πως να κάνετε σωστά μετακομίσεις

Κατά τη συσκευασία των πολύτιμων και εύθραυστων αντικειμένων σας να χρησιμοποιείται απλό χαρτί και όχι εφημερίδες, γιατί λόγω της υφής του χαρτιού η προστασία είναι ανεπαρκής. …
Τα διακοσμητικά , γυαλικά και άλλα ευαίσθητα αντικείμενα που μπορεί να είναι επικίνδυνο να σπάσουν, φροντίστε να τα τυλίξετε πολλές φορές με χαρτί κουζίνας. Φροντίστε σε αυτές τις κούτες να έχετε αυτοκόλλητο που να λέει ότι περιέχουν εύθραυστα αντικείμενα.
Ξεκινήστε τη συσκευασία των αντικειμένων και των υπαρχόντων σας δύο ή τρεις εβδομάδες νωρίτερα από τις μετακομίσεις σας . Κρατήστε μόνο τα βασικά καθημερινά είδη που μπορεί να χρειαστείτε τις μέρες πριν την μετακόμιση.
Προτιμήστε τα κιβώτια από τις τσάντες για τα μικροαντικείμενα . Οι τσάντες σχίζονται εύκολα και είναι δύσκολο να τακτοποιηθούν .
Βαλίτσες και των αποσκευών : Όπου είναι δυνατόν, χρησιμοποιήστε τις βαλίτσες σας και άλλες αποσκευές για να συσκευάσετε μερικά από τα πράγματά σας .
Σημαντικά έγγραφα : Θυμηθείτε να κρατήσετε τα σημαντικά έγγραφα στην άκρη. Σημαντικά χαρτιά και έγγραφα μπορεί να χρειαστούν για τη διεκπεραίωση της μετακόμισης και άλλων εργασιών και πρέπει να υπάρχουν εύκαιρα πάντα.
Τρόφιμα : Αφαιρέστε όλα τα τρόφιμα από τα ντουλάπια σας και συσκευάστε τα πριν από τις μετακομίσεις. Βεβαιωθείτε ότι όλα τα καπάκια από τα βάζα και μπουκάλια είναι καλά κλεισμένα.
Αν έχετε μικρά παιδιά , θα ήταν σκόπιμο να τα κρατήσει κάποιος συγγενής ή κάποια μπέιμπι σίτερ όσο θα κάνετε τις μετακομίσεις σας. Τα παιδιά δεν πρέπει να παρίστανται στο χώρο της μετακόμισης γιατί μπορεί να τραυματιστούν ή και να εμποδίσουν την εργασία των συνεργείων μετακομίσεων.
Αν έχετε κατοικίδια ζώα θα πρέπει να μην υπάρχουν επίσης στο χώρο των μετακομίσεων Φροντίστε να τα φιλοξενήσει κάποιος την ημέρα της μετακόμισης.
Θυμηθείτε να ξεπαγώσετε ψυγείο και τον καταψύκτη σας τουλάχιστον μία ημέρα πριν από τις μετακομίσεις . Μετά τη μετακόμιση του ψυγείου σας, καλό θα είναι να το αφήσετε απενεργοποιημένο για 24 ώρες .
Οι ηλεκτρικές συσκευές κουζίνας , όπως ψυγεία , καταψύκτες και πλυντήρια που περιέχουν νερό πρέπει να αποστραγγίζονται και να αφήνονται να στεγνώσουν πριν από την αφαίρεση τους .

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *