“Αυτοκράτορας Παύλος Γερουλάνος”

Το “σοσιαλιστικό” πρόσωπο του Π.Α.Σ.Ο.Κ. εμφανίζεται παντού…

Από την ημέρα που ανέλαβε καθήκοντα Υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού ο κ.Γερουλάνος δέχθηκε πάμπολα αιτήματα από το Σύλλογο Εργαζομένων της Γενικής Γραμματείας Τουρισμού (πρώην Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης) για συνάντηση μαζί του.
Ακόμη και τώρα που υπάρχει νέο Δ.Σ. στο σύλλογο, δεν….
καταδέχεται να τους συναντήσει…
Ο θρόνος του στέκει ψηλά προς το παρόν, αλλά δεν ξέρουμε πόσο γερές βάσεις έχει…
Αυτή η απαξίωση δεν έχει προηγούμενο…Όλοι οι προηγούμενοι Υπουργοί Τουρισμού είχαν συναντήσει πάνω από μία φορές τα Δ.Σ. του Συλλόγου.Ακόμη και οι εκπρόσωποι της ΠΑΣΚΕ είναι έξαλλοι και βέβαια ντροπιασμένοι από την αλαζονεία των “συντρόφων” τους…
Ξέραμε ότι το ΠΑΣΟΚ είχε πάντα στόχο την κατάργηση του Υπουργείου Τουρισμού, αλλά τελικά φαίνεται ότι στόχος του είναι και η “κατάργηση” των εργαζομένων!
Ας μην αναφέρουμε και το ρόλο του Υφυπουργού Τουρισμού, που απλά κατοικοεδρεύει στην Αμαλίας, αλλά η πόρτα του είναι κλειστή(…Δεν ξέρω…δεν είδα…δεν είναι δική μου αρμοδιότητα…)

Κάποιος να τους πει ότι ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ παρακαλώ!!!!!!!

Οι καρέκλες δεν είναι ισόβιες!!! Πλησιάζει η ώρα που θα φύγουν νύχτα!!

Κρίση-κρίση αλλά λεφτά για γιαουρτάκια θα βρεθούν…

makis k

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

5 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΚΑΛΑ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΑΙΧΤΗ! ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ Η ΛΟΥΓΚΡΑ!ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ…ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΔΕ ΣΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.ΦΤΑΝΕΙ ΟΣΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΜΗΣ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΩΤΕΥΤΟΥΝ!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΄Εχω μια αδερφή, κουκλίτσα αληθινή ,τη λένε Γερουλάνα και είναι κουνιστή!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *