Ψήφος Αρνήσεως Όχι Θέσεως…

Ροδοδακτυλος Ηως και ΝΔ…

Το προπερασμένο Σάββατο της 1ης Φεβρουαριου 2014 στο ειρηνικό ναζιστικό αντιφασιστικό συλλαλητήριο των αναρχοκομουνιστών, όπως συνηθίζεται…

μερικές δεκάδες φιλειρηνικοί κοκουκολο-παλουκο-φοροι διαδηλωτές με την ασυγκράτητη γενναιότητα που διακρίνει τον άφοβο και ατιμώρητο όχλο επετέθη και ξυλοκόπησε μέχρι λιποθυμίας έναν αδειούχο αλεξιπτωτιστή που του έλαχε να ξοδεύση την απογευματινή του άδεια στο Μοναστηράκι κατ αυτόν τον τρόπο.

Οι κραυγές των ηρωικών αναρχοκομουνιστών διαδηλωτών που διαδήλωναν κατά της βίας του φασισμού στο ναζιστικό αντιφασιστικό συλλαλητήριο αίφνης έγιναν ευγενικές συμβολικές ύβρεις εναντίον του αδειούχου στρατευμένου αλεξιπτωτιστή -καταλαβαίνετε αυτές τις τυπικές καθιερωμένες εκφράσεις αγάπης και φιλίας ( δηλαδή να που λένε οι ειρηνιστές, «φασίστα ναζιστή ρατσιστή» σε κάθε καθαρό ευπρεπή καλοντυμένο νέο που κυκλοφορεί χωρίς μούσια και μαλλούρα , κοτσιδάκια ή σκουλαρικάκια στ αυτιά ..) -εν συνεχεία δε άοπλοι μόνο με ευμεγέθη παλούκια επέτυχαν συνωστιζόμενοι ( όπως θα έλεγε η πανεπιστήμων Ρεπουση γράφοντας την ιστορία) και ωθούντες να τον στριμώξουν σε μια γωνιά , όπου με κίνδυνο να καταστρέψουν τα παλούκια τους αλλά και να πληγιάσουν τα πονεμένα χέρια τους, , κτυπώντας τον με στπργικη αλληλεγγύη πολλές φόρες στο κεφάλι και στο πρόσωπο, τον εγκατέλειψαν στην κατάστασι αναπνέοντος και αιμόφυρτου πτώματος. ( ιδε ειρηνικές φωτογραφίες)

Βεβαίως ούτε στον τύπο ούτε στις ειδήσεις ούτε στα τηλεοπτικά παράθυρα όπου θρεμμένοι σχολιαστές και οι Πασιονάριες του «ρεπορτάζ» πληρώνονται για να διατυπώνουν την περισπούδαστη αποψί τους, έγινε σχετική μνεία μιας και ο κατά τύχην διασωθείς δεν ανήκει στον ευγενή όχλο των αναρχοκομουνιστών και της ευρείας προοδευτικής ροζ πουά ή ερυθράς αριστεράς.

Τις προηγούμενες μέρες περίπου ταυτόσημες ανακοινώσεις του τομέα α-παιδείας ΠΑΣΟΚ αλλά και του αντιστοίχου του Τσυριζω ένωσαν τις φωνές τους με την κομμουνιστική συνδικαλιστική εκπροσώπησι της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας /ΕΛΜΕ καταγγέλλοντες.

Οι πρώτοι ότι:

«συναισθήματα έκπληξης, οργής και αγανάκτησης προκαλούν οι καταγγελίες για προληπτικές επισκέψεις της αστυνομίας σε σχολεία της Αττικής, ακόμα και για κλήση ανήλικων μαθητών στα αστυνομικά τμήματα «δι’ υπόθεσίν τους»».

Οι δεύτεροι την :
«.. απαράδεκτη τακτική που μετατρέπει τα σχολεία σε τόπους χειραγώγησης, ελέγχου και τρομοκράτησης διευθυντών και εκπαιδευτικών…αφού η εποπτεία της λειτουργίας των σχολικών μονάδων είναι αποκλειστική αρμοδιότητα του Υπουργείου Παιδείας και η οποιαδήποτε ανάμιξη του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης σε αυτήν αποτελεί αντιδημοκρατικη εκτροπή από την ομαλή εκπαιδευτική λειτουργία.»

Ενώ οι καθηγητάδες των καταλήψεων και της ανατροπής της διαρκούς «επανάστασης» στην αμάθεια στην ανακοίνωσi τους ψιττακίζουν τα κλισε της αριστεράς :

«Είναι αυτονόητη η ανάγκη να συμπαρασταθούμε στους διωκόμενους μαθητές μας και να υπερασπιστούμε το δικαίωμά τους να αγωνίζονται. Είναι αυτονόητο ότι απαιτούμε την άμεση απόσυρση όλων των κατηγοριών, την παύση των διώξεων.Είναι αυτονόητη η ανάγκη να συμπαρασταθούμε στους διωκόμενους μαθητές μας και να υπερασπιστούμε το δικαίωμά τους να αγωνίζονται. Είναι αυτονόητο ότι απαιτούμε την άμεση απόσυρση όλων των κατηγοριών, την παύση των διώξεων»

Κι όλα αυτά λόγω των περιπολιών και επισκέψεων αστυνομικών σε σχολεία για θέματα που αφορούν στην ασφάλεια των σχολικών εγκαταστάσεων τις καταστροφές και καταλήψεις στα σχολεία, την διακίνησι και χρήσι ναρκωτικών.. αλλά και της παραγγελίας του εισαγγελέως Πρωτοδικών Πειραιά που αφορά σε προκαταρκτική εξέταση προς εξακρίβωση των αδικημάτων της παράνομης βίας, της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκων, της διατάραξη οικιακής ειρήνης, της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και των διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς σε σχολεία που τελούσαν στο παρελθόν υπό κατάληψη.

Εικόνες ειρηνικού κομμουνιστικού τραμπουκισμού όπως οι προηγούμενες που αποκρύπτονται επιμελώς από τα τηλεοπτικά μέσα εκφωνήσεως κηρυγμάτων και κατηχητικών απόψεων των μονοπωλητών της «αλήθειας», καραμπινάτες «αβλεψίες» της κυβερνήσεως αλλά και των κομμάτων της αντιπολιτεύσεως που θεωρούν το συμβάν λυντσαρίσματος ενός στρατευμένου νέου περίπου ως ανύπαρκτο ή ανακοινώσεις ταυτισμένες με την κομμουνιστή άποψι της εξαφανίσεως της αστυνομίας από προσώπου γης έρχονται να προσθέσουν στην αγανάκτησι και την οργή των φιμωμένων πολιτών.

Ματαίως προσπαθούν οι «καθηγητές και ιστορικοί »των καναλιών και οι πολιτικοί στην μικρά περίοδο που υπολείπεται μέχρι τις διπλές εκλογές να αποκρύψουν και να μην αιτιολογούν το αυξημένο ρεύμα υπέρ της οιασδήποτε «Ηούς» που αναγεννά αυτή η επιλεκτική στάσις πολιτικών και μέσων στα γεγονότα. Ροδοδάκτυλο Ηώ, αποκαλεί ο Όμηρος την Αυγή που χαϊδεύει τα βουνά και τις θάλασσες κάθε πρωί με τις ακτίνες του- τα δάκτυλα του Ηλίου..

Βεβαίως να διευκρινίσομεν . Αυτό το φαινόμενο, δηλαδή ή θεαματική αύξησις των ποσοστών της Ηούς, δεν θα επισυμβεί διότι οι Έλληνες είναι Ναζιστές. Κυριολεκτικώς , Ναζιστές του Σταλινισμού, είναι οι αναρχοκομουνιστές που δεν αφήνουν ευκαιρία που να μην εκδηλώσουν την βία και το μίσος τους σε κάθε τι που θυμίζει ακόμη Ελλάδα Ελευθερία Πολυφωνία, Ανθρώπινα δικαιώματα, Δημοκρατία, Δικαιοσύνη. Είτε ως διαδηλωτές είτε ως τρομοκράτες δολοφόνοι είτε καταλαμβάνοντας χώρους εργασίας παρεμποδίζοντας τους υπάλληλους να εργασούν, τους ασθενείς να θεραπευθούν ως εάν ζουν την Οκτωβριανή επανάστασι.. ες αεί

Ούτε πάλι ρατσιστές έγιναν ξαφνικά οι Έλληνες επειδή δυσανασχετούν από την αναγκαστική συμβίωσι με υπεραρίθμους αλλοεθνείς θορυβώδεις βρώμικους επιδεικτικά αλλοθρήσκους πουν ζουν κατά λόχους και διμοιρίες σε διαμερίσματα, ή από την αυξημένη εγκληματικότητα λόγω αδίστακτων εγκληματιών από ισλαμικές χώρες της Αφρικής ή των βαλκανικών γειτόνων μας. Ή επειδή οι γονείς διαμαρτύρονται γιατί τα παιδιά τους στο κέντρο της πόλεως έγιναν μειοψηφία σε σχολεία όπου οι περισσότεροι μαθητές αγνοούν την Ελληνική και οι δάσκαλοι στο πνεύμα τη πλέριας δημοκρατίας -ο φασισμός δεν θα πέραση- επιλέγουν να ακολουθούν τις ανάγκες της τάξεως προσαρμόζοντας τα ελληνόπουλα σ ένα επιβραδυνόμενο πρόγραμμα καθυστερημένων αντί της προόδου που επιβάλλει το πραγματικό πρόγραμμα σπουδών.

Μα πολύ περισσότερο δεν θα υποστηρίξουν την Ηώ -οι περισσότεροι που θα την ψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές – για τις αρλούμπες περί εβραίων που τόσο αφελώς δηλώνονται και μόνο ζημία προκαλούν στην Ελλάδα,. Ούτε θα την ψηφίσουν για την εχθρότητα που επιδεικνύει κατά τη ΕΕ , ή της Τρόικα ή την γυμναστική τις παρελάσεις τις χλαμύδες και τους πυρσούς ..ή τις αγριοφωνάρες… και τον «ανταγωνισμό »με τους αριστερούς σε λαϊκίστικα συνθήματα.., συμμέτοχη σε καταλήψεις όπως στην χαλυβουργική ή διότι «συμπαρεστάθη» ο αρνητής του Μ Αλέξανδρου Γλέζος ..

Είμεθα Έλληνες και χωρίς αυτά τα καραγκιοζιλίκια κοι της Ηούς..όσοι έχουμε συνείδησι της Ελληνικής μας καταγωγής, της Διαχρονικής Γλώσσας μας που ηχεί όλες τις έννοιες σε όλες τις Γλώσσες με φωνή θεϊκή Ελληνίδα. Και βεβαίως συνείδησι ότι Ελλάδα δεν σημαίνει γεωγραφικά όρια και περιορισμούς σε ένα κράτος οπερέτα, που καταπνίγει κάθε δημιουργικό ιστό .Αλλά Αθάνατο Παγκοσμιοποιημένο Πολιτισμό που κήρυκες του είναι οι απανταχού Έλληνες που διαπρέπουν δημιουργούν απερίσπαστοι εκτος της κακακομοιράς μας εδώ.

Όμως και οι κοι της Κυβερνήσεως θα πρέπει να αντιληφθούν εξ ίσου καλώς, ότι:¨Οσοι τους ψηφίσουν δεν είναι γιατί θαυμάζουν τα έργα τους , την σοβιετική φορολογία τους, το πλεόνασμα φόρων, τις μη απολύσεις κρατικοδίαιτων, την ανυπαρξία απαντήσεων στην κομμουνιστικοποίησι των Πανεπιστήμιων και ΑΕΙ όλα τα προηγούμενα χρόνια, την αποδοχή της χαλκευμένης ιστορίας που κατηχεί η αριστερά και η στρατευμένη παρα-διανόησι στα σχολικά βιβλία , την λαϊκίστικη υποταγή της δικαιοσύνης και της εξ αυτής η συλλήψεως των –επιεικώς αφελών – βουλευτών της Χρυσής αυγής ως μελών εγκληματικής οργανώσεως για να ικανοποιηθεί το κομμουνιστικό περι δικαίου αίσθημα.

Ολοι τους ας αντιληφθούν. Πλην των αριστερο-ψεκασμενων κομμάτων των οποίων οι ψηφοφόροι αφελώς συνοδοιποριακώς πλέοντες εις πελάγη ευτυχίας θα ρίξουν ψήφον Θέσως και Αποδοχής των ανοησιών και και της διαστροφής , η ψηφος της πλειοψηφίας εκεινων που θα επιλεξουν τα κόμματα της ΝΔ και της οιασδήποτε Ηούς στις ερχόμενες εκλογές θα είναι ψήφος Αρνήσεως και Δαμαρτυρίας κατά των άλλων.

Ιασων

www.tovima.gr

greeknation.blogspot.ch

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *