ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ

ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΤΟΧΗΣ

Μετά από τα μπρος πίσω στα θέματα της οικονομίας, τελικά ο Γιωργάκης που έγινε Γιώργος και ο Παπακωνσταντίνου μαζί με τους άλλους σωτήρες του ΠΑΣΟΚ, κατάφεραν να μας φθάσουν στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ, που αυτές τις ημέρες εν όψει ψήφισης του προϋπολογισμού για το 2011, οι περισσότεροι «πράσινοι» εθνοπατέρες μας το υπερασπίζονται στο κοινοβούλιο, ενώ κάποιοι άλλοι που ψήφισαν ΝΑΙ στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ, άρχισαν εσχάτως να προσπαθούν να αλλάζουν στάση, διότι ο «αρραβώνας» και….
η μετακόμιση στη «πράσινη μεζονέτα» ναυάγησε.
Αφού λοιπόν μας το επέβαλαν με το τρόπο που το επέβαλαν, τώρα άρχισε η ιστορία της επιμήκυνσης, αναδιάρθρωσης κλπ, γιατί δήθεν δεν θα τα καταφέρουμε και έτσι θα πρέπει να μπούμε πιο βαθειά στο λάκκο της ντροπής και της υποτέλειας.
Έτσι και με το θέμα της επιμήκυνσης, ενώ αρχικά έλεγαν ότι θα ήταν καταστροφική και έγκλημα εναντίον της χώρας, τώρα εναγωνίως προσπαθούν να πάρουν την επιμήκυνση και να μας πείσουν ότι αυτό είναι πολύ καλό για τα οικονομικά της χώρας μας.

Έχουμε λοιπόν και λέμε: Το χρέος της χώρας μας, με βάση τις προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Economist και τις εκτιμήσεις του Bloomberg θα ανέρχεται το 2014, περίπου στα 432 δις ευρώ εκ των οποίων τα 110 δις ευρώ προς τους μεγάλους δανειστές μας ΔΝΤ και ΕΕ. Θα έχει δηλαδή εκτιναχθεί στο 167% του ΑΕΠ από 125% που ήταν το 2009 και για να εξυπηρετηθεί, θα χρειαστούν για την περίοδο 2010-2014 σχεδόν 420 δις ευρώ, το οποίο τελικά θα φθάσει στα 432 δις ευρώ, με την πρόσθεση του συσωρευτικού πρωτογενούς ελλείμματος της περιόδου 2009-2014, που υπολογίζεται να ανέρχεται σε 12,5 δις ευρώ πράγμα που σημαίνει πώς για τη συνολική περίοδο, η Ελλάδα χρειάζεται να δανειστεί 432 δις ευρώ. Κι αυτό με την προϋπόθεση ότι η κυβέρνηση της χώρας θα πιάνει τους δημοσιονομικούς στόχους, για την περίοδο αυτή, κομματάκι δύσκολο με τις παρούσες οικονομικές συνθήκες.

Τι κάναμε λοιπόν με όλη αυτή την αλόγιστη οικονομική πολιτική του Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου; Αφενός να διαλύσουμε τη χώρα και αφετέρου να την παραδώσουμε αμαχητί στους δανειστές μας, διότι όπως κάθε μέρα αποκαλύπτεται η δανειακή σύμβαση που υπογράφτηκε και ακόμη δεν έχει επικυρωθεί από τους βουλευτές μας, και δεν ξέρω γιατί καθυστερεί να έλθει στη Βουλή για κύρωση (τι φοβούνται άραγε;), είναι τόσο σκληρή και έχει υποθηκεύσει τα πάντα στο όνομα του δανεισμού και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που ακόμη και αν τολμήσουμε να ζητήσουμε τις πολεμικές επανορθώσεις από Γερμανία και Ιταλία για να ισοσκελίσουμε το χρέος, και γι αυτές ακόμη έχει ληφθεί μέριμνα να εξαιρούνται από το ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!!

Μήπως λοιπόν εσκεμμένα οδηγούμεθα ολοταχώς προς μια ελεγχόμενη πτώχευση υπό την κηδεμονία του ΔΝΤ και την εποπτεία της ΕΕ, όπου μέσα από μια προσωρινή στάση πληρωμών και αναδιάρθρωση των ομολόγων θα κληθούν οι δανειστές του ελληνικού δημοσίου να αποζημιωθούν για την αδυναμία αποπληρωμής του χρέους μας; Και αν είναι έτσι γιατί πρέπει να αφήσουμε τη χώρα να ξεπουληθεί έως και την τελευταία πέτρα της μαζί με το λαό της για ένα χρέος που έτσι ή αλλιώς δεν μπορεί να ξεπληρωθεί;

Κύριοι βουλευτές,

Μνημονιακοί και μη, πρέπει να ξέρετε ότι αν υπάρχει λύση, αυτή δεν είναι άλλη παρά μόνο το ξεπούλημα της πατρίδας, που προς τα εκεί δυστυχώς οδεύει το πράγμα, τότε λοιπόν αντισταθείτε για να αποδεσμευθούμε από το ΜΝΗΜΟΝΙΟ όσο πιο γρήγορα γίνεται, διότι η κρίση θα βαθαίνει, οι αγορές θα πιέζουν περισσότερο και ο ελληνικός λαός θα εξαθλιώνεται. Και η εξαθλίωση φέρνει βία και η βία αίμα.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ


ΕΛΛΗΝΑΣ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

4 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΟΣΜΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ.ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΕΙ ΜΑ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ?ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΤΕ. ΟΥΤΕ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΤΥΡΑΝΝΟΙ ΔΕΝ ΔΥΝΑΣΤΕΥΑΝ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΥΣΤΡΑΛΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΑΣΟΚ!

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΕΛΑΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ!!!!

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΚΡΥΦΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΠΤΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ (ΚΑΤΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΤΥΠΟΥ ΖΩΓΡΑΦΑΚΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ…)

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ!!!!!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *