Ο Φώτης Κουβέλης είναι ακόμα ενεργητικός. (Ο Κάρολος Παπούλιας είναι παθητικός)

Συνέντευξη παραχώρησε ο Φώτης Κουβέλης στο Πρώτο Θέμα στο οποίο ξεκαθάρισε ότι είναι μάχιμος πολιτικός οπότε δεν υπάρχει λόγος να λουφάξει στη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, αφού σε αυτή τη θέση καταλήγουν τα πολιτικά ραμολί όπως ο Κάρολος Παπούλιας…

Αντίθετα ο Φώτης Κουβέλης τόνισε ότι ακόμα νοιώθει τζόβενο της πολιτικής οπότε σκοπεύει να παραμείνει στην πρώτη γραμμή της…
πολιτικής και της εκλογικής μάχης. Με αυτό τον τρόπο έδωσε τέλος στα σενάρια που τον θέλουν υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Τουλάχιστον για όσο ακόμα βρίσκεται αυτός και το κόμμα του εντός Βουλής. Όταν θα βλέπει τα έδρανα της βουλής με τα κιάλια, η Προεδρία της Δημοκρατίας θα είναι μια πολύ καλή προοπτική. Όπως ήταν και για τον Κάρολο Παπούλια ο οποίος πριν γίνει πρόεδρος δήλωνε και αυτός πολιτικά ενεργός. Ενώ τώρα δηλώνει πολιτικά ανενεργός και υπογράφει ότι του δώσουν.

Επίσης ο Φώτης Κουβέλης επιτέθηκε στο Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη στο οποίο καταλογίζει νεολαϊκισμό και σκόπιμη ασάφεια, χαρακτηριστικά που ο Φώτης Κουβέλης απεχθάνεται αφού ο ίδιος δηλώνει υπέρμαχος του παλαιολαϊκισμού και της άσκοπης ασάφειας.

Τέλος κατηγορεί την Ελιά ότι εκφράζει μια κεντροαριστερά γενικών καθηκόντων ενώ αντίθετα ο Φώτης Κουβέλης υποστηρίζει μια κεντροαριστερά ειδικών καθηκόντων όπως το να γίνεσαι δεκανίκι της συγκυβέρνησης Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ.

(Για να μπει ο Φώτης Κουβέλης στη βουλή στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, θα πρέπει να κοιμηθεί ο θεός. Βέβαια ο Φώτης Κουβέλης είναι ικανός να κοιμίσει ακόμα και τον θεό).

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *