Ας ξεσηκωθούν λοιπόν …οι γέροι, να σώσουν τους νέους!

 Στο παρακάτω κάλεσμα, «Οποιος δεν θέλει ή δεν μπορεί, να σηκωθεί να φύγει  από τη θέση που κατέχει…», συνάδελφος, δεν αναφέρω  το όνομά του, γιατί δεν ξέρω αν το θέλει, μου έγραψε:
       «Βασίλη,
        Κατ’ αρχάς σου στέλνω… αναδρομικά τις ευχές μου για την νέα χρονιά και τη γιορτή σου και έπειτα σε συγχαίρω για το ενδιαφέρον που δείχνεις για τον….
κλάδο. Και όταν μάλιστα άλλοι συνταξιούχοι απλώς “φιλοσοφούν”, τότε επαυξάνεται η δυναμική της στάσης σου.
      »Βασίλη, στις 15 Δεκεμβρίου, κάποιος έχασε  τη δουλειά του και τώρα ψάχνεται. Ξέρεις  για ποιό λόγο; Επειδή έχει blogg και γράφει! Πέφτει μεγάλη τρομοκρατία στον χώρο!  Εάν αντιληφθούν οι συνταξιούχοι, όπως το  έχεις αντιληφθεί εσύ, ότι είναι επικίνδυνος ο  τσαμπουκάς των εκδοτών, τότε σίγουρα θα   υπάρξουν και άλλοι Κουτουζήδες. Αλλά όλοι  περιμένουν από τους άλλους.  Όσοι είμαστε εν ενεργεία, είναι ευνόητο ότι δεν  μπορούμε να φωνάξουμε. Έχουμε «ΧΟΥΝΤΑ» του  κερατά! Το αν υπάρχουν 2-3 φωνές, σαν την  δική μου που αραιά και που καταγγέλλουμε, αυτό  δεν σημαίνει τίποτα. Κι αν δεν υπήρχαμε εμείς που  βρισκόμαστε στο παρά πέντε της σύνταξης, τότε  δεν θα ακουγότανε ούτε κουβέντα.  Βασίλη, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και νά ‘σαι πάντα καλά!»
   Θεμιτό  συνάδελφε….
   Ας ξεσηκωθούν λοιπόν …οι γέροι, να σώσουν τους νέους!

 ΒΚ

  http://www.koutouzis.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *