Τζάμπα μαγκιές πάνω από το “Στέκι του Τζάμπα”

Ισχυρό ΣΟΚ δέχτηκα , όταν έμαθα για την απόπειρα κατά του Αντώνη Σαμαρά , του παραθύρου και του σοβά στον τοίχο του γραφείου του στο κτήριο γραφείων της ΝΔ (πάνω από το στέκι του Τζάμπα)

Μετά το αρχικό ΣΟΚ , άρχισα να θυμάμαι πως και κάπου αλλού είχα ακούσει για γραφείο “μάχιμο” …

με τρύπες από σφαίρες και ηρωικούς διαλόγους εντός του δωματίου…….
Ξάφνου …. θυμήθηκα :

«Ο Γιάννης Στουρνάρας κοίταξε έξω από το παράθυρο, το οποίο «κοσμεί» εδώ και καιρό, από τις ημέρες του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, μια τρύπα από σφαίρα.Την έδειξε στον Τόμσεν και τον ρώτησε :  «Οσο για εσένα, δεν καταλαβαίνω τις θες από την Ελλάδα. Τη βλέπεις αυτή ; (την τρούπα , εννοούσε..) Έγινε από σφαίρα. Εκεί θέλεις να πάμε; Έτσι θέλεις να γίνει η Ελλάδα; Θέλεις να ρίξεις την κυβέρνηση».
Και πριν προλάβει να πάρει απάντηση συνέχισε : «Σας επαναλαμβάνω, τελειώσαμε. Έχω μείνει μόνος μου. Δεν έχω στήριξη από κανένα κόμμα ούτε και από εσάς. Σηκώνομαι και φεύγω».»

Ήταν ένα μικρό απόσπασμα από το εκτενέστατο κι εμετικό αφιέρωμα του Έθνους (του “αντάρτη” Μπόμπολα) στην παράσταση “Ο Χατζηαβάτης , διαπραγματευτής” που δόθηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου 2012.
Το ανωτέρω επεισόδιο αναμεταδιδόταν για μέρες από τους γερμανοτσολιάδες του Μπόμπολα (Έντυπα , ραδιόφωνα , Mega) αλλά και από κάθε μνημονιακό γυμνοσάλιαγκα (ΣΚΑΪ-δες , Χούκλη , Παπαδάκης , Αυτιάς , χαραμοφάηδες ΝΕΤ κι ΕΤ κλπ κλπ) σεβόταν τον εαυτό του.

Ότι και να λέμε τώρα , το αποτέλεσμα ήταν ότι ένας ολόκληρος πληθυσμός ημικαθυστερημένων και χαχόλων αγωνιούσε και λιποθυμούσε για ένα με δύο 24ωρα μήπως και “δεν πάρουμε τη δόση” και μείνουμε χωρίς φάρμακα τα φαρμακεία , χωρίς πετρέλαιο τα βενζινάδικα και χωρίς τρόφιμα τα Τουρκογερμανοολανδικά super markets ….

Κι επανέρχομαι στο “σήμερα”..

Είναι δυνατόν να έχει παίξει τέτοιο ηρωικό και συνάμα δραματικό ρόλο ένας Στουρνάρας που έχει φάει τον κομμουνισμό με το κουτάλι (καθότι πολιτικά-ορφανό του Στάλιν και γερμανοτσολιάς του 21ου αιώνα) και να μείνει πίσω ένας πατριώτης-έλληνας (με το ς , κεφαλαίο) όπως ο Σαμαράς ;Ο άξιος εκπρόσωπος των πολιτικά “μπάσταρδων” του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ;
(Σ.Σ. : Αν δεν το γνωρίζετε στην Ελλάδα υπάρχουν τρεις κατηγορίες πολιτών. Τα “ορφανά” του Στάλιν , τα “μούλικα” του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ή άλλως η ένοχοι “δεξιοί” και οι Έλληνες Πατριώτες Εθνικιστές)

Μιλάμε για τον ΥΠΕΡ-πατριώτη Πρωθυπουργό μας , πρώην της Άννας Βίσση (λένε) και συνάμα εγγονό της Πηνελόπης Δέλτα (η οποία -παρεμπιπτόντως-αφού μοσχοπούλησε πατριωτιλίκι στην κοινωνία της εποχής της – ως θηλυκός Άδωνις- αυτοκτόνησε “κλάνοντας μέντες” όταν είδε τον εχθρό live και διαπίστωσε πως έπρεπε να σταθεί στο ύψος της και να κάνει αυτά τα οποία έλεγε στη νέα γενιά ..).

Είναι δυνατόν μία τιούτη μορφή του ελληνισμού να μείνει άκαπνη , ατουφέκιστη και χωρίς παράσημα θυσίας κατά την άνιση μάχη με … σκοτεινούς κύκλους στη διάρκεια του …σκληρού “αγώνα” για τη σωτηρία μας και την …… ανάπτυξη ;

Λοιπόν ; ……. Είναι ;

ΥΓ (και απορία)

Καλά …οι τρομοκράτες πυροβόλησαν .
Καλά …οι κάλυκες βρέθηκαν και αναγνωρίστηκαν ως 7.62
Καλά …οι βολίδες δεν ταυτίστηκαν με κάποιο όπλο που να έχει “παρελθόν”

Το ότι το όπλο που έβαλε ήταν ΑΚ-47 … ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ;

Ρωτάω (και δεκτή κάθε απάντηση και σχόλιο) επειδή με τις φτωχές στρατιωτικές μου γνώσεις , ξέρω πως σφαίρες διαμετρήματος 7.62 βάλουν δεκάδες τύποι πυροβόλων όπλων (G3,FN,Galil,AK-47,FAMAS-το παλιό κλπ κλπ).

ΕΓΩ , ΑΠ’ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥ, ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ , ΓΙΑ ΒΟΛΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ.

Περιμένω τα φώτα σας ..

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *