα εγκλήματα…..
Και με όλα αυτά φυσικά οι πραγματικοί υπαίτιοι…έχουν χεστεί πάνω τους….
Ρε θα σταματήσετε να μας δουλεύετε ????
Δεν είμαστε πια σε λήθαργο…κατά λάθος ξυπνήσαμε και κάπου θα τα πάρουμε και θα σας πάρουμε εμείς με την σειρά μας ,αλλά τότε θα είναι αργά.Όταν ξεσηκωθεί ο λαός,που θα τα έχει πάρει χοντρά στο κρανίο ….δεν θα έχει σταματημό…. θα πονεσει πολύ…..πλυθήτε και φυλαχτείτε, δεν είναι καθόλου μακρυά η μέρα σας.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *