Τελευταία Νέα

Τάκης: Φίλος του Αντώνη Ρέμου ο αρχηγός της σπείρας!

Θέση για όσα συμβαίνουν γύρω από τον Ηρακλή μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε την Τετάρτη με το σκάνδαλο δοσοληψίας με τοκογλύφο και την εγγύηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του συλλόγου, πήρε ο πρόεδρος του Ηρακλή Γιάννης Τάκης. “Φίλος του Ρέμου ο αρχηγός της σπείρας” τόνισε ο Τάκης που ξεκαθάρισε πάντως πως “δεν….
είχαμε τοκογλυφικές συναλλαγές. Του δώσαμε όσα ακριβώς πήραμε”!

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των κατηγορουμένων αναφέρει «σύσταση εγκληματικής οργάνωσης», «τοκογλυφίας και εκβίασης κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση», παράβασης του νόμου «περί όπλων» και «περί ναρκωτικών», «νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα κατ’ επάγγελμα και εντός εγκληματικής οργάνωσης» και σε ό,τι αφορά τον Ηρακλή, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία, η διοίκηση της συγκεκριμένης ΠΑΕ εκχώρησε τα τηλεοπτικά της δικαιώματα στη σπείρα που εξαρθρώθηκε για να δανειστεί το ποσό των 514.000 ευρώ!

Ο Γιάννης Τάκης από την πλευρά του δηλώνει πλήρη άγνοια του τι ήταν ο συγκεκριμένος άνθρωπος, τονίζοντας:

“Αυτός ο δανεισμός έγινε πρόσφατα. Άλλωστε, δεν είναι κάτι κρυφό. Εμείς γνωρίζαμε το εν λόγω άτομο ως συνεργάτη και φίλο του κ. Ρέμου, μπορεί να υποθέταμε ότι δεν ήταν… φαρμακοποιός, αλλά δεν ξέραμε τις πηγές εσόδων του. Ωστόσο, με μας δεν είχε τοκογλυφική δοσοληψία. Του δώσαμε ποσό από τα τηλεοπτικά ίσο με το ποσό που μας δάνεισε. Δεν μας έδωσε δέκα για να πάρει δώδεκα. Ήταν ένα άτοκο δάνειο. Υποθέτουμε ότι ήταν μία μορφή εξυπηρέτησης στον φίλο του κ. Ρέμο, αλλά λεπτομέρειες για τις σχέσεις τους, δεν γνωρίζω!

Όλες οι ΠΑΕ χρησιμοποιούν με κάποιο τρόπο ως εγγύηση τα χρήματα του τηλεοπτικού συμβολαίου, προκειμένου να χρηματοδοτηθούν. Αυτό κάναμε κι εμείς. Δεν είχαμε καμία συναλλαγή εκτός νόμου, γιατί ο κύριος εξυπηρετούσε τον Ηρακλή ως φίλος και συνεργάτης του Αντώνη Ρέμου”.

http://www.balla.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

5 Comments

  1. Ανώνυμος

    nai kai tora bre makaka mas epsises oti daneisteikes kai ta idia gyrises …re paliomalakes den peirate xampari oti xypnhse pia o kosmos pou ta lete re xekaylothrakia ayta …ante karagkiozakia..

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΑΥΤΟΣ Ο ΡΕΜΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΞΑΝΘΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΤΟ DANCING WITH THE STARS ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΦΥΛΛΟΥ? ΕΠΑΙΞΕ ΑΣΚΗΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟΝ ΗΡΑ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *