Ένα γήπεδο , κόστισε όσο θα κοστίζανε τέσσερα γήπεδα ?


Για παρόμοια κατασκευή που έγινε πέρυσι στο γήπεδο του Καμαρίου , ο δήμος πλήρωσε το υπέρογκο ποσό των 901.640,000 ευρώ .Μάλιστα όπως θα θυμάστε , μετά από ένα μήνα-αφότου παραδόθηκε το έργο – άνοιξε μια τεράστια τρύπα στον κυρίως χώρο του γηπέδου .
Η φετινή δημοπρασία για την τοποθέτηση του χλοοτάπητα του γηπέδου του Καρτεράδου , οδήγησε την ανάδοχο εταιρεία σε έκπτωση από την αρχική τιμή που είχε δώσει , αντί του ποσού των 430.000,000 ευρώ σε 270.000,000 ευρώ .
Συγκρίνοντας λοιπόν τα δύο κοστολόγια , διακρίνουμε μια….
.

ΜΙΚΡΗ διαφορά , της τάξεως των 631.640,000 ευρώ . Θα μπορούσε λοιπόν κάποιος απλός πολίτης να πει , πως με αυτή τη ΜΙΚΡΗ διαφορά θα μπορούσε να τοποθετηθεί χλοοτάπητας , σε τρία ακόμη γήπεδα . Του Πύργου , του Μεγαλοχωρίου και να φτιαχτεί και ένα ακόμη καινούργιο .

Πραγματικά , αν υπάρχει κάποια λογική εξήγηση (η οποία μπορεί να έχει δοθεί εν αγνοία μας ) για αυτή τη διαφορά θα θέλαμε να την ακούσουμε .Διότι αν δεν υπάρχει , θα πρέπει ως απλοί πολίτες να δούμε τα τιμολόγια , κι εμείς οι ίδιοι να απευθυνθούμε στον κύριο Κρίμπα Χαράλαμπο (ο ειδικός εργολάβος που ανέλαβε την αποπεράτωση του έργου στο Καμάρι ) να μας δώσει εξηγήσεις .

Δουλειά που θα έπρεπε φυσικά να κάνει ο δήμος , με τους κάθε λογής υπεύθυνους που έχει μαζέψει εκεί μέσα , αλλά τα δικά του λεφτά , πάρε – έδωσε ? Στα τέτοια του λοιπόν .

Επαναλαμβάνουμε , πως αν η ενημέρωση μας είναι ελλιπής , θα θέλαμε να ακούσουμε , να μάθουμε , τι παπαριά ειπώθηκε για αυτό το θέμα .

http://thira-mata.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *