«Ποντάρει» στο ενιαίο μισθολόγιο η κυβέρνηση

Το ενιαίο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων δεν έχει προϋπολογισθεί από την κυβέρνηση στο πακέτο των μέτρων που θα ανακοινωθεί μετά το Πάσχα, όμως το οικονομικό επιτελείο περιμένει σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων με την εφαρμογή του από τον ερχόμενο Ιούλιο, καθώς θα είναι σημαντικές οι περικοπές στους….
υψηλόμισθους.

Μέχρι στιγμής παραμένει ο σχεδιασμός για μισθολογικές βελτιώσεις στους χαμηλόμισθους, όμως αν το πρόγραμμα των 26 δισ. δεν λάβει την έγκριση της τρόικας, ή αν πέσουν έξω οι στόχοι για το έλλειμμα του 2011, τότε οι παρεμβάσεις στα μισθολογικά του Δημοσίου θα είναι πιο επώδυνες.

Το ενιαίο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων θα είναι έτοιμο μέχρι τα τέλη Ιουνίου, ενώ το οικονομικό επιτελείο περιμένει ότι με την εφαρμογή του θα εξοικονομηθούν 4 δισ. ευρώ μέχρι το 2015.

http://news.pathfinder.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

3 Comments

  1. Ανώνυμος

    Αυτο που θα επρεπε να γινει εκτος των περικοπων ειναι μειωση στο μισο των τεμπεληδων της βουλης συν αφαιρεση αρκετων απο τα προνομια τους.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Σιγά μην πειράξουν τα προνόμια των ρετιρέ.
    Κορόϊδα, ακόμα ελπίζετε για δικαιοσύνη ;

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Πρεπει να εφαρμοσθει μεγιστος μισθος 3000 ευρω ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ τους ΔΥ αφου πρωτα εφαρμοσθει και στους "προνομιουχους" υπαλληλους της Βουλης.
    Αν δεν σκισουν πρωτα τα κοπρο-κομματοσκυλα τους να μην διανοηθουν να μειωσουν κανεναν μισθο!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *