Μετανάστες η καταστροφή της Ελλάδας!

Από το 91 έως σήμερα πάνω από 1.000.000 Αλβανοί υπάρχουν η μπαίνω-βγαίνουν στην Ελλάδα , 5.000 ευρώ ο κάθε ένας από αυτούς (ξεφτιλισμένο νούμερο) να στέλνει κάθε χρόνο στην πατρίδα του , ξέρετε γιατί ποσόν μιλάμε ? 100 δις ευρώ !
Για λογάριασε και όλους τους άλλους !
Για λογάριασε πόσο μας κοστίζουν…
στην δωρεάν παιδεία , στη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη , στις φυλακές που είναι…..
γεμάτες από δαύτους , πόσοι αστυνομικοί ασχολούνται μόνο με αλλοδαπούς , πηγαίνεις σε ένα δημαρχείο και υπάρχει ειδικό τμήμα που ασχολείται μόνο με αλλοδαπούς κλπ κλπ κλπ εκατομμύρια ευρώ ετησίως κοστίζουν οι αλλοδαποί ,

Από 350 δις που χρωστάμε τα 200 ίσως και πολύ περισσότερα ,μας τα έφαγαν οι αλλοδαποί και το κακό είναι ότι εξακολουθούν και τα τρώνε

http://epanastasi-gr.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

40 Comments

  1. Ανώνυμος

    πλεον είναι ντροπή να έχεις γεννηθεί έλληνας. Αυτό που ζούμε είναι δημοκρατία όσο είναι σεξ να πηδάς το καλοριφέρ. Δεν ξέρω αν υπάρχει άνωθεν εντολή αλλά η έλληνες αφανίζονται για μια ακόμη φορά συστηματικά με κρατικό σχεδιασμό.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΣΩΣΤΑ.ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ.ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΟΛΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ.ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΟΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ) ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΜΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ.

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;

    ΟΤΑΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟ 16 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ 4ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ Φ.Π.Α ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΞΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ (ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΚΑ), ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΙ, Η ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!!!!

    ΟΤΑΝ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΙΝΗΤΡΑ ΩΣΤΕ
    ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ (ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ Κ.Τ.Λ) ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ;

    ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΚΟΒΟΥΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!
    ΑΝ ΑΘΡΟΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΕΙΝΑΙ 200 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ 350 ΔΙΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ!!!!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.
    ΤΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΟΝΟ ΖΗΜΙΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
    ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΤΕ ΑΛΒΑΝΟ Ή ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΝΑ ΑΠΕΡΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ;
    Ή ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
    ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΒΑΖΕΙ ΞΕΝΟΥΣ
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΚΡΙΒΑ

    Reply
  6. Ανώνυμος

    22 Απριλίου 2011 11:58 μ.μ.ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΚΩΤΟΝΟΥΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΕΜΦΥΛΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ;

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΦΤΗΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ…ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ Ε ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;; ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΡΕΜΑΛΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ;; ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΣΑΣ ΡΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ!!! ΑΝΤΕ ΣΗΚΩΘΗΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ!!! Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΜΑΣΤΕ!!!

    Reply
  9. Ανώνυμος

    παλι κλαψες και γκρινιες ρε?
    αρχιστε επιτελους να σκοτωνετε εκατομυρια ξενους εισβολεις και τους αναρχοαριστερους συνεργατες τους.
    αντε καντε την αρχη.ειναι το ημισυ του παντως..

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Επειγόντως να παει δημοτικό ο αρθογράφος να μαθει αριθμητική.1.000.000 χ 5.000=5δις.
    Ναι είναι πολλοι οι μετανάστες,πάρα πολλοί.
    Όσο θα εναλλάσονται τα ίδια κόμματα στην εξουσία μην περιμένετε προκοπή.Αλλά ούτε και οι φασίστες οι γερμανοτσολιάδες είναι λύση.Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.Κάτι καινούριο χρειάζεται.

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΡΕΨΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΜΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΝΤΩΝ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΔΟΘΕΙ Η ΛΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ.

    Reply
  12. Ανώνυμος

    Πες τα,μεγαλε! Που χουμε μαζεψει ολη την κωλοαλβαναρια κ ολες τις σκατοπουτανες εξ ουκρανιας κτλ με τα μουλικα τους. Στο διαολο ολοι τους,μας εχουν καταμολυνει τον τοπο,τα ορθια ζωα!

    Reply
  13. Ανώνυμος

    1991
    Κάποτε δέχτηκα να αποδώσω με επιχειρήματα γιατί όχι σε λαθρομετανάστευση .

    Η άποψη μου η εξής.
    Ζούμε σε μια χώρα 11,000,000 ανθρώπων με υπαρκτό είδη πρόβλημα ανεργίας .
    Πόσα άτομα είναι δυνατόν να δεχτεί αυτήν η χώρα , χωρίς να έχει μεγαλύτερες επιπτώσεις στα χρονίζοντα προβλήματα ?
    Ποιος μπορεί ε υ θ έ ω ς , να μας δώσει έναν αριθμό στους πόσους χρειαζόμαστε?
    Είδη άτομα που εισέρχονται παρανόμως σε αυτήν εδώ την χώρα , κλέβουν θέσεις εργασίας από Έλληνες συμπολίτες μας, με το επιχείρημα της φθηνότερης εργασίας και της μη καταβολής του Ι.Κ.Α και άλλων ασφαλιστικών εισφορών.
    Θέλετε να μάθετε τι θα γίνει σε λίγα χρόνια με το Ι.Κ.Α και τα άλλα ασφαλιστικά ταμεία?
    Πολύ απλό θα ανακαλύψουν οι κυβερνώντες ότι δεν τους βγαίνει ο λογαριασμός να καλύψουν τις συντάξεις του Ι.Κ.Α και θα τραβάνε χρήματα από τον Ο.Γ.Α.
    Όταν πλέον δεν θα υπάρχουν και εκεί χρήματα θα βάλουν χέρι σε άλλα ταμεία και θα λειτουργήσει σαν ένα είδος εξωραϊσμού και των άλλων ταμείων.
    Το αποτέλεσμα πασιφανές καταστροφή των ταμείων που για να επιβιώσουν θα χρειάζονται ενίσχυση από κρατικά κονδύλια.
    ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ

    Το αποτέλεσμα αυτής της συζήτησης ?

    Είσαι ρατσιστής
    Είσαι ξενοφοβικός
    Δεν έχεις καρδιά μέσα σου?

    Η απάντηση μου << θα τα πούμε σε λίγα χρόνια >>

    ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
    ΕΝΑΣ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΔΙΑ

    ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ

    Reply
  14. Ανώνυμος

    Για να βάλουμε τα πράγματα σε μια τάξη. Δεν ήρθαν μας τους έφεραν. Ποιοι? Μα φυσικά το ξέρουμε όλοι ο μητσοτάκης με τον σαμαρά. Οι σκατοπροδότες και τσιράκια των αμερικανών. Αυτοί μια καλύτερη ζωή έψαχναν τι νομίζετε? Μόνο που όλα ήταν κανονισμένα από πριν για την καταστροφή της Ελλάδος εν αγνοία όλων μας και εν μερική αγνοία αυτών που ήρθαν εδώ.

    Reply
  15. Ανώνυμος

    15 ΧΡΟΝΙΑ ΗΘΡΑΝ ΛΑΘΡΑΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΣΙΚΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ……. ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ…???????

    Reply
  16. Ανώνυμος

    ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

    Reply
  17. Ανώνυμος

    Αγαπητέ φίλε 8,19

    Αποδέχομαι πλήρως την αγανάκτηση σου, η οποία σε πληροφορώ ότι είναι και δική μου, αλλά μέσα σε αυτόν τον ορυμαγδό των καταστάσεων που βιώνουμε θα σε παρακαλέσω να μην ξεχνάμε ότι, στην χώρα μας υπάρχουν και νόμιμοι μετανάστες, οι οποίοι έχουν πάνω από 15 χρόνια σωστής και αξιέπαινης παρουσίας στην χώρα μας.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

    Reply
  18. Ανώνυμος

    ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΔΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΑΣ;; ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΕΒΑΤΙΑ. ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΘΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΛΑΘΡΟ!!!!

    Reply
  19. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΙΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ… ΟΛΟΙ ΗΘΡΑΝ ΛΑΘΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ… ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑΜΕΙΑ?????

    Reply
  20. Ανώνυμος

    Αγαπητέ αρθρογράφε,

    Δεν μπορώ να σου πω ότι αυτά που αναφέρεις στο άρθρο σου μερικά η όλα είναι ψέματα, διότι δυστυχώς δεν είναι, ούτε θα κάνω φθηνό λαϊκισμό για να γίνω αρεστός με το σχολιασμό μου, γι αυτό το λόγο θα σου πω ότι, κανένας Έλληνας δεν έχει πρόβλημα με τους νόμιμους και νομοταγείς μετανάστες, αυτό εξάλλου το έχει δείξει εδώ και χρόνια, που τους έχει αγκαλιάσει και φιλοξενήσει, έχουμε όμως πρόβλημα με τις εκατοντάδες χιλιάδες των φανατικών ταλιμπάν, που εκμεταλλεύονται την παραλυσία του κράτους και επιδίδονται καθημερινά σε φρικαλεότητες, είτε σωματικές, είτε πνευματικές, εις βάρος αυτών που με τόσο κόπο τους φιλοξενούν.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

    Reply
  21. Ανώνυμος

    ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ;ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΠΟΥΤΙΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ <ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ.

    Reply
  22. Ανώνυμος

    ΜΕ ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΗΣ ΕΡΠΥΣΤΡΙΑΣ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΣΥΝΤΟΜΟΥ ΧΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ.

    Reply
  23. Ανώνυμος

    Θα επρεπε να σας βαλει ολους σε σκεψεις το γεγονος οτι ολες αυτες οι λαθρολερες 1500000 περιπου ειναι μαχιμης ηλικιας και μας φερνουν κι'αλλους οτι αν κανουν ντου οπως λεει και η Σαλεχ τη βαψαμε.

    Reply
  24. Ανώνυμος

    ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ..ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑ!!!!

    Reply
  25. Ανώνυμος

    7.18 ΙΣΩΣ ΜΕΝΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ. ΣΚΕΨΟΥ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ;; ΟΧΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΦΥΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ. ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΑΦΟΜΟΙΩΘΟΥΜΕ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙ. ΙΣΩΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ;;;; ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΑΡΑ ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ;;

    Reply
  26. Ανώνυμος

    ΛΥΠΑΜΑΙ 7.18 ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΩΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΤΕ.

    Reply
  27. Ανώνυμος

    Δεν ημουν ρατσιστρια τωρα ειμαι,δεν ημουν εθνικιστρια τωρα ειμαι, πολλα δεν ημουν και τωρα εγινα με αναγκασαν ομως οι αδικιες καιολα οσα βλεπω να γινοντε εις βαρος της Χωρας μας και σε βαρος ολων εμας.Να ξεκουμπιστουνε λοιπον ολοι και να πανε στο διαολο.Αυτος ο τοπος ειναι μονο δικος μας.

    Reply
  28. Ανώνυμος

    Είμαι και ρατσιστής και Εθνικιστής αν και το να αγαπώ την Πατρίδα μου είναι έγκλημα στης μέρες μας .Τα Άγια αυτά χώματα τα έχουμε ποτίσει με Ελληνικό αίμα.Δεν θέλω τους λαθρ.Να το μολύνουν.

    Reply
  29. Ανώνυμος

    δε χρειαζεται συνελληνες να τα βαζουμε με ταλαιπωρημενους ανθρωπους που χωρις αλλη επιλογη αφησαν οικογενεια και πατριδα και ταξιδεψαν χιλιαδες χιλιομετρα μακρυα. ας τα βαζουμε μονο με το καθεστως ατημωρησιας που επικρατει λογω των πολιτικων μας. στη Γερμανια θα επρατταν τα ιδια ορισμενοι εγκληματιες μεταναστες? ας τους βοηθησουμε ειτε με τη φιλοξενια τους στη χωρα μας ειτε με πιεση για την αλλαγη του νομικου καθεστωτος για να μπορεσουν ευκολα να μεταβουν και σε αλλες χωρες της Ε.Ε., καθως η οικονομικοκοινωνικη μας κατασταση δεν αντεχει περισσοτερους. στοχος μας δεν ειναι οι εξαθλιωμενοι συνανθρωποι, αλλα οι διεφθαρμενοι πολιτικοι που με τις επιλογες τους δινουν ευκαιρια σε ημεδαπους και αλλοδαπους να παρανομουν ανεξελεγκτα.
    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ!

    Reply
  30. Ανώνυμος

    Μη το φωναζουμε και θυμωσει ο Τσιπρας και ολο το κουλτουριαρικο σκυλολοϊτου.Η μεγαλυτερη καιχειροτερη ομως καταρα ειναι οι Πακιστανοασιατοαφρικανοι μ'αυτους δεν ξεμπλεκουμε ευκολα εκει να δειτε μισος και λογω θρησκειας ισλαμ.

    Reply
  31. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *