Related posts

8 Comments

  1. Ανώνυμος

    Η ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ ,ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΥΝΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ 13 ΚΑΝΤΟΝΙΑ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΑΠΟΣΧΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΕΔΑΦΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ,Η ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΘΡΑΚΗ ΔΡΑΜΑ ΣΕΡΡΕΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΑΥΤΑ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ,Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΙΚΡΗΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ,Η ΑΠΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΦΑ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΛΛΕΙ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΠΕΡΝΑΕΙ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΑΛΛΥΤΕΡΟΣ Η Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ Η ΝΑ ΧΑΣΕΙ Η ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΜΗΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ,Η ΨΗΦΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ (ΟΠΟΙΟΙ ΝΑΝΑΙ)ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΗ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ.

    ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΜΟΥΣΤΑΦΑΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ,ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ Ο ΜΠΙΣΤΗΣ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΑΛΗΤΗΣ (ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΠΣΠΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΠΑΣΟΚ).

    ΠΑΙΔΙΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑ;Σ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ,ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΨΗΦΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ,ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΙΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    αυτος που σπαμαρει αυτο με ποια λογικη θελει να μας εγκλοβισει στα 2 μεγαλα κομματα. μην τσιμπατε αδερφια απλα δεν θελει να διαρευσουν ψηφοι αλλου δικοσ τους ειναι πιονι τους
    ειναι πια ξεκαθαρο η μηπως κανω λαθος
    παρακαλω τους διαχειριστες να επιληφθουν του θεματος

    <>

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Είμαι στην πολιτική απ' το 1973, σκιτσάρω και γράφω για αυτήν απ' το 1981, πρώτη φορά δεν κατανοώ έναν εκβιασμό. Οπως αυτόν που θέτει ο Παπανδρέου: ψηφίστε με να μη χάσω, διότι, αν χάσω, θα σας βάλω να ξαναψηφίσετε για να χάσω περισσότερο!
    Δεν είναι η πρώτη φορά που ο λαός εκβιάζεται, απειλείται ή τίθεται προ διλήμματος, μάλιστα αυτή είναι μάλλον η συνήθης πρακτική, αλλά είναι ίσως η πρώτη φορά που ο εκβιασμός είναι παράλογος και το δίλημμα κουτό.
    Επιπλέον.
    Ο Παπανδρέου έχει φθάσει στο σημείο να πιστεύει ότι «υπονομεύεται». Και τι είναι αυτή η «υπονόμευση»; απλώς το να ψηφίσει κανείς κάποιον άλλον. Εντυπωσιακό!
    Επιπροσθέτως: ο κ. Παπανδρέου χαρακτηρίζει «αντιπατριωτική» όποια ψήφο δεν τον υποστηρίζει. Εδώ τα πράγματα χάνουν τη σοβαρότητά τους ή είναι πολύ σοβαρά. Δηλαδή, αν ψηφίσει κανείς Παφίλη ή Πορτάλιου ή Κικίλια ή Ψαριανό, δεν είναι πατριώτης. Ενώ αν ψηφίσει Καμίνη ή Τατούλη είναι πατριώτης και ουχί μίασμα!
    Οντως το παράλογο δύσκολα ερμηνεύεται.
    Παράκρουση, παραλήρημα, πανικός, φόβος ή απλή χαζομάρα, ό,τι και να 'ναι, είναι επικίνδυνο.
    Ηδη η χώρα έχει υποστεί πολλά, έχει Μνημόνιο αντί Σύνταγμα, πάει για «Πειναλόγκα» (όπως προσφυώς αυτοσαρκαζόμεθα), όταν λοιπόν ούτε καν οι σοφιστείες δύνανται να εμφανίζονται κάπως πιο έξυπνες, τότε τα πράγματα είναι σκούρα.
    Δυτικώς του 25ου Μεσημβρινού. Διότι, ανατολικώς πάνε για μαύρα. Μαυρίστε τους, αυτή την Ιερά Συμμαχία Παπανδρέου – Καρατζαφέρη – Ντόρα με ολίγην από Κουβέλη, μαυρίστε τους, όσον είναι καιρός…

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Με τις πέτρες!
    Τέρμα τα ψέματα! Τέρμα οι απειλές και οι εκβιασμοί! Τέρμα ο φόβος και η ανασφάλεια που καλλιεργεί συνειδητά ο κυνισμός τους. Τέρμα οι προσβολές εκ μέρους των ολετήρων.
    Τέρμα στη φλυαρία, την προπαγάνδα και τις φωτοβολίδες με τις οποίες προσπαθούν να ρίξουν στάχτη στα μάτια και να κρύψουν την ανικανότητα και τον λαϊκισμό τους. Τέρμα στα ψεύτικα πιστόλια τους, στις πομφόλυγες και στη μάσκα με την οποία κρύβουν το πραγματικό πρόσωπό τους. Τέρμα στους εξαρτημένους που αλυσόδεσαν τη χώρα και την έκαναν πειραματόζωο. Τέρμα στους δεδομένους! *** Ούτε ένας από τους βαρείς χαρακτηρισμούς δεν είναι άδικος. Μία-μία οι λέξεις το μαρτυρούν: Με χυδαία ψέματα πήραν την εξουσία. Ηξεραν με το νι και με το σίγμα τη σοβαρότητα της κατάστασης, αλλά έλεγαν ότι «λεφτά υπάρχουν». Ηξεραν ότι δεν μπορούν να υλοποιήσουν τίποτε από αυτά που έταζαν και -ενώ είχαν έτοιμο το σημερινό, τραγικό σχέδιό τους- καθυστερούσαν εγκληματικά να πάρουν αποφάσεις γιατί δεν ήθελαν να εκτεθούν και να γίνουν αμέσως περίγελως στα μάτια των εξαπατημένων ψηφοφόρων τους. Και σκάρωσαν ψέματα μεγαλύτερα από τα προεκλογικά. Οτι δήθεν μάχονται σκληρά και διαπραγματεύονται επί ίσοις όροις με τους εταίρους. Οτι δήθεν ακούγεται η φωνή τους. Οτι βγάζουν πιστόλια στο τραπέζι. Και, βέβαια, ότι με το Μνημόνιο έσωσαν τη χώρα από τη χρεωκοπία. Το πιο κυνικό, το πιο ωμό, το πιο χυδαίο ψέμα τους. Η πιο μεγάλη απάτη… Απολύτως τίποτε δεν διαπραγματεύτηκαν. Απολύτως τίποτε καλό για τη χώρα δεν πέτυχαν. Ηξεραν -ή όφειλαν να γνωρίζουν- ότι ο κίνδυνος να χρεωκοπήσει η χώρα ήταν ανύπαρκτος. Διότι, εκείνοι που θα έβγαιναν πρωτίστως χαμένοι είναι οι Γαλλογερμανοί (θα έχαναν τα χρήματά τους). Και το ευρώ. Τέτοια τρικυμία, τέτοιον κλονισμό κανένας δεν ήθελε. Ο «κίνδυνος της χρεωκοπίας» ήταν όπλο στα χέρια της Ελλάδος, δεν ήταν δαμόκλειος σπάθη. Και αν υπήρχε σοβαρός ηγέτης να θέσει ευθέως και δραματικά το θέμα της «επαπειλούμενης πτώχευσης», οι Ευρωπαίοι θα βρίσκονταν ξαφνικά σε δυσχερέστατη θέση. Και εκόντες άκοντες θα ενέδιδαν. Με αποτέλεσμα και επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής (των χρεών) να δοθεί, και δάνειο με ανεκτό επιτόκιο. Και όλα αυτά τότε, τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο του 2009, προτού η αθλιότης των ημετέρων δηλώσεων περί χρεωκοπίας εκτινάξουν τα spreads *** Τώρα τρέμουν! Γιατί ξέρουν ότι εξόντωσαν τη χώρα, αλλά και τις δικές τους -λιγοστές, αλλά υπαρκτές και σημαντικές- προτάσεις για το συμμάζεμα του κράτους. Τις εξόντωσε η ανικανότης, το απαράσκευον και τα μυαλά της δράκας που κυβερνά το Μαξίμου… Τώρα τρέμουν! Γι' αυτό εκβιάζουν με… εκλογές και απειλούν. Γιατί ξέρουν ότι από όσα έχουν πει, μονάχα ένα θα βγει αληθινό: θα τους πάρουν με τις πέτρες!

    Reply
  5. Ανώνυμος

    kapsoulis είπε…

    Τοοοοοσες φορες ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ μεσα απο ΤΟ Π Α Σ Ο Κ……Ακομα δεν βαλατε μυαλο?????

    ΜΕΧΡΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΣΤΗΣΗ
    —— ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΠΕΣ———

    —-ΘΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ——————

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ»
    Πατριώτες Έλληνες ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες εθνικής ασφαλείας της Ο.Ε.Α. για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές της 7.11.2010.
    Ο Μέγιστος κίνδυνος εντοπίζετε στη Θράκη και ειδικώς στην Κομοτηνή όπου προσπαθούν να προωθήσουν Τουρκάλα Δήμαρχο(!!!), αλλά και σε άλλες κρίσιμες περιοχές της Βόρειας, Κεντρικής και Νησιώτικης Ελλάδας που επίσης απειλούνται με απόσχιση από μειονοτικά ανθελληνικά στοιχεία. Μη παρασύρεστε από την προπαγάνδα των ελεγχόμενων συμπαιγνιακών εβραικών "ΜΜΕ" που σας εξωθούν να απέχετε σε αυτές τις εκλογές! Είναι στημένη προπαγάνδα για να πλήξει την εθνική ασφάλεια και να θέσει σε κίνδυνο απόσχισης περιοχές της Ελληνικής επικράτειας!
    Ενημερωθείτε και διαδώστε το κείμενο που ακολουθεί..
    Καλό βόλι!

    ……..

    ΔΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΕΞΗΣ:

    ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ: ΔΗΜΑΡΧΟΙ – ΝΟΜΑΡΧΕΣ – ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΑΝ ΕΚΛΕΓΟΥΝ, ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΘΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΕΙΣ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. ΑΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΣΕ ΠΙΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝΗΚΟΥΝ, ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ «ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ» ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ.
    ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕ ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ:

    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 1ΟΝ: ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ Ο ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ «ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ» ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ «ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», ΑΥΤΟΣ Ο ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΑ ΦΙΛΟΠΑΣΟΚΙΚΑ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΗΔΗ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ «ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ» ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ, ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΘΝΙΚΩΣ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕΙ ΕΝΟΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΞΕΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.

    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 2ΟΝ: ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ «ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ «ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ» Ο ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ», ΚΑΛΕΙΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΑ ΦΙΛΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΗΔΗ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ «ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ» ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΕ ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕΙ ΕΝΟΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΞΕΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.

    ΟΔΗΓΙΑ 3ΟΝ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΥ Η ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΟΗΜΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ Η ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΗΜΑ, ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 7ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΕΙΤΕ «ΠΑΣΟΚ» ΕΙΤΕ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ», ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ 1 ΚΑΙ 2.

    ολόκληρο το κείμενο εδώ:
    http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/blog-post_23.html

    Reply
  7. Ανώνυμος

    kapsoulis είπε…

    Τοοοοοσες φορες σωσατε ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ μεσα απο ΤΟ Π Α Σ Ο Κ……Ακομα δεν βαλατε μυαλο?????

    ΜΕΧΡΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΣΤΗΣΗ
    —— ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΠΕΣ———

    —-ΘΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ——————

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *