ΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣ …ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!


ΛΟΒΕΡΔΕ …ΡΟΛΕΞΑΚΙΑ ΔΗΘΕΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΟΥΣΤ ΣΤΗΝ …ΧΩΡΑ τους και κάντην δική σου ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ!

ΥΠΟγράφει ο Δημήτρης Κεραηλίδης

Αγαπητοί Έλληνες…
Είμαι Βορειοελλαδίτης και θέλω να …πιστεύω και ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ, πρόσφυγας και με αυτά που διάβασα από τον τότε αρχηγό της εξωτερικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Λοβέρδο …ΕΦΡΙΞΑ, εκεί στις θέσεις των πολιτικών για το ΚΑΙ …ΚΑΛΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ, στο taxalia, κάνε κλικ στο www.taxalia.blogspot.com για να διαβάσεις όλες τις θέσεις!
ΚΑΙ ΩΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ο Β΄ Ή ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΤΖΕΦΡΙ, ΤΟΝ ΠΡΟΒΙΒΑΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ Ο ΜΙΣΤΕΡ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ!!!

ΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΗΣ Β΄ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ (άσε που στην Β΄ΑΘΗΝΑΣ τώρα που το θυμήθηκα κι ας είναι λίγο …άσχετο, ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΟΝΤΙΟ, ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΗΘΕΛΕ Ο ΑΛΛΟΣ …ΙΔΗΣ ή ΧΡΥΣ…ΙΔΗΣ, ΠΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΟΝ ΠΑΣΒΑΝΤΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΙΑ, ΆΛΛΗ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ, ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΥ ΠΑΠΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ) αν μετά από αυτά όπως προενέγραψα τον ξαναψηφίσουν, έ τότε να τους καεί το …pc και εν τέλει, ας του κοπεί κι ο …βήχας!
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ…
ΠΗΓΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ μεγάλε ΛΟΒΕΡΔΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΘΥΜΩΜΕΝΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ; ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ» «ΞΗΛΩΘΗΚΑΝ» ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ… ΚΙ ΕΣΥ, ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΚΩΛΟΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ, ΚΑΝΕΙΣ …ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΚΑΘΩΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ) ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΤΟΝ “ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ” ΚΑΙ ΤΟ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ” …ΜΠΟΥΚΩΝΩ αν δεν σε πειράζει ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΣΟΥ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΠΩΣ «Η Βόρεια Μακεδονία δεν είναι περιοχή. Είναι χώρα κάτω από την οποία βρίσκεται η Ελλάδα»
Άκου η ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι χώρα… ΠΟΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΡΕ ΛΟΒΕΡΔΕ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ;
ΡΕ ΟΥΣΤ ΣΤΗΝ …χώρα τους τότε και κάντην δική σου ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ!

Αντιγράφω από taxalia
Μια πραγματικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη του “μελλοντικού Υπουργού Εξωτερικών” Ανδρέα Λοβέρδου, στον Τάκη Μίχα. Ό,τι πιό ενδιαφέρον έχουμε τις τελευταίες ημέρες της ανόητης εκλογολογίας. Κάθε φράση του κ.Λοβέρδου και μια είδηση. Η αξιολόγηση και η κριτική ανήκουν στον κάθε Έλληνα, στον κάθε ψηφοφόρο.
Μ. Με την ίδια λογική, σε περίπτωση που τα Σκόπια αποδεχτούν την ονομασία «Βόρεια Μακεδονία» δεν θα πρέπει και η ελληνική Μακεδονία να μετονομασθεί σε «Νότια Μακεδονία»;
Λ. «Όχι.. Η Βόρεια Μακεδονία δεν είναι περιοχή. Είναι χώρα κάτω από την οποία βρίσκεται η Ελλάδα, της οποίας μια περιφέρεια ονομάζεται Μακεδονία. Το γεγονός ότι στον ΟΗΕ και σε άλλους διεθνείς οργανισμούς μιλάμε για «Ελληνική Δημοκρατία» αίρει το εύλογο του ερωτήματός σας.»
Μ. Έχει γλώσσα η γειτονική χώρα και ποια είναι αυτή;
Λ. «Τι είναι η γλώσσα τους; Η γλώσσα τους είναι σλαβομακεδονική. Όμως, αυτό είναι έξω από τα ζητούμενα της ενδιάμεσης συμφωνίας.»

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΡΕ ΛΟΒΕΡΔΕ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΜΕ ΤΟ …ΡΟΛΕΞ , σλαβομακεδονική, υπάρχει Μακεδονική γλώσσα (;) ή Ελληνική; από την οποία έχουν κάνει …πλιάτσικο όλες οι γλώσσες του πλανήτη; ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕΣ ΤΗΝ ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ (;) ΚΑΙ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΟΥ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ…
Άσε πρώτα να σε «περιποιηθούν» οι Μακεδόνες Πρόσφυγες της Β΄ Αθήνας, που θα πρέπει να ξέρεις και πως είμαστε και ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΡΕ!!!

Με εκτίμηση
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ
ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ
Δημοσιογράφος εξ Αθηνών – kerailidis@gmail.com

Υ. Γ 1: ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ…
Υ.Γ 2: Μπορεί να είναι άσχετο που ενέπλεξα το Ποντιακό Στοιχείο μου με το θέμα της Μακεδονίας, όμως θέλω να πω ΠΩΣ ΣΤΗΝ Β΄ ΑΘΗΝΑΣ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ “ΚΛΕΦΤΕΣ” ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ… Όμως κι απ την άλλη δεν με νοιάζει κι ας είναι άσχετο, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΛΟΠΗ… ΟΠΩΣ ΚΛΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η ΡΕ ΛΟΒΕΡΔΕ!!!
Υ.Γ 3: Να ξέρετε πως οι Σκοπιανοί ήδη έχουν πάρει την δήλωση του Υπουργού Εργασίας και την έχουν βάλει μέσα στον φάκελλο της ΚΛΟΠΗΣ του ονόματος και της ιστορίας μας (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ) από το ΔΙΧΩΣ ΙΣΤΟΡΙΑ κρατουλάκι τους!!!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *