ΠΑΛΙΟ ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Για δείτε το παρακάτω έγγραφο που δείχνει κάτι υπερπατριώτες ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ της ΚΥΠ που αμείβονταν παχυλά……

κλικ πάνω στο έγγραφο

΄Ελληνας


.



Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

18 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΚΑΤΑΡΧΗΝ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ, ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΡΩΤΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ. ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΑΕΡΑΚΗΣ… ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΜΕ ΣΤΥΛΟ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΕ "ΕΠΙΣΗΜΟ" ΕΓΓΡΑΦΟ. ΩΡΑΙΟΙ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ INDYMEDIA…. M'AΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΟΥ bLOG..

    Reply
  2. Ανώνυμος

    @ 8.07 (β') Τότε το παίρνω πίσω γιατί έτσι κι αλλιώς κι εγώ δε νιώθω και τα καλύτερα για την Τουρκία. Εντάξει; Και καλησπέρα σου.

    Καλησπέρα ΕτΚ. ΄Εφη

    Reply
  3. Ανώνυμος

    κοιμησου ελληνα….οι χαφιεδες της χρυσης αυγης για σενα ξαγρυπνουν με το αζημιωτο βεβαια.. επαγγελματιες πατριωτες ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ! τα γραφεια της γκεσταπο ηταν κλειστα! οι ιδιοι πατριωτες ξενυχτουσαν και προσεχαν τα αφεντικα τους! ετσι εκαναν περιουσιες!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    O 743 ΠΑΛΙ 758…ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΤΟΥΡΚΙΑ…

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΑΝ ΑΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ…..ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΞΑΓΡΥΠΝΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΗΣΥΧΑ.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Ε, τότε πού διαφωνούμε δεν κατάλαβα; Στο εάν θα είναι Τουρκίας; Μα εγώ το είπα παραφράζοντας τον τίτλο της ελληνικής ταινίας. "7 αυγά Τουρκίας.". Δε με ενδιαφέρει από πού θα είναι τα αυγά. Χώρια που δεν μ' αρέσουν κιόλας.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    @ 7.15 Μα γιατί θυμώνεις; Και κακοκαρδίζεσαι; Είναι χρυσά τα αυγά δεν είναι σκέτα. Και όχι παχυλό μισθό δεν έχω, έχουν όμως αυτοί που αναφέρονται στο έγγραφο. Ναι;

    Reply
  8. Ανώνυμος

    705 ΤΑ 7 ΑΥΓΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΕΙΝΑ…ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΠΑΧΥΛΟ ΜΙΣΘΟ…ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ,ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΣΟΥ…ΕΛ…

    Reply
  9. Ανώνυμος

    χρυση αυγη πρωτη στο καθηκον του ελληνα πατριωτη! ρουφιανοι συνεργατες συνεργασιμοι με ολους τους κατακτητες!και ακριβοπληρωμενοι!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *