Ο γραφίστας Μαζιώτης και η μεταφράστρια Ρούπα είχαν γείτονα πρώην υπαρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

Παιχνίδια του 4χρονου παιδιού τους και φωτογραφίες της οικογένειας βρήκαν οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής μέσα στο διαμέρισμά της πολυκατοικίας της οδού Υψηλάντου στο Μαρούσι όπου έμεναν ο Νίκος Μαζιώτης και η Παναγιώτα Ρούπα.

Μάλιστα αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι γείτονας του ζευγαριού ήταν πρώην υπαρχηγός της ελληνικής αστυνομίας. Ωστόσο κανένας αστυνομικός από την πολυδύναμη φρουρά του πρώην υπαρχηγού δεν είχε καταλάβει για ενάμιση χρόνο, ποιοι έμεναν στην πολυκατοικία!

Η σιγουριά του Μαζιώτη ήταν μεγάλη για το διαμέρισμά του στο Μαρούσι. Αυτό άλλωστε φαίνεται και από τα πρώτα λόγια που είπε στους αστυνομικούς.

«Αν βρείτε το σπίτι, να μου γράψετε. Τι νομίζετε ότι κάνατε που με συλλάβατε; Πάντα απέναντι θα είμαστε» φέρεται να είπε.

Πληροφορίες λένε ότι το διαμέρισμα το είχε νοικιάσει η Ρούπα με πλαστά στοιχεία και οι γείτονες γνώριζαν ότι η Ρούπα ήταν μεταφράστρια και ο Μαζιώτης γραφίστας.

Σημειώνεται ότι από την Παρασκευή το πρωί η άνδρες της αντιτρομοκρατικής με την φωτογραφία του Μαζιώτη στα χέρια τους γύρναγαν πόρτα πόρτα στο Μαρούσι, αναζητώντας κάποιον που να είχε δει το Μαζιώτη. Μόλις έφτασαν έξω από την πολυκατοικία στην Υψηλάντου οι ένοικοι αναγνώρισαν αμέσως τον τρομοκράτη.

Σύμφωνα με τους περίοικους η Παναγιώτα Ρούπα είχε νοικιάσει το σπίτι με έναντι 600 ευρώ. Όπως λένε μαρτυρίες η Ρούπα και το παιδί έχουν εξαφανιστεί εδώ και τρεις ημέρες ενώ το σπίτι το άνοιξαν οι αστυνομικοί με ένα από τα κλειδιά που είχε μαζί του ο Μαζιώτης.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *