Τσαμπουκάδες νεοέλληνες ακούστε ! ! !

Οι ξένες τράπεζες και άν χάσουν την 7 Δεκ και 10 δις ευρώ δεν θα πάθουν τίποτα, οι ελληνικές τράπεζες που κάνουν κύκλο μόνο τις καταθέσεις και τους τόκους μας θα πνειγούν και μαζί τους θα πνίξουν και όλους αυτούς τους φουκαράδες που ζούν με κάρτες και δανεικά, διότι εσείς νομίζετε ότι όλοι στην ελλάδα έχουν τα λεφτά με……
τα κασόνια.

Το θέμα είναι να μας οδηγήσουν σε διχόνια και εμφύλιο σπαραγμό και έτσι να τους γλιτώσουμε απο τον κόπο να κάνουν πολέμους και μάχες, ξυπνάτε επιτέλους.

Το σχέδιο τους ήταν και είναι να βγάλουν την ελλάδα έξω απο την ευρώπη, έτσι ώστε να μείνη το πρόβατο αφύλαχτο για να μπορέσουν να το φάνε.

Όσον αφορά τους μετανάστες, το 80% απο αυτούς που βρίσκονται στην πατρίδα μας είναι φανατικοί και το μόνο που ζητάν απο εμάς είναι ταραχές και φασαρίες, έτσι ώστε να δοθεί εκκίνηση του σχεδίου, για επανάληψη κύπρος – κόσσοβο.

φανταστείτε 500,000 ανθρώπους να εγκατασταθούν έξω απο την βουλή κρατώντας μόνο ελληνικές σημαίες, χωρίς φασαρίες και φωτιές και μέρα νύκτα να απαιτούν με συνθήματα και τραγούδια αλλαγές.

Με τέτοιους τρόπους γίνονται ανατροπές και αλλαγές στα όποια κακώς κείμενα ταλαιπωρούν τον κέθε πολίτη και όχι με αλαλαγμούς, μαχαίρια, ρόπαλα και άλλα ευγενή μέσα.


ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

3 Comments

  1. Ανώνυμος

    esu megale etsi polemise tis trapezes kai ton oikonomiko polemo pou exei ksekinisei!!me mousikoules kai glentakia eksw apo thn vouli…!!mpravo!kai opws exoume dei tosa xronia apodidoun…oso gia to an tha xasoun oi trapezes 10 dis auto esu pou to ksereis diladh?apokleietai na xasoun parapanw me ena maziko kinhma e?!ti na pw…koimithite hsyxa me tragoudakia!!!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Οντως θελουν να μας διχασουν, οντως θελουν να μας φανε αλλα, ολοι αυτοι που ζουν με δανεικα, καλα θα καναν να προσεχαν, γιατι αυτοι φταινε ρε φιλε για την κατασταση. Εγω δεν εχω παρει ποτε δανειο, ο μονος λογος να παω τραπεζα ειναι να παρω την μισθοδοσια μου… Ολοι αυτοι οι μαγκες που ηθελαν να το παιξουν ψευτοπλουσιοι περνοντας υπερογκα δανεια χωρις να μπορουν εξ αρχης να τα ξεπληρωσουν ειναι οι εξυπνοι και γω ο μαλακας? Γιατι δηλαδη εγω να μη παρω ενα δανειο και να αγορασω ακριβο αυτοκινητο και ακριβα ρουχα να το παιξω μαγκας ε? Γιατι δεν θελω να χρωσταω σε κανεναν ρε … γι αυτο!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΕΣΥ ΓΚΑΛΑ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΓΚΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΤΑ ΟΛΑ ΣΤΑ Α…..Α ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *