ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΤΟ ΚΚΕ

PREDATORUS

ΟΙ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΟΚΚΟΙ ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΡΙΓΓΛΙΖΟΥΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ Η Ο ΠΑΡΑΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΚΛΠ…ΚΛΠ..

ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΛΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΜΟΥΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΑΘΗΜΑ!!!ΝΟΜΙΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΝΑΜΕΤΡΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ!!!

ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΨΕΥΣΑΝ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗΝ “ΜΕΓΑΛΗ” ΚΑΜΠΑΝΑ ΤΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ!!!ΚΑΤ΄ΑΡΧΗΝ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΠ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΣ Η ΝΔ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ!!!

Η ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΑΥΤΗ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΕ ΚΑΤ΄ΕΞΟΧΗΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ!!!Η ΑΠΟΧΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ “ΑΝΑΜΟΝΗ” ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ “ΣΗΚΩΣΟΥΝ” ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗ ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΗ ΚΑΙ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ TOY  ΤΟΣΟ ΒΙΩΤΙΚΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ!!

ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ Η ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΥΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑΣTAΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΜΜΕΣΕΣ ΛΥΣEIΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ -ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΩΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ!!!

ΤΩΡΑ!!Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΙΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΖΩΗΣ-ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΥΣΤΟΧΑ ΚΑΙ ΣΕΜΝΑ ΕΞΕΛΑΒΕ ΣΑΝ ΤΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΗΧΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΣΥΝΕΠΗΣ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ!!!

ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΟΜΩΣ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ!!!ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΩΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΣΤΥΓΝΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΕΦΑΛΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ !!!

Η ΨΗΦΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΟΥΛΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ!!!ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ Η ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΤΗΣ!!!

ΑΥΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΠΑΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΙΝΑΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΖΥΓΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!

ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΕΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ!!!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

38 Comments

  1. Ανώνυμος

    το κκε στην ελλαδα εχει κανει και καλα πραγματα, απο την αλλη η φιλοσοφια που κουβαλαει ειναι βαμμενη με αιμα και οχι παντα προερχομενο απο τις μεριες που κανουν τον κοσμο να υποφερει.

    προσωπικα πιστευω ομως πως τη δεδομενη στιγμη μονο το κκε μπορει να βαλει πλατες μπροστα σε αυτα που ερχονται, οχι βεβαια να κυβερνησει αλλα να εχει ενα ποσοστο στην επομενη βουλη που να το καθιστα ικανο να μιλαει και να ακουγεται

    Reply
  2. Ανώνυμος

    1.03 Τasos επίτρεψέ μου να σου απαντήσω εγώ στην ερώτησή σου. Μα δεν έχουν πλάκα όλα αυτά τα φασιστοειδή όταν -αν και ρατσιστές, εθνικιστές, ναζί- γίνονται Τούρκοι απ' την τσαντίλα τους; Χώρια που δεν είναι πολλά, ένα είναι το κακόμοιρο και πάσχει από αϋπνία και προσπαθεί να διασκεδάσει. ΄Ετσι λοιπόν απαντάει πολλές φορές. Κουράγιο Ελληναρά μου εσύ.

    Reply
  3. tasos

    PREDATORUS ΩΡΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.
    ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ, ΑΠΟΨΗ, ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ, ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΟΙ , ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΘΥΜΑΤΑ , ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΤΙ, ΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΩ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΩ ,
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΤΑ ΛΕΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΚΙΝΔΙΝΕΥΩ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΩ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ,,,,,,

    Reply
  4. Ανώνυμος

    προς 10:21: ποιος ειναι ο μ…ς αφανης Ελληνας? Εκεινος που ναι μεν, δεν του αρεσει αυτη η κατασταση, αλλα…"τι να κανει?"Εκεινος που ειναι σκορπιος απο ιδεες και δεν μπορει να βαλει μια ταξη σ'αυτο το χαος? Που τρεχει δεξια αριστερα για να καταλαβει οχι το πού παταει, αλλα το πού θα βρεθει? Ποιος ή τι θα ενωσει τους "αφανεις μ…ς Ελληνες"? Πώς θα βρεθουν ολοι αυτοι οι "αφανεις μ…ς Ελληνες"? θα δωσουν καπου ραντεβου? Κι αν ναι, πού? Για να'ρθω και γω ο "ο μ…ς αφανης Ελληνας"…

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ορεκαπορκους
    ξεφτιλιστηκες σοβιετικο γουρουνι ολοι σε χεζουν και ξεφτιλιζουν το ξεκολιασμενο κκε σου σχιζοφρενηυ μπολσεβικε δολοφονε///

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Όλοι αυτοί που βρίζουν τους κομμουνιστές ευχαρίστως θα έγλυφαν τα παπούτσια του Πούτιν. Λες κι αυτός δεν ήταν κομμουνιστής, δολοφόνος, πράκτορας της ΚαΓκεΜπε. Του έκαναν φαίνεται εξορκισμό και καθαρίστηκε από το κόκκινο μικρόβιο.
    Έχετε πολύ γέλιο, δεν παίζεστε.

    Reply
  7. PREDATORUS

    ΕΝΑΝ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ!!!

    ΚΕΡΙΑ ΛΙΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΛΙΤΑΝΙΕΣ ΦΕΡΤΕ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΓΙΑΣΜΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΓΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ!!!

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΑ. ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ: ΣΤΑΛΙΝ, ΠΟΛ ΠΟΤ, ΜΑΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ. ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    re psixasteni bolseviko nostalge ton gulags sfaxtei 200 ekatomirion psyxon esy milas eamovoulgariko ktinos predatomalaka poutanas gie aristere..

    Reply
  10. Ανώνυμος

    πρατακοπουσ
    ξεφτιλα μπολσεβικε νοσταλγε των γκουλακ της σιβηριας και θανατων εκατονταδων εκατομυριων εργατων ισα στα ψυχιατρεια της σιβηριας σχιζοφρενη κομονιστη δολοφονε!
    εξω απο την ελλαδα σοβιετικο κτηνος πριν σας θαψει ζωντανους ο ελληνικος λαος…

    Reply
  11. PREDATORUS

    ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ AUSCHWITZ KAI ΤΟΥ BERGENBELSEN TOY DAHAU KAI TOY MAUTHAUSEN ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΩΝ ΜΕΤΑΝΟΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΤΕ!!!

    Reply
  12. PREDATORUS

    ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΟΥΧΟΙ-ΦΟΥΡΝΑΡΑΙΟΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΘΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ!!!!

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ελληνες μην ξεχνατε ποτε την κομουνιστικη κατοχη το 41-49 και τις σφαγες χιλιαδων ελληνων πατριωτων απο τους εαμοβουλγαρους κατακτητες!!!
    εκαναν πολα περισσοτερα οργια οι κομουνιστες απο γερμανους ιταλους αλβανους και βουλγαρους κατακτητες μαζι.
    ο λαος δεν ξεχνα τους κουμουνες τους κρεμα!!!

    Reply
  14. Ανώνυμος

    predatorkus
    ξεφτιλιστηκες απολους γελοιε μπολσεβικε προπαγανδιστη,
    δεν περναει η σοβιετικη προπαγανδα σου σταλινικη γουρουνα.
    εξω οι φονιαδες κομουνιστες απο την ελλαδα!!!

    Reply
  15. PREDATORUS

    1028 ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ!!!ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥΣ!!!

    Reply
  16. Ανώνυμος

    ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ

    ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

    ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ Δ Ν Τ

    ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ

    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ

    Reply
  17. Ανώνυμος

    ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΚΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΑΦΑΝΗ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ,ΕΛΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΕΔΩ,ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ.

    Reply
  18. Ανώνυμος

    Από αύριο που θα έρθουν τα νέα μέτρα και οι νέες αυξήσεις θα δω τι ζόρι θα τραβάτε όλοι σας….σε λίγο καιρό που δεν θα έχετε ούτε να φάτε να δω τι θα κάνετε..
    Ξυπνήστε..σκεφτήτε τα παιδιά σας..το μέλλον τους.

    Reply
  19. Ανώνυμος

    Εσύ ρε ανεύθυνε φραπεδέλληνα που απέχεις από τα καθήκοντά σου ως πολίτης, τι ζόρια τραβάς;

    Reply
  20. Ανώνυμος

    Αντε στον γέρο διάολο ρε παλιόκουμουνι μας επρηξες σημερα εισαι ευχαριστημενος τωρα;

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *