Αντζελίνα Τζολί……το κορίτσι πρότυπο της Νέας Τάξης…

Eδώ και καιρό τα φώτα της δημοσιότητας έστρεψαν πάνω της, όταν αποκάλυψε ότι έκανε διπλή μαστεκτομή για προληπτικούς λόγους και μετατράπηκε σε ηρωίδα του γυναικείου πληθυσμού…χο χο

Ναι, η Αντζελίνα Τζολί, εδώ και μερικά χρόνια έχει καταφέρει να γίνει style icon, να παρουσιάσει τις ανησυχίες της και να δώσει την εικόνα της τέλειας μητέρας.

Και μπορεί αυτή να είναι η αλήθεια, αλλά παλιότερα τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά στη ζωή της.

Όταν ήταν μικρή είχε μια τεράστια συλλογή από μαχαίρια. Και μάλιστα ουκ ολίγες φορές έχει τραυματίσει κάποιο αγόρι της! Όπως έχει πει η ίδια: όταν είσαι νέος, έχεις πιει μερικά ποτά, είσαι στο κρεβάτι και έχεις ένα μαχαίρι δίπλα σου, τότε θα γίνει η μαλακία.

Όταν το 1998 υποδύθηκε το αδικοχαμένο μοντέλο Τζία Καράντζι και την τρελή ζωή του στη ταινία Gia, κόλλησε τόσο πολύ με τον ρόλο της, που γύρισε και είπε στον πρώτο της σύζυγο Τζόνι Λι Μίλερ: Είμαι μόνη μου, πεθαίνω, είμαι λεσβία και δεν θα σε δω για μερικές εβδομάδες!

Το 1997 ξεκίνησε η σχέση της με την Τζένι Σιμίτσου, μοντέλο του Calvin Klein – μια σχέση που ήταν τόσο έντονη που η Τζολί αποκαλύψε: Θα την παντρευόμουν την Τζένη αν δεν γνώριζαν τον Μπίλι Μπομπ. Η Σιμίτσου στο blog της είχε γράψει ότι στην Αντζελίνα άρεσαν τα σαδομαζοχιστικά παιχνίδια!

Το 2000 παντρεύτηκε τον Μπίλι Μπομπ Θόρτον σε μια 15λεπτη τελετή στο Λας Βέγκας. Εκτός από βέρες, το ζευγάρι αντάλλαξε δύο μπουκαλάκια που είχαν μέσα το αίμα τους!

Έχει παραδεχθεί στη Sunday Times ότι έχει δοκιμάσει όλων των ειδών τα ναρκωτικά, από κοκαΐνη και ηρωίνη, μέχρι έκσταση και LSD. Κανένας φραγμός. Καμία αναστολή. Τώρα μονίμως στην αυτοκριτική: «Είσαι νέος, πίνεις, καπνίζεις, πηδιέσαι, είσαι συλλέκτης μαχαιριών; Ε, τότε είσαι βουτηγμένος στο σκατό……..

Σύμφωνα με το περιοδικό InTouch η Τζολί έχει ψύχωση με το αίμα, το οποίο λατρεύει. Σε τέτοιο βαθμό ώστε κρατάει σε ένα βάζο τους επιδέσμους που χρησιμοποιούν τα παιδιά της όταν χτυπάνε,………

Επίσης,

«Ιππότη» έχρισε την Αντζελίνα Τζολί η βασίλισσα Ελισσάβετ σε ιδιωτική τελετή στο παλάτι του Μπάκιγχαμ……..Oι Προτεστάντες έχουν πλάκα….

Η Angelina από χυμώδεις γυναίκα και sex symbol του παρελθόντος, έχει αποστεωθεί πλέον τόσο πολύ που θυμίζει “Alien” (ειδικά με αυτό το μαλί)

ΗΜΑΡΤΟΝ!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *