ΠΑ.ΣΟ.Κ: Άλλοι τις ξορκίζουν και άλλοι παρακαλάνε για εκλογές

Ενδοκυβερνητικές αναταράξεις προκαλεί η παρέμβαση Στεφανόπουλου για παράταση της θητείας της κυβέρνησης Παπαδήμου.
Με τον πρώην πρόεδρο τη Δημοκρατίας συμπορεύεται ουσιαστικά η Άννα Διαμαντοπούλου με το άρθρο που ανάρτησε στην προσωπική της ιστοσελίδα.

«Δεν είναι κυβέρνηση της δόσης και του PSI» ανέφερε χαρακτηριστικά η υπουργός παιδείας. Αλλά και ο….
Πέτρος Ευθυμίου ούτε λίγο ούτε πολύ, το ίδιο υποστηρίζει, « η Κυβέρνηση Παπαδήμου δεν πρέπει να θεωρηθεί ούτε Κυβέρνηση περιορισμένη ούτε ειδικού σκοπού. Το Σύνταγμα περιγράφει ότι κάθε Κυβέρνηση της χώρας που έχει την εμπιστοσύνη της Βουλής είναι μια πλήρης Κυβέρνηση με πλήρεις εξουσιοδοτήσεις.»

Από την άλλη πλευρά ο Ευάγγελος Βενιζέλος στη σημερινή του συνέντευξη τόνισε ότι ακόμη και για τα μέτρα που μπορεί να ληφθούν για να καλύψουν τις αστοχίες του φετινού προϋπολογισμού, θα πρέπει την ευθύνη να έχει μια κυβέρνηση με νωπή εντολή.

Στο ΠΑ.ΣΟ.Κ προφανώς είναι κάποιοι που επιδιώκουν να κερδίσουν χρόνο μήπως και αλλάξει το κλίμα και σωθούν δημοσκοπικά, ενώ οι περισσότερο «βιαστικοί» δεν θέλουν να αναλάβουν την ευθύνη περαιτέρω μέτρων, κάτι που θα σημάνει και το πολιτικό τους τέλος στην κούρσα διαδοχής.

Πάντως αντίδραση από το Μαξίμου δεν υπάρχει αν και ο Λουκάς Παπαδήμος, από τις Βρυξέλλες, είχε τονίσει ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να ολοκληρώσει το έργο που της έχει ανατεθεί.

http://briefingnews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *