«Αβέβαιοι οι μισθοί των εργαζομένων τον επόμενο μήνα»

Τι λέει στη DEALnews online ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Χασάι Καπόν, του Δήμου Θεσσαλονίκης
Με το φόβο της στάσης πληρωμών ζουν οι εργαζόμενοι του Δήμου Θεσσαλονίκης μετά το πάγωμα των λογαριασμών μισθοδοσίας, έργων και προνοιακών επιδομάτων.
Σε συζήτηση με το…..
υπουργείο Οικονομικών βρίσκεται ο Δήμος Θεσσαλονίκης για να δοθεί νέα παράταση για το χρέος που έχει δημιουργηθεί προς τη Θ’ Δ.Ο.Υ. μετά την υπεξαίρεση των 25 εκατ. ευρώ με αποτέλεσμα οι τράπεζες να οδηγηθούν στο πάγωμα των λογαριασμών.

«Δεν έχουμε προχωρήσει σε παύση πληρωμών προς τους εργαζόμενους. Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με το Υπουργείο Οικονομικών για να ζητήσουμε παράταση, ο Δήμος όμως δε μπορεί να λειτουργήσει για καιρό έτσι» αναφέρει ο κ. Καπόν.

Απαντώντας σε ερώτηση μας σχετικά με το πόσο θα αντέξει να λειτουργεί έτσι ο Δήμος και αν οι μισθοί του επόμενου μήνα είναι εξασφαλισμένοι, ο Αντιδήμαρχος ανέφερε χαρακτηριστικά, «Υπό αυτές τις συνθήκες ο Δήμος θα αντέξει να λειτουργήσει μόνο μερικές μέρες. Οι μισθοδοσία του επόμενου μήνα είναι αβέβαιη».

Ο κ. Καπόν διαβεβαίωσε ότι γίνονται προσπάθειες για να βρεθεί μια ουσιαστική λύση ενώ αναφορικά με την υπόθεση της υπεξαίρεσης ανέφερε «Η υπόθεση βρίσκεται ήδη στα χέρια της δικαιοσύνης»

http://www.dealnews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

6 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΑΜ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΟΥΤΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ 'ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ' ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΔΗΜ. ΧΡΗΜΑΤΟΣ…

    Reply
  2. Γιωργος Πανιδης

    Οχι 6.33 αλλα θα τσουξη ο κολος μας γιατι θα τα πληροσουμε εμεις αυτους που δεν δουλευουν και καλοπερνανε και σε αυτο που λεει ο 6.26 με βρισκει συμφονω.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΟΥΣΤ ΣΥΡΙΖΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ=357562&^^^(&(&^%$^ΘΑΝΑΤΟΣ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++================ΑΝΘΕΛΛΗΝΕς…………….ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    ΩΙΛΙΦ+

    Reply
  4. Ανώνυμος

    6 26 ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ Η ΤΣΕΠΗ ΘΑ ΓΕΜΙΣΗ ΛΕΦΤΑ.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Κηφήνεεεεες, μας τελείωσε η βασίλισσα! Χα χα ωραία να δείτε και εσείς πως είναι με άδεια τσέπη!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *