Οδηγίες για το πως δεν πληρώνουμε τα διόδια

1. Φτάνουμε με το αυτοκίνητο μας μπροστά στην μπάρα – Δεν ανοίγουμε συζήτηση με τον υπάλληλο.
2. Κατεβαίνουμε από το αυτοκίνητο μας.
3. Σπρώχνουμε την μπάρα προς τα εμπρός σαν να ανοίγουμε μία πόρτα και όχι προς τα πάνω.
4. Η μπάρα πηγαίνει προς το πλάι και δεν παθαίνει καμιά φθορά
6. Ακούγεται ….
ένας ήχος σειρήνας που δεν του δίνουμε καμιά σημασία
5. Μπαίνουμε στο αυτοκίνητο μας και συνεχίζουμε τον δρόμο μας.

Στην όλη διαδικασία (άρνησης πληρωμής) δεν επιτρέπεται να επέμβει ούτε η Αστυνομία (αφού δεν κάνουμε καμία παράβαση του Κ.Ο.Κ.) , ούτε η Εφορία (μια που η άρνηση πληρωμής είναι διαφορά μεταξύ ιδιωτών).

Περισσότερες πληροφορίες και νομικές συμβουλές μπορείτε να λάβετε από τα μέλη των «Επιτροπών Αγώνα Κατοίκων, Πολιτών και Εργαζομένων Ενάντια στα Διόδια.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
ΜΩΛΟΣ: 6972508391
ΛΑΜΙΑ: 6985951959
ΤΡΑΓΑΝΑ: 6936950699, 6932453993

Περισσότερες πληροφορίες και βίντεο:

http://epitropesdiodiastop.blogspot.com και www.oxidiodia.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

43 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΤΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ , ΜΟΝΟ ΔΑΝΕΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.

    ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΩ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ??????????

    Reply
  2. ΚΑΛΗΣΠΕΡΗΣ

    Ειρηνική επανάσταση κατά του Τραπεζικού Καρτέλ: Αποσύρετε τα χρήματά σας στις 7 Δεκέμβριου
    Σάββατο, 20 Νοέμβριος 2010 15:28
    Δεν χρειάζονται όπλα, ούτε αίμα να χυθεί.Όπως μας υποδούλωσαν χωρίς πόλεμο, όπλα η αίμα και εμείς οι πολλοί, χρησιμοποιώντας την ίδια τη μεθοδολογία τους θα τους ανατρέψουμε. Μια ειρηνική επανάσταση κατά των τραπεζών,απλά δοσμένη στους πολίτες,έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να καταλάβει, θα φέρει την ανατροπή και το τέλος του συστήματός τους.Και η επανάσταση που φέρνει ένα καινούργιο κόσμο στίς ζωές μας θα έχει ξεκινήσει!
    Ο Ερίκ Καντονά,της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ανακυρηγμένος ευρωπαίος παίκτης του αιώνα, μετέχει στο …. κάλεσμα για ειρηνική επανάσταση κατά των τραπεζών.Καλεί τους Ευρωπαίους και φυσικά τους έλληνες, να αποσύρουν τα χρήματά τους από τις τράπεζες στις 7 Δεκεμβρίου.

    Πριν από λίγες εβδομάδες,αποφασίσαμε η 7η Δεκέμβρίου να είναι η ημέρα που θα γίνει λαική ανταρσία κατά των τραπεζών.Οι πολίτες σε ολόκληρη την Ευρώπη θα πρέπει να αποσύρουν τα χρήματα τους από τις τράπεζές τους και συνεπώς, να προκύψει μία πανευρωπαϊκή τραπεζική κατάρρευση.Μία πτώχευση του λεγόμενου χρηματοπιστωτικού συστήματος η οποία ηδη έχει συντελεστεί.Ενός συστήματος το οποίο επιβιώνει κάθε μέρα μόνο εις βάρος των ολοένα και πιο χρεωμένων πολιτών της ηπείρου, της ζωής τους με την καθημερινά αυξανόμενη λιτότητα και φυσικά, με τα δεκανίκια της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ που αποτελούν το τελευταίο ανάχωμα προστασίας του.

    Η εκστρατεία αυτή καλεί για μια αναίμακτη επανάσταση εναντίον των καρτέλ των τραπεζών σε όλες τις χώρες: «Δεν θα πάρουμε τα όπλα για να σκοτώσουμε ανθρώπους, για να ξεκινήσει η επανάσταση ..η επανάσταση είναι πραγματικά εύκολη.Μπορούμε να την κάνουμε σήμερα.

    Τι είναι το σύστημα; Το σύστημα περιστρέφεται γύρω από τις τράπεζες. Λειτουργεί με βάση τη δύναμη των τραπεζών .. γι αυτό πρέπει να ανατραπεί, αρχής γενομένης από αυτές. Αυτό σημαίνει ότι τα 3 εκατομμύρια άτομα με τα πανό τους στο δρόμο .. πάνε στην τράπεζα και αποσύρουν τα χρήματά τους.Αποτέλεσμα η κατάρρευση των τραπεζών.10 εκατομμύρια άτομα και η κατάρρευση των τραπεζών είναι γεγονός.Εχει ξεκινήσει μια πραγματική επανάσταση για την ολοκληρωτική ανατροπή του εφιαλτικού συστήματος που καταδυναστεύει δισεκατομύρια ανθρώπους σε όλες τις χώρες.

    Πρέπει να πάμε στην τράπεζα. Σε αυτή την περίπτωση θα υπάρξει μια πραγματική επανάσταση. Δεν είναι περίπλοκο. Εσύ απλά πήγαινε στην τράπεζα στη χώρα σου και απόσυρε τα χρήματά σου. Αν υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι να το κάνουν, την απόσυρση των χρημάτων τους,θα ακολουθήσει η κατάρρευση του συστήματος.

    Δεν χρειάζονται όπλα, ούτε αίμα να χυθεί.Όπως μας υποδούλωσαν χωρίς πόλεμο, όπλα η αίμα και εμείς οι πολλοί, χρησιμοποιώντας την ίδια τη μεθοδολογία τους θα τους ανατρέψουμε. Μια ειρηνική επανάσταση κατά των τραπεζών,απλά δοσμένη στους πολίτες,έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να καταλάβει, θα φέρει την ανατροπή και το τέλος του συστήματός τους.Και η επανάσταση που φέρνει ένα καινούργιο κόσμο στίς ζωές μας θα έχει ξεκινήσει!
    Από Stopcartel

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Συμφωνώ με την άποψη ότι είναι απαράδεκτο να πληρώνουμε διόδια, καθώς η ποιότητα του οδικού δικτύου είναι άθλια..
    Μια παρατήρηση μόνο σχετικά με το εξής του αρθρογράφου: "δεν επιτρέπεται να επέμβει ούτε η Αστυνομία (αφού δεν κάνουμε καμία παράβαση του Κ.Ο.Κ.)"
    Δεν ισχύει, η αστυνομία δεν είναι μόνο υπεύθυνη για την εφαρμογή του Κ.Ο.Κ. Φαντάζομαι θα ήθελες να πεις η πως η Τροχαία δεν μπορεί να επέμβει. Αν όμως σε κυνηγήσει η αστυνομία τι γίνεται; Τίποτα το τρομερό θα μου πείτε, απλά θα σπαταλήσεις χρόνο και φαιά ουσία. Μήπως θα πρέπει να διεκδικήσουμε κάπως διαφορετικά το αυτονόητο (το να μην πληρώνουμε διόδια δηλαδη);

    Reply
  4. ΚΑΛΗΣΠΕΡΗΣ

    Στείλτε το μύνημα 07- 12- ημερα ΤΡΙΤΗ τα λεφτά των καταθέσεων μας τώρα !
    ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΒΙΑ!
    Όλοι κατά εκαντοντάδες μπροστά είς τίς τραπεζες!
    ΔΙΟΤΙ: Οι εισπρακτικές εχουν αποθρασυνθεί!
    πολλοί συνάνθρωποι μας καταλήγουν καί εις τήν αυτοκτονία !
    Αλλά δείτε το καί σαν πράξη Αντίστασης ενάντια είς τό ΔΝΤ!
    Με sms με mail! αυτό το σύνθημα πρέπει νά πολαπλασιαστεί με γεωμετρική πρόοδο!
    Οποιόσδήποτε το λαμβάνει να το αναπαράγει σε φίλους- συγγενείς κτλ.
    αναρτήστε το παντού!
    Τυπώστε το καί διανείμεται το !!!!!!!!

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΝΙΚΟ 12:24 ΤΑ ΠΕΣ ΟΛΑ. ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΑΣ ΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥς.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΓΜΟΣ;
    ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΑΛΛΗΛΟΕΞΟΝΤΩΣΙΣ;
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ. ΑΣ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΛΟΓΙΚΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
    ΚΑΤ' ΑΡΧΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΤΑ ΖΑΛΙΣΜΕΝΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ. ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΣΚΟΥΝΤΟΥΦΛΑΜΕ!
    -ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Σ' ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (ΦΕΥΓΕΙ ΑΠ' ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ 10000€ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΙΣ 20000€)
    -ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ Σ' ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (ΑΠΟ ΤΟ 1,5€ ΤΗΣ ΑΜΟΛΥΒΔΗΣ ΤΟ 1€ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ)
    – ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΟΝΟ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ… ΠΕΡΣΙ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΠΑΘΑΝΕ. ΚΑΤΕΘΕΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΑΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ, ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΟΥ Τ'ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.
    -ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΤΕΟ. ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΤΟ ΚΤΕΟ; ΜΑΪΜΟΥ ΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΜΑΪΜΟΥΔΙΑΡΗΔΕΣ, ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ.
    -ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ (ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ, ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ'ΧΟΥΝ ΧΑΣΟΥΡΕΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΣ)
    -ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
    -ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΜΑΣ. ΤΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΕ" ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΠΑΣΟΚ ΑΕ". ΔΥΟ ΜΟΝΙΜΕΣ "ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ", ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΟΜΑ (ΤΗ ΘΥΜΑΣΤΕ κ. ΜΑΝΩΛΗ ΜΕ ΤΙΣ ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ;), Η ΟΠΟΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ. ΟΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ, ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΖΑΝ, ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ. ΧΩΡΙΣ ΜΑΪΜΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ. ΑΠΛΑ.! ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΤΡΑΒΑ 4 εκ. € ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ!

    ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ… ΜΕ ΤΟΣΑ "ΑΓΑΠΗΤΙΛΙΚΙΑ" ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΩΦΕΛΟΣ ΜΑΣ ΣΑΝ ΠΛΗΡΩΤΕΣ; ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΔΙΝΟΝΤΑΣ π.χ. ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ; ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ Μ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ; Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α !!!
    Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ Η ΜΟΜΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΣΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ Ι-Δ-Ι-Ο-Ι, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΝΑΘΕΤΟΥΝ !!!! ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Ο ΣΟΥΦΛΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΑΚΟΥΓΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕ ΣΤΕΝΟ. ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΤΑΞΕ ΤΟ ΥΠΕΧΩΔΕ, ΕΤΡΕΞΕ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ!
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ. ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΤΥ. ΑΛΛΑ ΠΑΡ'ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ; ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ! ΚΑΙ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΕΜΑΣ. ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ. ΕΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ. ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΜΑΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΘΕΝ!
    ΚΙ ΕΣΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ κ. ΜΑΝΩΛΗ, ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΠΟ 100 ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ 100€, ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΑ 80 ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΖΗΣΕ ΜΕ ΤΑ 20€! ΚΑΙ ΑΥΤΑ, ΑΝ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 100 ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ. ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ (ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ) ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΟΥ. ΣΥΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΙΝΑΝ ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ.
    ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΟΙ, ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΕΡΔΙΖΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΑΓΑΠΗΤΙΛΙΚΙΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.
    ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ, ΑΝ ΘΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ. ΤΡΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΜΑΛΙΑΚΟΣ.
    ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΙΣ ΒΑΘΟΣ ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΘΑ ΚΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ. ΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΑΠ' ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ. ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.
    V FOR VENDETTA
    ΝΙΚΟΣ / ΑΘΗΝΑ

    Reply
  7. Sandman83

    Πολύ ευχαρήστως να μην πληρώνω ούτε εγώ διόδια…αλλά θα ήθελα να μάθω ποιές ακριβώς είναι οι μετέπειτα συνεπειες για τον οδηγό???

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ! ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΕΜΕΙΝΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΡΤΑΚΙΑ, Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΕ ΤΟ ΤΥΡΟΠΙΤΑΔΙΚΟ

    Reply
  9. Ανώνυμος

    παιδια ειναι απαραδεκτο ειδικα τετοια εποχη κρισεως να πληρωνεις απο αθηνα για να πας και να ερθεις θεσ/κη 48 ευρω σε διοδια τα οποια με αμφιβολες προς το ελληνικο συμφερον συμβασεις παραχωρηθηκαν σε ιδιωτικες εταιριες.Εκεινες τα διοδια τα εκαναν επιχειρηση.Δεν ειναι ομως ετσι.Σε λιγο θα πληρωνουμε και τον αερα που αναπνεουμε αν δεν αντιδρασουμε.Παρτε παραδειγμα την Ελβετια που πληρωνουν ετησια καρτα 35 ευρω για να κινουνται ελευθερα σε ολα τα διοδια.Εμεις εδω τοσο ζωα ειμαστε δηλαδη? Οι συντηρησεις των δρομων αποσβενονται σε 2 μηνες εισπραξεων και τα υπολοιπα πηγαινουν στην τσεπη του καθε Μπομπολα. Ξυπνα νεοελληνα (ειδικα εσυ με τις τυροπιτες μεγαλε)οποιος γουσταρει να πληρωνει ας το κανει, να ξερει ομως οτι δεν πανε σε καποιο κοινοφελη σκοπο, ειναι καθαρη εκμεταλλευση, το δικτυο μιας χωρας δεν αποτελει επιχειρηση κανενος. Εγω και ευτυχως χιλιαδες συμπολιτες θα συνεχισουμε να μη πληρωνουμε κανοντας τη δικη μας μικρη επανασταση.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΩΜΗ ΛΑΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ !!!

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΟΤΕ(ΝΗΣΙΩΤΕΣ)
    ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ.

    Reply
  12. ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

    τα τελη κυκλοφοριας,τα πληρωνουμε για τη συντηρηση και τη δημιουργια νεων εθνικων και μη οδων.Αν λοιπον το κρατος θελει να πληρωνουμε διοδια τοτε πολυ ευχαριστως αφου πρωτα καταργησει τα τελη κυκλοφοριας διοτι για την ιδια αιτια εισπρατει εις διπλουν.
    Οσο για τις ιδιωτικες εταιριες προεισπρατουν για δρομο που ΘΑ κατασκευασουν και εκει ακριβως εγκειται η παρανομια τους.
    Τζαμπα μαλωνουμε μεταξυ μας,ο εχθρος αλλου ειναι οχι εδω,αν ειμασταν μονοιασμενοι και δεν ειμασταν ''παρτακηδες'' 1000 λυσεις σε καθε προβλημα θα βρισκαμε

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ [2 ΕΥΡΩ] Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ , ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΕΩΣ ΓΕΡΟΝΤΑ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ , ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
    ΒΕΒΑΙΑ, ΕΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΔΩΝ, ΤΟ ΞΑΝΑΒΛΕΠΟΥΜΕ.

    ΑΜΦΙΤΡΥΩΝ

    Reply
  14. Ανώνυμος

    οι δρομοι δεν ανηκουν στην εταιρεια
    δεν ειναι ιδιωτικοι ειναι δημοσιοι
    γιαυτο δεν θα μας πειραξουν αν δεν πληρωσουμε
    δεν μπορουν να μας απαγορυσουν την διαλευση
    μαλλον τα διοδια ειναι παρανομα

    Reply
  15. Ανώνυμος

    Το βοδι των 11+29 άρχισε την επανάσταση απο την μη πληρωμη των 2 ευρώ. Σιγά μη σκίσεις την ουγια παλιοαδέλφω. Επαναστάτη του κώλου. Αλλά δίκια βρισκόμαστε σήμερα σ΄αυτη την παλιοκατάσταση εξαιτίας τέτοιων βλαμένων επαναστατών που χάνουν το δάσος και βλέπουν το δέντρο. Ξύπνα ζαβλακωμένε.

    Reply
  16. exo-frenon

    ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ ΛΕΝΕ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΝΟΜΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ, ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΙΟ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΔΙΟΔΙΩΝ;;
    ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΠΑΣΟΚ ΕΙΣΤΕ.
    Α, ΒΓΑΛΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΛΗΣΤΕΨΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 2 ΕΥΡΟ.

    Reply
  17. ΜΑΝΩΛΗΣ

    ΤΡΑΒΑΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΠΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ.ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΛΑΚΩΝΕΤΕ ΤΟΝ…. ΑΕΡΑ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ…ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΡΕ ΧΛΕΧΛΕΔΕΣ;;;ΠΑΛΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΠΑΛΙΟΧΑΧΟΛΟΙ;;;
    ΤΩΡΑ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΟΧΟ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΠΟΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΓΑΜΗΣΕΙ!!!ΠΑΛΙΟΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ!!!

    Reply
  18. Ανώνυμος

    27 Νοεμβρίου 2010 12:52 π.μ.

    ΜΑΝΩΛΗ ΤΥΡΟΠΙΤΤΑ, ΕΙΣΑΙ ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ.
    ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΖΥΜΕΣ ΚΑΙ ΤΥΡΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ; ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΑΝ ΠΕΙΝΑΣΩ ΕΓΩ, ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ, 30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΣΠΑΣΩ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ?

    Reply
  19. Ανώνυμος

    ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΑΙ ΚΑΤΙ¨,
    ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΙΡΑΝ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ,ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΧΩΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

    ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ…

    ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΗ,ΤΟΝ ΟΤΕ ΚΛΠ,ΚΛΠ
    …ΟΛΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ…ΕΙΝΑΙ?

    Reply
  20. Ανώνυμος

    ΠΩ ΠΩ ΖΩΩΛΟΓΙΚΟ ΚΗΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΕΔΩ!

    ΛΙΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ?

    ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΑΙ ΟΜΟΡΦΑ Κ ΩΡΑΙΑ,ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΕΝ ΟΥΤΕ ΔΕ!

    Reply
  21. Ανώνυμος

    τυροπιτα μαλακα προσεξε το καλσον σου κοταρα που μαγγιζεις κιολας μοσχαρι πληρωνε εσυ τα παντα στους κλεφτες ζωο κ βουλοσε το στομα σου γιατι μονο τσ…..κια κανει τυροχλεχλε.ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΓΙΑ 2ε ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

    Reply
  22. Ανώνυμος

    Δεν μπαίνω καν στον κόπο να σπρώξω την μπάρα…. Απλά ακολουθάω τον μπροστινο και δεν σταματαω για την πληρωμη. Πολυ γρηγορότερο!!Ως τωρα το εχω κανει καμια 30αρια φορες. την πρωτη φορα ως νεος τους εδωσα τα στοιχεια μου, αλλα ως τωρα ουτε καν ειδοποιητήριο μου έχουν στείλει…. Μόνο τα Μάλγαρα ειναι κρατικα και πληρωνω… στα υπολοιπα δεν…

    Reply
  23. Ανώνυμος

    Τυροπιττα σταματα να εισαι ευνουχισμενος και μη λες βλακειες.Το παραδειγμα σου ειναι παντελως ηλιθιο και δεν εχει καμια σχεση με τα γεγονοτα.Καλα σας κανουνε ρε προβατα και σας σκιζουνε.Κατι ευνουχισμενοι σαν εσας καταντησανε τη χωρα εδω που ειναι επειδη δεν ειχατε τα κοτσια να αντιδρασετε σε καμια στιγμη της ζωης σας.Κανεις να μην πληρωσει διοδια.Ενημερωθητε και σταματηστε να ειστε κοτες.

    Reply
  24. ΜΑΝΩΛΗΣ

    ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΩΝ 11+43 ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΤΕΙΣ ΕΛΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ ΜΕ ΝΤΑΗΛΙΚΙ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙΣ ΜΙΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΚΟΣ ΜΗΝ ΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ΚΙ ΑΛΛΟΙ 10 ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΩ ΤΑ ΤΡΙΣΑΓΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΑΝΩΛΗ. ΑΝΤΕ ΠΑΛΙΟ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ.. ΧΛΕΧΛΕΔΕΣ

    Reply
  25. Ανώνυμος

    11.43 ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ; ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΙΟΔΙΑ ΑΠ' ΟΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ , ΕΝΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΔΙΠΟΔΑ ΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ. ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΝΕ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΡΑΘΕΙ , ΚΑΙ ΣΠΥΡΙΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΖΙΠ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ANIMALS ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ – ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΔΙΠΟΔΑ – ΠΟΣΟ ΝΟΜΙΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΜΗΜΑ ΟΔΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ !!!

    Reply
  26. Ανώνυμος

    Βρε γίδια φοβάστε μήπως σας κυνηγήσουν για 2 ευρώ και κατά τ'άλλα θέλετε επανάσταση…
    Τι μπορούν να σου κάνουν για 2 γαμοευρώ?????
    Πόσο θα τους κοστίσει να σε κυνηγήσουν(εξώδικα, δικηγόροι,δικαστικοί επιμελητές,δίκες,αναβολές)????
    Πιο ακριβά είναι τα χαρτόσημα για την χαρτούρα!!!
    Αλλά να σας πω κάτι?Έχετε δίκιο να φοβάστε γιατί αυτοί είναι πρόθυμοι να σας κάνουν ότι τους επιτρέψετε εσείς να σας κάνουν και από ότι βλέπω έχετε κατεβασμένα σώβρακα και τον κώλο στη γωνία…
    Καλά χριστούγεννα και καλό πάσχα!!!!

    Reply
  27. Ανώνυμος

    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ?? ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ???

    Reply
  28. Ανώνυμος

    ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ,ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΠΛΕΞΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ . ΝΟΜΙΜΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ Τ΄ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.

    Reply
  29. Ανώνυμος

    ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ,Ο ΓΑΠ ΘΕΛΕΙ ΧΡΗΜΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΜΕΝΟ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΥΣΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ,ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΔΙΟΡΙΖΑΝ,ΜΑΣ ΕΚΜΑΥΛΙΖΑΝ,ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΑΝ,ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΤΩΡΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΘΗΣΙΑ,ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ,ΤΙ ΛΕΤΕ?

    Reply
  30. PROACTIVE

    Δεν πιστευω φιλοι μου οτι ειναι ετσι ευκολη η περιπτωση. Οπως και να το κανουμε ειναι αρνηση πληρωμης και ο επιχειρηματιας θα εχει καποια καλυψη. Συμφωνω με την αποχη της πληρωμης αλλα πριν κανετε οτι δηποτε για ψαξτε το ισως αργοτερα να υποστουμε συνεπειες. Καποτε δεν πληρωσα στον ηλεκτρικο με γραψανε-τους εγραψα και μετα 3 χρονια μου ηρθε γλυκακι 96ευρω κι αν δεν ταδινα μπλεκαμε με δικηγορους. Ειναι ξευτυλισμενοι αλλα ποιος? τα βαζει με πολυεθνικες?

    Reply
  31. Ανώνυμος

    ΕΡΩΤΗΣΗ : Εφόσον υπάρχει παράδρομος πως νομιμοποείται κανεις να περναει χωρις να πληρωνει?
    Διότι και ο δρόμος με διόδια και ο παράδρομος σντηρείται απο την Εταιρεία. Ακόμη δίνεται η επιλογή για πίο γρηγορα και άνετα με πληρωμή. Χωρις πληρωμή πιο αργά και πιο κουραστικά και τελος αυτές οι εταιρείες έχουν συμβάσεις με το κράτος και την κρατική άδεια για τη λειτουργία των διοδίων επομένως ειναι σαν να τους κλέβει οποιος περνα χωρις πληρωμή.
    Αν στείλουν κανεναν ανθρωπάκο στο δικαστηριο με κατηγορία διαφυγόντων κερδών (ποσοστό των εσοδων των διοδιων πηγαίνει και στο κράτος) ποιόν θα δικαιωσει ο δικαστής????????
    Μήπως θα κατηγορηθεί επιπλέον και απο το κράτος???

    Reply
  32. Ανώνυμος

    Ναι σίγουρα ακούγεται πολύ καλό αλλά είμαστε καλυμμένοι από όλες τις πλεύρες…???Ή θα μας έρθει κανένα μαζεμένο ποσό όπως προανέφερε ο παραπάνω φίλος…???

    Reply
  33. Ανώνυμος

    ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ YOUTUBE ΧΑΖΕΥΑ ΣΗΜΕΡΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΩ Κ ΓΩ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟ.ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ.ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ,ΕΧΕΙ ΓΕΛΙΟ!!!http://www.youtube.com/watch?v=lDI2jPb3ft8

    Reply
  34. Ανώνυμος

    ΩΡΑΙΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΩΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙ 1 ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ??

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *