Δεν είναι ψέμα ;;;;;…Ο Μπουμπούκος και Βορίδης στην ΝΔ ;;; …ντροπή ! ! !

VOLCANO

Ο Α.Σαμαράς είναι ο πιο καιροσκόπος, ανήθικος και αναξιοπρεπής πολιτικός αρχηγός της σύγχρονής ελληνικής πολιτικής ιστορίας. “Αρχικά θεώρησα την είδηση ψευδή .
Στην Παράταξη που ίδρυσε ο Κ Καραμανλής, που υπηρέτησαν προσωπικότητες όπως ο Α Κανελλόπουλος, ο Κ Στεφανόπουλος, ο Γ Ράλλης, να γίνεται ορμητήριο τυχάρπαστων μισότρελων και τραμπούκων.

Ανθρώπων που η βασική τους παιδεία είναι το γλοιώδες life-style και η βία. Θλίβομαι για την πολιτική κατάπτωση της χώρας. Με τέτοιες επιλογές νομίζω πως η κατωφερής πορεία του…..
Ελληνισμού είναι αδύνατον να αποτραπεί.” “Πριν από δυο χρόνια έθετε θέμα κομματικής πειθαρχίας στους βουλευτές και τους έλεγε ότι αυτός που θα ψηφίσει το μνημόνιο θα διαγραφεί και όντως μόλις η Μπακογιάννη ψήφισε υπέρ του μνημονίου την διέγραψε αυτομάτως και καλά έκανε τότε. Σήμερα μετά από δυο χρόνια, ο Αρχικωλοτούμπας τα γύρισε όλα τούμπα, έθεσε θέμα κομματικής πειθαρχίας και διέγραψε το μισό κόμμα επειδή δεν ψήφισαν το μνημόνιο Νο 2 που είναι πιο απεχθές από το πρώτο ενώ με την ψήφιση χάνουμε την εθνική μας κυριαρχία και νομιμοποιείται και το πρώτο μνημόνιο.
Αλλά τώρα δεν φοβάται τίποτε γιατί θα έχει μαζί του τον Άδωνη και το Βορίδη.
Κι ας μη μιλήσουμε για τις συντάξεις. Μούγκα ο.. μάγκας.

Το βλέπω πάλι πίσω από το ΠΑΣΟΚ του 8% στις επόμενες δημοσκοπήσεις.”

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *