Επιστολή – Εγερτήριο

Σκέφτηκα αρκετά για να σας γράψω αυτό το γράμμα. Όχι γιατί πιστεύω πως δεν θα με καταλάβετε αλλά γιατί μπορεί να με χαρακτηρίσετε σαν τύπο “γραφικό” που μιλάει χωρίς να σκέπτεται. Οι προσχεδιασμένες πολιτικές εξελίξεις σφίγγουν συνεχώς την θηλιά γύρω από την δημοκρατία και αυτό που θα μείνει σε λίγο θα είναι μόνο το κουφάρι της. Όλοι αναγνωρίζουν την σκληρότητα των μέτρων που θα ενταφιάσει τους αδύναμους θα τσακίσει τους ανίσχυρους και θα ισχυροποιήσει ακόμα ………..
περισσότερο τους δυνατούς. Κανένας όμως επίσημος “εκπρόσωπος¨αυτού του κράτους δεν δείχνει να κινητοποιείται ώστε να σταματήσει τις παράλογες και αδιάντροπες απαιτήσεις τόσο των δανειστών όσο και των “εγχώριων” κέντρων συμφερόντων.

Συνέχεια διαβάζω και ακούω διαπιστώσεις. Αυτός είναι κλέφτης, ο άλλος θέλει κρέμασμα, αυτός μακάρι να ήταν πρωθυπουργός μας κτλ.. Αναρτήσεις επί αναρτήσεων για “στημένα παιχνίδια”, πολιτικές ρεμούλες, εκκλήσεις αναγνωστών στους βουλευτές,κρεμάλες και ελικόπτερα κτλ… Δεν κατακρίνω κανένα τουναντίον – έχω γράψει και εγώ αρκετές διαπιστώσεις στο blog μου – το πρόβλημα είναι ότι όσα views και αν υπάρχουν η κατάσταση παραμένει ίδια και το μέλλον ανυπόφορο..Η Ελλάδα σιγά σιγά τελειώνει.. τελειώνει γιατί Ελλάδα με υποσιτισμένους και εξαθλιωμένους Έλληνες δεν θα είναι Ελλάδα.. Εδώ έρχεται και ο λόγος που τελικά αποφάσισα να σας γράψω αυτό το γράμμα – γιατί πιστεύω πως σαν Έλληνες περισσότερα μας ενώνουν παρά μας χωρίζουν – και αυτό είναι η αγάπη μας για την Ελλάδα πέρα από κάθε κομματική και κάθε άλλου είδους αντίληψη.

Αυτό το γράμμα φιλοδοξεί να είναι κάτι πολύ περισσότερο από γράμμα. Φιλοδοξεί να είναι το εγερτήριο που θα ενώσει όλους τους Έλληνες απέναντι στον κοινό εχθρό παρατόσοντας αυτό που είχε προτείνει ο κ. Θεοδωράκης σε συνέντευξη του πριν μερικές εβδομάδες – την δημιουργία μιας ειρηνικής επαναστατικής κυβέρνησης η οποία θα συνασπίσει τους πολίτες στο να αρνηθούν και να ακυρώσουν οποιαδήποτε υποχρέωση προκύπτει απο την εφαρμογή της δανειακής σύμβασης απαιτώντας με κάθε τρόπο άμεσα εκλογές.

Εάν πιστεύετε πως τα παραπάνω σας εκφράζουν σας προσκαλώ για συμμετοχή στην κίνηση αυτή . Ακούγεται σαφώς πρωτόγνωρο όμως θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα αν συμμετείχε η πλειοψηφία των διαφορών κοινωνικών κινημάτων τα όποια αντιτάσσονται στην υποδούλωση μας.

Μια συνάντηση στην Πλ. Συντάγματος θα ήταν ιδανική σε μερικές μέρες.

Θα επιθυμούσα σε περίπτωση που έχετε σκοπό να αναρτήσετε αυτή την επιστολή να ερωτηθώ πρώτα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

narkalieutis blog

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *