Τι συμβαίνει με τις ασφαλιστικές;

Πραγματικά ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις την προηγούμενη εβδομάδα στην ασφαλιστική αγορά,μετά το λουκέτο που έβαλε η εποπτική αρχή της Τράπεζας της Ελλάδος στην ασφαλιστική εταιρεία Ευρωπαϊκή Πρόνοια.Έτσι πολλοί ασφαλισμένοι πολίτες έχασαν τα λεφτά τους,αλλά και την αξιοπιστία στην ιδιωτική ασφάλιση.
Τι πρέπει όμως να…..
περιμένουμε;Θα κλείσουν και άλλες ασφαλιστικές;

Θολό είναι το τοπίο για το μέλλον των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών και πολλοί φοβούνται για ντόμινο εξελίξεων.Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι υπάρχουν καλές και αξιόπιστες ασφαλιστικές και οι οποίες δεν είναι πάντα οι πιο φθηνές στα ασφάλιστρα.Η εποπτική αρχή περιμένει από τις επίφοβες ασφαλιστικές εταιρείες να προβούν σε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου,προκειμένου να είναι αξιόπιστες και με καλά αποθεματικά κεφάλαια.Φαίνεται ότι έφτασε ο χρόνος της εκκαθάρισης και ελπίζουμε να μην την πληρώσουν πάλι οι αθώοι πολίτες,που έχουν αποταμιεύσει τις οικονομίες τους,για να έχουν ένα καλύτερο μέλλον.

http://www.greek-radar.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

3 Comments

  1. Ανώνυμος

    Βάλανε τον λύκο να φυλάξει τα πρόβατα!!!! Βάλανε μία Τράπεζα ξένων συμφερόντων να ρυθμήσει την Ασφαλιστική αγορά, μιά αγορά πού οι ξένοι μέτοχοι της Τραπέζης της Ελλάδος θα θέλανε πολύ να μπήξουνε τα δόντια τους!!! Τά αυτά είναι υποθέσεις δικές μου βασιζόμενες μόνον στό γεγονός της αλλοδαπής ιδιοκτησίας της Τραπέζης της Ελλάδος!!! Αλλά, σήμερα ζούμε μέσα σε τέτοιο ψέμα και απατη είς βάρος μας από τούς Τραπεζίτες και τούς Χλεμπονιάρηδες τούς Πολιτικούς πού όλα είναι πιθανά και ύποπτα!!!!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    και εγω εχω καει απο την ασπις ασφ/κη, και εχω να πω τα παρακάτω:
    η επειεα δημιουργιθηκε το 2008 αρα απο το 2008 και πριν δεν υπηρχε έλεχος.
    οπως επισης οτι εγω τωρα που την επαθα ακουω ασφαλιστικη και τρέχω, ολοι πρεπει να φυγουν απο τις ασφαλιστικες ετσι ώστε να τους πιεσουν έμεσα να αποζημιώσουν τον κοσμακι που εχασε τα λεφτά του, δεν καταλαβένουν αλλο τρόπο, μονο αμα θυγουν τα συμφεροντά τους. εγω πληρωνα επι 18 χρονια. μπορει να έρθει και σε σενα…

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *