23 Φεβρουαρίου, 2020

Select your Top Menu from wp menus

Ο γαμπρός, η νύφη και ο κουμπάρος… (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΕΝ πολιτεύεται τελικά με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τελικά η Πατουλίδου αλλά με τον Τζιτικώστα

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Επιβεβαιώθηκε πληροφορία ότι Η Βούλα Πατουλίδου είναι η εκλεκτή του Απόστολου Τζιτζικώστα για την αντιπεριφερεία Θεσσαλονίκης…

Η παρουσίαση της κ. Πατουλίδου έγινε σήμερα στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού, στην οδό Παύλου Μελά. 
Η κυρία Πατουλίδου μετά από ώριμες σκέψεις αποφάσισε να μην κατέβει με το κόμμα της Χρυσής Αυγής όπως η ίδια άφησε να φανεί πριν από ένα μήνα αλλά με μια συγγενική παράταξη όπως αυτή του κ. Τζιτζικώστα η οποία ως γνωστών διατηρεί άριστες σχέσεις με τον ακροδεξιό χώρο.

Όπως δήλωσε ο κ. Τζιτζικώστας, επέλεξε την Βούλα Πατουλίδου επειδή απέδειξε ότι μπορεί να καταφέρει το ακατόρθωτο ενώ εξήρε και το εθελοντικό της έργο στον Ερυθρό Σταυρό.

“ Η κ. Πατουλίδου απέδειξε ότι κάτω από δυσμενείς συνθήκες μπόρεσε να σηκώσει την ελληνική σημαία ψηλά, κατάφερε το ακατόρθωτο. Το εθελοντικό της έργο στον Ερυθρό Σταυρό, δείχνει ότι είναι άνθρωπος που θέλει να προσφέρει και εμείς θέλουμε τέτοιους ανθρώπους, ενώ η εμπειρία της στα θέματα της αυτοδιοίκησης είναι πολύ σημαντική και μεις της δίνουμε την δυνατότητα να κάνει τα όνειρα της για το νομό πραγματικότητα.” Τόνισε ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Από την πλευρά της , η υποψηφία αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης δήλωσε πως επέλεξε να κατέλθει μαζί με τον Απόστολο Τζιτζικώστα λόγω της “αντιστασιακής ευγένειας” που έβγαλε όταν δεν τον στήριξε η Νέα Δημοκρατία.

“Επέλεξα τον Απόστολο λόγω της αντιστασιακής του ευγένειας. Δεν μπορείς να επαινείς ένα νέο άνθρωπο για το έργο του και μετά λόγω κομματικών γραμμών να μην τον στηρίζεις” σημείωσε η κ. Πατουλίδου.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης η “χρυσή” ολυμπιονίκης αποκάλυψε πως είχε πολλές προτάσεις για να κατέβει στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές αλλά και στην Ευρωβουλή. Όπως είπε, δέχτηκε προτάσεις για κάθοδο στις ευρωεκλογές με την Νέα Δημοκρατία, τον ΣΥΡΙΖΑ, την Χρυσή Αυγή αλλά και τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ενώ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη με την στήριξη της Ν.Δ, Γιάννη Ιωαννίδη.

Τα γνωστά καρφιά στον Ιωαννίδη

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και έκανε ακόμα μια έμμεση επίθεση στον κ. Ιωαννίδη λέγοντας χαρακτηριστικά: “ Όπως καταλαβαίνεται η κ. Πατουλίδου δεν αρκείται στο να γίνει η Μακεδονία Πρωταθλήτρια αλλά θέλει να γίνει χρυσή Ολυμπιονίκης.” μετά την δήλωση της Βούλας Πατουλίδου, ότι είχε πρόταση από τον Γιάννη Ιωαννίδη.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *