ΥΠΟΥΛΗ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ – ΤΟ ΚΚΕ ΞΥΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΓΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΠΑΝΗ

Ύπουλη γυναικουλίστικη επίθεση από συμμορία εξωνημένων σταλινοειδών του ΚΚΕ και της ΑΝΤΑΡCIA, δέχτηκαν εχθές το απόγευμα μέλη της Χρυσής Αυγής σε καφετέρια των Χανίων.

Παρόλη τη μεγάλη αριθμητική υπεροχή των αναρχοκομμουνιστών συμμοριτών, οι συναγωνιστές κατάφεραν να τους τρέψουν σε άτακτη φυγή και τότε αυτοί –σαν καλοί παρακρατικοί- ειδοποίησαν την…
αστυνομία, η οποία εξίσωσε τους θύτες με τα θύματα και συνέλαβε άτομα κι από τις δύο πλευρές. Οι συλλήψεις χρυσαυγιτών έγιναν καθ’ υπόδειξιν των… άσσων στο χαφιεδισμό του ΚΚΕ.

Αμέσως μετά, άρχισε να δουλεύει πυρετωδώς ο προπαγανδιστικός μηχανισμός του κόμματος του εγκλήματος και της προδοσίας. Οι υποβολείς και προστάτες του τραμπουκαριού έβγαλαν και ανακοίνωση, στην οποία –ως πιστά δουλάκια της Νέας Τάξης και Παγκοσμιοποίησης και για πουλήσουν εκδούλευση στην πρεσβεία, και μιλάμε για την αμερικάνικη πρεσβεία που τους έχει πάρει υπό τη σκέπη τους- καυχώνται πως βγήκαν για να… καθαρίσουν για πάρτη κάτι λαθρομεταναστών τους οποίους δήθεν είχαν χτυπήσει νωρίτερα οι χρυσαυγίτες.

Είναι φανερό, πως το ΚΚΕ βρίσκεται ενώπιον του φάσματος της διάλυσης, γι’ αυτό έχει ξαμολύσει στη γύρα τους τραμπούκους του κατά της Χρυσής Αυγής, για να βρει ρόλο, να δείξει ότι κάνει… κατάσταση κι ότι είναι στην… πρωτοπορία του αντιφασιστικού αγώνα, ώστε να μαζέψει τα… απολωλότα πρόβατα. Αλλά, λάθος πόρτα χτύπησαν. Κι όλα αυτά που έκαναν στα Χανιά θα τα βρούνε μπροστά τους. Και τότε θα δούνε τη… γλύκα!

(ΥΓ): Όλα τα καθεστωτικά μέσα των μεγαλοδημοσιογράφων, λακέδων του σάπιου συστήματος της κλεπτοκρατίας- έγραψαν το ίδιο ποίημα, λες και ήταν… συνεννοημένοι. Δείτε: «Επεισόδια σημειώθηκαν περίπου στις 19:00 απόψε μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και του ΚΚΕ στα Χανιά. Το ΚΚΕ πραγματοποιούσε την αρχή της Δημοτικής Αγοράς πολιτική εκδήλωση, όταν σύμφωνα με πληροφορίες, οι συγκεντρωθέντες δέχθηκαν επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής. Ακολούθησαν συμπλοκές μεταξύ των μελών των δύο κομμάτων, μέχρι το σημείο να φτάσει η αστυνομία, η οποία προχώρησε σε έξι προσαγωγές, και από τις δύο πλευρές». Βέβαια συνεννοημένοι δεν ήταν, αλλά όταν λένε «σύμφωνα με πληροφορίες» εννοούν «πληροφορίες» από το… ράδιο-αρβύλα των σιτευτών μόσχων του Περισσού.

ethnikismos.net

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *