Πήρε πίσω την τσάντα της και δώρο το κινητό του… κλέφτη!!

“Ορίστε η τσάντα σας κυρία μου! Δώρο ένα κινητό (του κλέφτη)…!!!”

Το συμβάν έγινε σήμερα στις 10 το πρωί, στο κέντρο της πόλης και αναστάτωσε πολύ κόσμο που βρέθηκε στην κεντρική λαϊκή αγορά, που άκουγε φωνές και έβλεπε να…..
κυνηγάνε κάποιον, χωρίς να ξέρουν τι συμβαίνει…

Διαβάστε πως το περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια αναγνώστης του LamiaReport που ήταν αυτόπτης μάρτυρας.

<<Η αρπαγή της τσάντας έγινε κάπου στην οδό Τζαβέλα. Το θύμα φώναξε δυνατά για βοήθεια και την άκουσαν από τα γύρω καταστήματα.Αμέσως ένας ιδιοκτήτης cafe της οδού Τζαβέλα και ένας πελάτης,νεαροί σε ηλικία, κυνήγησαν από διαφορετικές κατευθύνσεις τον κλέφτη.Ο κλέφτης πέταξε την τσάντα ,από φόβο κάπου στην οδό Ροζάκη Αγγελή (του έπεσε κ το κινητό) ενώ ο άλλος συμπολίτης μας έπιασε τελικά τον κλέφτη κάπου κοντά στον Πολιτικό (νομίζω όντως κάπου στην οδό Λεβαδείτου),τον ακινητοποίησε ώσπου να φτάσει εγκυρότατα η ομάδα ΔΙ.ΑΣ και να τον συλλάβει! Δεν γνωρίζω για μηνύσεις αλλά γνωρίζω για την επική ατάκα του νεαρού επιχειρηματία, όταν επέστρεψε την τσάντα στο θύμα : “Ορίστε η τσάντα σας κυρία μου! Δώρο ένα κινητό (του κλέφτη)…!!!” Πολλά μπράβο στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ για την άμεση προσέλευσή τους στο συμβάν αλλά και πάρα πολλά μπράβο στους συμπολίτες μας για το θάρρος τους>>.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport το συγκεκριμένο άτομο έχει απασχολήσει πολλές φορές την αστυνομία για παρόμοια περιστατικά και για άλλα. Πάνω του βρέθηκαν ένα μαχαίρι και μικροποσότητα ναρκωτικών.
Πριν από λίγες ημέρες ο ίδιος έξω από super market απέναντι από το γήπεδο είχε κλέψει δυο κινητά από οδηγό φορτηγού και είχε συλληφθεί ξανά.

Δυστυχώς όσο δεν υπάρχει κράτος πρόνοια να ασχοληθεί με τα άτομα αυτά που έχουν ανάγκη συμμόρφωσης αλλά και περίθαλψης, ανάλογα φαινόμενα θα συνεχιστούν και να παρακαλάμε να σταματούν εκεί και να μην γίνονται πιο επικίνδυνα και πιο δυσάρεστα.

LamiaReport.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

5 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΙ ΤΡΩΤΕ,ΠΟΥ ΤΡΩΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΣΤΑ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ!
    ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΧΕΣΙΜΟ ΠΛΕΝΟΥΝΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ.
    ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΥΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ!
    ΘΑ ΠΑΤΕ Η ΑΠΟ ΧΩΛΕΡΑ Η ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ!!!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Na prosexete apo pu trwte, lathrometanastes se suvlatzidika, burgeradika, xwris vivliario ygeias..

    H fymatiwsh therizei. Think about it

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Αφού υπάρχει υπογεννητικότητα ελλήνων, ο πληθυσμός σαν Ελλάδα αυξάνει. Γνήσιοι έλληνες περί τα 5.000.000, οι υπόλοιποι αλλοδαποί, μόνον κατά τα τελευταία 2 χρόνια ο μέσος Όρος που μπαίνουν καθημερινά στον ελλαδικό χώρο κυμαίνετε 300 άτομα. Τα συμπεράσματα δικά σας.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Σχετικά με το δημοσίευμα σας: http://ksipnistere.blogspot.com/2011/04/800000.html

    "Ελεός!Περίπου 800.000 μετανάστες στην Ελλάδα.."

    να σας πω πως οι ΕΠΙΣΗΜΑ καταγεγραμμένοι στην Ελλάδα είναι 1.140.000.

    EthnosNews: http://tinyurl.com/3w3qqke

    Το επίσημο μετανασταριο που 20 χρόνια τώρα κατα 90% ελληνοποιήθηκε παράνομα.

    Φυσικά δεν χρειάζεται να πω πόσοι είναι όλοι μαζί, μάλλον τα νούμερα θα είναι τρομακτικά. Οι περισσότεροι ειναι εγκληματίες που κατόπιν κρυφών συνομιλιών και συμφωνιών με την Ελλάδα, ξεβράζονται με το αζημίωτο βέβαια σε εμάς, για να αδειάζουν οι άλλες χώρες τις φυλακές τους.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *