ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΟ ΧΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΡΥΣΟ ΣΤΑΥΡΟ !

“Πρόσφατα ολοκληρώσαμε τη συμφωνία για την παραχώρηση και αξιοποίηση του Στρατοπέδου Παύλου Μελά από το Δήμο Παύλου Μελά. Εκκρεμούσε πολλά χρόνια, αλλά τώρα γίνεται επιτέλους πραγματικότητα. Οι ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ που δημιουργούνται για την
ευρύτερη περιοχή είναι πολλαπλές. Περιλαμβάνουν αναπλάσεις, ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ και ΟΙΚΙΣΤΙΚΕΣ δραστηριότητες, δημιουργία πρότυπου ΑΣΤΙΚΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ και ανάδειξη διατηρητέων κτιρίων που θα αλλάξουν την εικόνα της περιοχής και θα δώσουν πολύτιμο οξυγόνο στην ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ της.”

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ – ομιλια στη ΔΕΘ 6-9-2014

~ Το φιλέτο, τα ΕΜΠΟΡΙΚΟΤΕΡΑ 8 στρέμματα στον κ. Βαρνάβα, μητροπολίτη Σταυρουπόλεως – Νεαπόλεως με ΠΛΗΡΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ.
~ τα 52 στρέμματα για ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ του στρατού με Συντελεστη Δόμησης 2,4 ! Άγνωστος ακόμα ο αριθμός των στρεμμάτων, που θα θυσιαστούν για τις υποδομές του ΑΣΤΙΚΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ, ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ!
~ 280 στρέμματα ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ, ΚΑΤΑ ΧΡΗΣΗ για 49 χρόνια, με το ΣΤΡΑΤΟ «Συνιδιοκτήτη» σε κάθε επιχειρηματική – εμπορική δραστηριότητα και «συνέταιρο» στα όποια κέρδη από χρήσεις ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ (πχ υπόγειο πάρκινκ, αναψυκτήρια κ.α)

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΙ Η ΠΟΛΗ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ κ. Διαμάντι Παπαδόπουλε!
Εύγε σε σένα και στον πνευματικό σου, κ Βενιζέλο. Τα καταφέρατε, επιτέλους !
Αξιοσέβαστε, Αγιότατε κ. Βαρνάβα, ΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΓΑΤΙΣΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΑΣ βρίσκετε και τα βρίσκετε με τον κ. Πρωθυπουργό, για τη φτώχεια και την ανεργία, που θερίζουν την περιοχή δεν υπαρχει χρόνος, παρά μόνο η προσευχή
κι η εγκαρτέρηση;
ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΘΕΣΗ ΔΗΜΑΡΧΕ κ. Δερμουτζίδη,καθώς επίσης οι κκ αντιδήμαρχοί σας, τεχνικών έργων ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΤΣΗΣ και Περιβάλλοντος Σάκης Λαζαρίδης, ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ πλήρη ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ και τη δημιουργία ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ, με τους οποίους δώσαμε ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ !

ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, το οποίο κρατούσε στο σκοτάδι ο φερόμενος ως Δήμαρχος και ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΣΥΣΣΩΜΗ ( το 75% των ψήφων) Η ΤΟΤΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ !

ΜΕΣΟΒΕΖΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ και ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ δε χωράνε 1 ΒΔΟΜΑΔΑ μετά την ανάληψη της ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ του ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ !
Σε τελευταία ανάλυση κι επειδή πρόκειται για ζωτικότατο θέμα ακόμα για ολόκληρο το πολεοδομικό συγκρότημα, αν δεν καταργήσετε σεις αυτή την ντροπιαστική συμφωνία, προχωρήστε σε ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ να αποφασίσουμε ΟΡΙΣΤΙΚΑ και ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ οι ίδιοι οι κάτοικοι .

                                                                                                                                                                    Κώστας Μπακατσής, δάσκαλος 
Μέλος του ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ για τα ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *