ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Ένας άνδρας άνοιξε πυρ εναντίον πλήθους που συμμετείχε σε προεκλογική συγκέντρωση στη νότιο Τουρκία, τραυματίζοντας 27 άτομα, μεταδίδει το πρακτορείο Anadolu. Η επίθεση πραγματοποιήθηκε σε εστιατόριο της…

πόλης Σαμαντάνγκ.
Δύο από τα θύματα βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, αναφέρει ακόμη το πρακτορείο.
Μεταξύ των τραυματιών περιλαμβάνεται ο Ρεφίκ Εργιλμάζ, υποψήφιος για μία έδρα στην Εθνοσυνέλευση στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές της 12ης Ιουνίου με το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP) της αντιπολίτευσης.
Ο δράστης της επίθεσης, που φέρεται να έχει βεβαρημένο ποινικό μητρώο, διέφυγε μετά την πράξη του και καταζητείται από την αστυνομία.
Τα κίνητρά του παραμένουν ασαφή.
http://fimotro.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

8 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΠΩ ΠΩ ΜΑΠΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΠΑΞΕΙ ΑΠΟ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ Ο 4¨53 … ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΣΟΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ..ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΛΕΕΙ, ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΚΛΑΨΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ..ΟΥΣΤ ΥΠΑΝΘΡΩΠΕ ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΙ..

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΦΙΛΕ 4.06 ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
    ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΙΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ. ΕΩΣ ΠΟΤΕ?? ΑΙΣΧΟΣ!
    ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΛΙΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΤΟ ΑΕΚακι ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
    ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    ΣΤΟΝ 3.35 ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΣ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΑΣ ΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΑΠΟ ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ (ΑΙΩΝΙΟΙ ΚΛΑΨΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ)

    ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ (αεκτζήδες)

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΘΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΝΑ ΤΣΚΟΝΩΝΤΑΙ ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΦΕΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ;;; ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΝΟΙΑΣΤΕΙΤΑΙ ΒΛΑΜΜΕΝΑ ΚΟΘΟΝΙΑ;;;;

    Reply
  4. Ανώνυμος

    EΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!!
    ΑΛΛΑ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ 3¨04…
    ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΛΤΑΔΑΚΗ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ Β ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚΑΡΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ..ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΟΧΕΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΑΣΧΕΤΟ ΠΟΣΤ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΑ ΤΙΠΟΤΑ..ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΔΙΚΑΙΩΣΕΣ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΣΧΕΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΠΟΣΤ.ΚΟΜΠΛΕΞΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ..ΜΕΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΟΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΠΑΛΣΑΜΙΚΟ.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Ο ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟΣ ΟΧΕΤΟΣ ΣΟΥ 2.53 ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΜΟΥ. ΑΡΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕΣ ΤΑΠΕΙΝΕ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΥΡΚΑΛΑ.

    ΕΞΩ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ (ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ).

    ΕΙΜΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΓΕΙΑ ΣΟΥ.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Τι λες ρε βλακακο..Στη μανα σου δεν εδειξε κανεις αλληλεγγυη οταν ξεβραζε τετοιο μαλακα γιατι να δειξουν στον ηλυσιακο..ζωο,κομπλεξικε που δε βλεπεις περα απο τη μυτη σου αγραμματο ον. Εισαι τοσο κομπλεξικος που ειδες post για τουρκια και ειπες να πεις την παραρια σου..Αραγε τι να εισαι βαμμενος βαζελος απο τη συρια?

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΜΠΟΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΕΚακι ΝΑ ΜΗΝ (μόνιμη επωδός τους) ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ! ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΑΕΚακι ΣΤΗΝ Α2 ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΡΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΟΜΑΔΑ!!

    ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΕΚακι ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ!! ΘΥΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 44, ΟΠΟΥ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΜΑΔΑΣ ΤΑ ΕΠΩΜΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΑΥΤΗ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ 4η ΕΘΝΙΚΗ!!!

    ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΗΛΥΣΙΑΚΟ!

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΜΕ ΠΥΓΜΗ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΤΟ ΑΕΚακι?

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *