“Τα μαγαζιά εκμεταλλεύονται τους πάντες με τα μεταχειρισμένα”

Όλο και περισσότεροι developers δηλώνουν ανοιχτά πλέον ότι η υπάρχουσα κατάσταση με τα μεταχειρισμένα παιχνίδια (ειδικά στην Αμερική) δεν μπορεί να συνεχιστεί….

Σύμφωνα με τον Ru Weerasuriya, αφεντικό της Ready at Dawn, η πραγματικότητα είναι ότι τα μαγαζιά τύπου Gamestop εκμεταλλεύονται τους πάντες με τα μεταχειρισμένα, βγάζοντας τρελά χρήματα εις βάρος των υπολοίπων.

Όπως έχουν κάνει κι άλλοι developers πρόσφατα, ο Weerasuriya εκφράζει την οργή του για το γεγονός ότι κάποια καταστήματα προωθούν τα μεταχειρισμένα έναντι των καινούριων παιχνιδιών (πουλώντας τα μάλιστα με σχεδόν ίδια τιμή) για να απολαμβάνουν το 100% των εσόδων, και τονίζει ότι υπάρχουν στούντιο που απειλούνται με κλείσιμο γι αυτό το λόγο.

Ο επικεφαλής της Ready at Dawn πιστεύει ότι πρέπει να βρεθεί τρόπος οι δημιουργοί να λαμβάνουν ένα μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις μεταχειρισμένων, αλλά και να υπάρξει ευελιξία στις τιμές, με φθηνότερα (και μικρότερα) παιχνίδια.

Δυστυχώς, ο Weerasuriya και οι υπόλοιποι developers που τον τελευταίο καιρό είναι λαλίστατοι, άργησαν να ξυπνήσουν.

Όταν κάποιος πήγε να αλλάξει κάτι (χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι θα το έκανε σωστά), όλοι πέσανε να τον φάνε και τώρα είμαστε και πάλι στο μηδέν. Ποια η άποψή σας επί του θέματος;

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *