Προκαλείς, σου το λέω προκαλείς….

video

Δείτε τον προκλητικό πρόεδρο του Φ.Σ.Α, Κ.Λουράντο στην εκπομπή “Πρώτη Γραμμή”. Μεταβιβάσεις, κληρονομικότητα και διαβασμένοι δημοσιογράφοι έκαναν σκόνη τον…..
γνωστό συνδικαλιστή.

null
http://efimereyon.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

22 Comments

  1. Ανώνυμος

    θέλω να γίνω πλανόδιος πωλητής στην Πανεπιστημίου, δεν μπορώ όμως γιατί όλα τα καλά πόστα είναι πιασμένα από πακιστανούς και μαύρους, άσε που εμένα θα μου ζητήσουν άδεια από τον Δήμο.. ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΟΔΙΟΥ ΠΩΛΗΤΗ ΤΩΡΑ! ελέυθερη αγορά ΤΩΡΑ, όχι άλλες στρεβλώσεις…

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΚΛΑΔΟΣ, ΤΟΤΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΙ.

    ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ.

    ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ "ΚΛΕΙΣΤΩΝ" ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ.

    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ: ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Ο μόνος λόγος που σκίζονται όλα τα παπαγαλάκια, είναι για να μπορέσουν τα αφεντικά τους να μπουν στην αγορά του φαρμάκου.
    ένα φαρμακείο που ήταν στο ενοίκιο δεν του έμενε κέρδος πάνω από 12% του τζίρου του. Τώρα με τις νέες ρυθμίσεις το κέρδος θα πέσει κάτω από το 8%. Μήπως σας φαίνεται πολύ? Έχετε μήπως σκεφτεί όταν αγοράζετε κάτι πόσο είναι ονομαστικά το κέρδος του καταστηματάρχη? ποιο είναι το κέρδος στα ρούχα, στον φραπέ, στην τυρόπιτα, στα φρούτα, στα είδη δώρων? όλα πάνω από 100%..
    Αφού η αγορά δουλεύει με επιταγές έτους να πάμε στο χασάπη να αγοράσουμε βερεσέ κρέας και πληρώνουμε του χρόνου, ξέρετε τί θα πάρουμε..
    Το μόνο κλειστό επάγγελμα είναι η πολιτική.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Ρε 3:24 μόνο εσύ έπιασες σωστά το θέμα! Και απορώ με τον άσχετο που έκανε εδώ την ανάρτηση για προπαγανδιστικούς λόγους.. Που θα μας πει διαβασμένους τα κομματόσκυλα του ΣΚΑΙ.. Όλο βλακείες λένε για να αποβλακώνουν τον κάσμο αλλά έρχεται και σειρά τους.. Σε λίγο θα παρακαλάνε και οι ίδιοι για δουλειά. Και όχι δεν είμαι φαρμακοποιός, εμπορουπάλληλος είμαι..

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Φίλτατε 3:19 δεν είμαι βολεμένος φαρμακοποιός, αλλά ξεβολεμένος άνεργος, που μέχρι στιγμής τα φάρμακα της οικογένειάς μου (που δυστυχώς είναι πολλά λόγω σοβαρής κληρονομικής ασθένειας) κάποιος φαρμακοποιός μου δάνεισε τώρα πια που δεν δουλεύω, όφειλα να πω αυτά που συζητήσαμε και από εκεί και πέρα απόψεις είναι και δεν είναι αναγκαία να υπάρχει μία άποψη και σίγουρα δεν είναι η μία πάντα σωστή, ανάλογα από που τη βλέπεις…

    Reply
  6. Ανώνυμος

    «Ντρέπομαι που είμαι πολίτης αυτής της χώρας. Ντρέπομαι να με κυβερνάει μια κυβέρνηση η οποία είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία της Γερμανίας και της Αμερικής. Ντρέπομαι να με κυβερνάει μια κυβέρνηση η οποία είναι εισπράκτορας των…

    τραπεζών. Ντρέπομαι να με κυβερνάει μια κυβέρνηση που είναι τσιράκι των εργολάβων.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Υποχρεώσεις Φαρμακοποιών
    http://www.fspellas.gr/el/node/35

    Άρθρο 4 – Υποχρεώσεις φαρμακοποιών ως προς την εκτέλεση συνταγών που έχουν καταχωριστεί ηλεκτρονικά
    http://www.opengov.gr/minlab/?p=102

    ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ, ΙΑΤΡΩΝ & ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ-ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ.
    http://www.fsserron.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=236:—–a—&catid=35:2008-10-21-19-48-02&Itemid=75

    …και μετά όταν τα αναλάβουν τα φάρμακο τα S/M θέλω να μου πείτε ποιές από αυτές τις υποχρεώσεις θα ακολουθηθούν! Ξέρουμε άλλωστε πως μέχρι στιγμής κανένα S/M δεν έχει πληρώσει όποια πρόστιμα του επιβλήθηκαν για ευνόητους λόγους! Ξέρουμε πως η απελευθέρωση μέχρι στιγμής δεν έφερε κανένα καλό σε εμάς τους πολίτες! Εστω τώρα μπορούμε να πάρουμε "βερεσέ" ένα φάρμακο από το φαρμακοποιό της γειτονιάς μας…

    Reply
  8. Κυπριανός Χριστοδουλίδης

    "Δείτε τον προκλητικό πρόεδρο του Φ.Σ.Α, Κ.Λουράντο στην εκπομπή "Πρώτη Γραμμή". Μεταβιβάσεις, κληρονομικότητα και διαβασμένοι δημοσιογράφοι έκαναν σκόνη το γνωστό συνδικαλιστή."

    Ποιος έκανε σκόνη ποιον; Η "αριστεράντζα" της δημοσιογραφίας τον Λουράντο ή ο Λουράντος τα σοσιαλησταριά της τηλεθέασης;

    Να βγαίνουν τα Φαρμακεία στη δημοπρασία και όποιος δίνει τα περισσότερα να τα παίρνει. Αυτό θέλει η "αριστεράντζα". Με δημοκρατικές και σοσιαλιστικές διαδικασίες!

    Ο γονιός που έχει το παιδί του σπουδάσει Φαρμακευτική, οφείλει να ακολουθεί τις δημοκρατικές διαδικασίες που κάθε φορά αναδεικνύουν υποψήφιο, υποψηφίους και κυβερνήτη, τους γόνους των οικογενειών και των βουλευτικών εδράνων. Άλλοτε τους καθόριζε αφανώς το καθεστώς κατοχής που είχαμε, και τώρα οι μάσκες έπεσαν.

    Τα φαρμακεία θα περιέλθουν στη δική του εξουσία και όλοι υπάλληλοι με μισθό πείνας.

    Άντε να χαθείτε δημοσιογράφοι της καρπαζιάς και της ευλίγιστης μέσης.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    2:45 Επειδή φαίνεσαι οτι είσαι κάποιος βολεμμένος φαρμκοποιός εχω να σου πω δυο πράγματα.
    Δηλαδή το δικό μου το παιδί που τελειώνει φαρμακευτική πρέπει να να το στείλω και 1 χρόνο στο Μ.Πεύκο-εκπαιδευση στις ορεινές καταδρομές- γαι να πιάσει τα βουνά να ανοίξει φαρμακείο και να μην μπορεί να πάει στο μέρος που θέλει.
    Ακόμα δεν θα ήμουν υπερήφανος αν ακουγα αυτό το άτομο να με εκπροσωπεί στα μ.μ.ε με τις ασ7υναρτησίες που έλεγε.
    Καλή η δημοκρατία για τους άλλους, αλλά εμείς θέλουμε κομμουνιστικά δεδομένα για το επαγγελμα μας και ακόμα χειρότερα.
    Εκεί αποφάσιζε το κράτος για το τι θα κάνει ο καθένας, εδώ αποφασίζει μια ομάδα για το τι επιτρέπεται να κάνουν οι άλλοι.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    2:45 μ.μ.
    ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΗΓΜΕΝΑ ΧΑΠΙΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ.

    Ο ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ-ΦΑΡΜΑΚΟΠΩΛΗΣ:
    1.ΑΠΛΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ .
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ. ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΓΡΑΦΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ.
    2. Ο ΦΑΡΜΑΚΟΠΩΛΗΣ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΣΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ: AYTO ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ.
    ΙΑΤΡΙΚΗ 6 ΧΡΟΝΙΑ + ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ.
    ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ

    Reply
  11. Ανώνυμος

    …και μη ξεχνάμε πως στο φαρμακοποιό της γειτονιάς μας κάποιοι έχουν πάρει φάρμακα και τα πλήρωσαν μετά! Κάποιες φορές δάνεισαν σε εμάς ή στους δικού μας! Οταν περάσουν στα Καρτέλ των S/M λέτε να δεχτούν να δώσουν φάρμακο και μετά να πας τη συνταγή ή τα χρήματα;

    Σκεφτείτε τα όλα και μετά βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματα σας! Μη σκέφτονται τα ΜΜΕ για εσάς…

    Πάλι είμαι ο 2:45

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ;
    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΧΟΥΜΕ Η΄ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ;
    ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ ΑΥΤΟΙ;
    ΘΑ ΣΠΟΥΔΑΣΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ;
    ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΕΙΑ ΥΓΕΙΑ ΛΕΝΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ. ΣΩΠΑΤΕ ΡΕ, ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΗΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΑ;
    Ο ΦΑΡΜΑΚΟΠΩΛΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΛΕΕΙ Ο ΦΟΒΕΡΟΣ.
    ΣΥΜΦΩΝΦΩ. ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΩ 1 ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΑΝΑ 500 Η΄ 400 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;

    ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΓΑΒΓΙΣΜΑ ΠΕΡΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ Κ.Λ.Π
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ;
    ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΠΟΩΛΙΑΚΑ

    Reply
  13. Ανώνυμος

    Σκεφτείτε το λίγο! Αν στα S/M αγοράζουμε τα φάρμακα, απλά γίνονται πιο κερδοφόρα τα S/M άρα τα γνωστά καρτέλ! Προσπάθησαν να δημιουργήσουν υπερκαταστήματα για να κλείσουν οι μικροί! Ενα άλλο που δεν αναφέρουν τα ΜΜΕ είναι πως δουλειά του Φαρμακοποιού είναι να ελέγχει τα φάρμακα που δίνει ο γιατρός, αν είναι πράγματι σωστή η συνταγή! Μη ξεχνάμε πως ο φαρμακοποιός σπούδασε τόσα χρόνια όσα και ο γιατρός και μάλιστα με παρόμοια μαθήματα!

    Αν αύριο απλά σε ένα S/M αγοράζουμε τα φάρμακα, πώς είμαστε σίγουροι πως δεν θα βάζουν εμένα και εσένα να δίνουν ό,τι μας κατεβαίνει στη κλάβα αφού δεν θα έχουμε σπουδάσει το επάγγελμα;

    Δεν είμαι υπέρ σε αυτό που πάνε να περάσουν! Παίζεται μία μονόπολη που μόνο έχουμε εμείς να χάσουμε και τίποτα να κερδίσουμε! Μόνο τα καρτέλ θα κερδίσουν, ξανασκεφτείτε το…

    Reply
  14. Ανώνυμος

    ΡΕ ΙΝΔΙΑΝΕ ΤΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ?
    ΜΕ 35% ΠΟΣΟΣΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ.
    ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΩΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΤΑΓΗ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ?
    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ( ΚΑΝΑ ΣΚΑΦΟΣ ΕΞΟΧΙΚΟ Η ΡΕΤΙΡΕ) ΜΕ ΔΥΟ ΔΩΡΑΚΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ.
    ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΟΤΑΝ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΟΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΡΑΓΚΑΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΡΟΚΟΠΗ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.
    ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.
    ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΑ ΛΕΦΤΑ.
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΩΣ ΤΟΝ ΚΛΗΤΗΡΑ.
    ΜΗΔΕΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ.

    Reply
  15. Ανώνυμος

    ΙΝΔΙΑΝΟΣ

    ΠΟΣΟ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΛΙΟΛΙΝΑΤΣΕΣ ΤΗΣ ΣΥΧΝΟΥΗΤΕΣ;;

    ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΛΥΣΑΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΕΣΑΤΕ ΣΑΝ ΑΚΡΙΔΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ..

    ΧΑΡΑΜΟΦΑΙΔΕΣ ΕΡΠΕΤΑ ..

    ΑΥΤΗΝ ΤΗΝΦΑΛΑΚΡΗ ΜΟΥΣΙΤΣΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥΜΠΑ ΜΕΡΙΑ ..

    ΜΕ ΜΑΛΙΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΗΣ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΕΡΠΕΤΟ ..

    ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΚΗΔΕΙΩΝ ΣΑΣ ΤΑΙΡΕΙΑΖΗ ΚΑΛΗΤΕΡΑ..

    ΥΑΙΝΕΣ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ…

    ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΕΣ..

    Reply
  16. Ανώνυμος

    ΙΝΔΙΑΝΟΣ

    ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΛΑΚΟ ΜΕ ΤΑ ΦΙΔΙΑ.

    Ο ΛΟΓΙΣΤΑΚΟΣ ΠΟΥ Η ΣΥΜΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΛΟΥΚΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΛΕΓΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΓΛΕΙΩΔΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ..

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΘΟΤΟΙ ΥΠΑΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΟΡΕΙΑΣ..ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΕ ΝΑ ΕΞΗΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ..

    ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ ..

    ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΕΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ..

    ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΤΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΦΠΑ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΗΛΟΚΑΛΗΠΤΩΝΤΕ…

    ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΡΙΖΕΣΕ ΛΟΥΡΑΝΤΟ ΑΥΤΗ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΓΡΑΜΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ..

    Reply
  17. ΑπΕλευθερώστε τα αλλα μεταξύ σας και στα κρυφά

    ΟΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ και ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΧΕΙ να ανιξει και κανενα νεο φαρμακείο με ξένους να δουμε την υγεια μας γιατι και εσεις και οι καθηγητες εισαστε ασχτάααααααααααααααρες.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *